Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Stiahnutie videa z PC do mobilu Huawei Android.
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 8:18    Předmět: Stiahnutie videa z PC do mobilu Huawei Android. Citovat

Poradte mi prosim ako sa to robi pri tomto mobile.Vypisalo mi po pripojeni mobilu k PC ze je pripraveni k pouzivaniu .Ked dam tento PC ukaze sa disk D ,ale dalej sa mi nic nedari.Vypise akurat vlozte disk do jednotky D,to je vsetko.Z PC na usb ,atd to viem ako robit,tu by to malo byt stejnako,ale nic nejde .Aky je postum,chcem si stiahnut video s english do mobilu.dik
Chcem sa podakovat velmi myslim forbiddenovi za mobili,su perfektne!!!
...........................
Bluetooth mam vypnute,na nete som nasiel ze aj s tym sa to da,lenze mam mobil prvykrat a nic neviem.Neviem kedy sa ozvem .ked nikto teraz nic.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EKKAR



Založen: Mar 16, 2005
Příspěvky: 27685
Bydliště: Česká Třebová

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 9:05    Předmět: Citovat

Janíku, na tom telefonu se po připojení k PC většinou nejdřív objeví požadavek odsouhlasit nějakou formu přenosu souborů - buď úplně zakázat, nebo povolit jen něco, nebo povolit všecko. Bez povolení se ti na počítači nic z obsahu telefonu neukáže. Teprve potom, co na displeji odklikneš prstem zvolenou možnost se telefon "otevře" a na monitoru PC se ti ukáže ne jen jako další disk, ale půjde i rozkliknout a ukážou se v něm složky. A do zvolený složky si pak normálně dvojhmatem Ctrl+C a Ctrl+V nebo volbou přes pravý myšítko "Kopírovat" a "Vložit" nahraješ video jaký budeš chtít.
_________________
...nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 9:44    Předmět: Citovat

To som sa docital aj na nete Karel,len nic sa mi take nezobrazi,neponukne.Preto treba nieco v mobile urobit ,niekde sa dostat v nastaveniach,otvorit ale neviem kde,co ,ako.Cez co sa tato sluzba aktivuje.Asi to aj tu pojde stiahnut do mobilu,nie?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EKKAR



Založen: Mar 16, 2005
Příspěvky: 27685
Bydliště: Česká Třebová

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 10:12    Předmět: Citovat

Nastavení - Správa souborů - Přenos souborů - Povolit. To je obecnej popis.
Nepíšeš, jakou verzi "hadráka" v tom founu máš, já mám aktuálně 11, tvoje může bejt starší. Tudíž se může lišit. Chtělo by to sem pověsit typ founa a verzi systému.

_________________
...nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PCmaniac99



Založen: Feb 07, 2008
Příspěvky: 664
Bydliště: Jablonec nad Nisou

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 10:28    Předmět: Citovat

Mame doma huaweiů několik a použivame origo aplikaci HiSuite, tam je přenos souborů, složek oběma směry. Pak mam ještě velmi rád aplikaci MyPhoneExplorer která umí spoustu věcí v síti přes wifi ale i kabelem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 10:55    Předmět: Citovat

Verzia androidu je 5.1.Nastroj na aktualizaciuEMUI 3.1 viac neviem co dat.Procak je tam myslim stvorjadro 1.3 ghz.viac som nenasiel dolezite.Asi bude treba stiahnut co dal maniak99 nie?Uz som v zahrade tam mam net pre stolny PC z wifi anteny,ale ako sa pripojit na mobil neviem,lebo neviem ziadne udaje o pripojeni toho wifi.Viac mozem asi az vecer doma kde mi ide aj tento mobil na wifi z routera,dik kluci zatial.
Neviem ani ako sa stahuje tu neaska aplikacia do mobilu ,poradite postup.
model cun-L01
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EKKAR



Založen: Mar 16, 2005
Příspěvky: 27685
Bydliště: Česká Třebová

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 11:04    Předmět: Citovat

Tak to už se ti taky leccos nemusí podařit, hadrák "pětka" je už docela starej systém a spousta věcí už u něj není podporovaná. Může se ti úplně klidně stát, že ti to prostě některý funkce odmítne poskytnout a některý aplikace vůbec nepůjdou ani nainstalovat, natož spustit.
_________________
...nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 12:29    Předmět: Citovat

karel neva,aj tak co ide,by mi stacilo z toho zadara mobilu. mozete mi dat link ,kde mozem stiahnut tu apku co to vie umoznit tie videa stiahnut do mobilu. ja to nenajdem asi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Artaban001



Založen: Apr 01, 2004
Příspěvky: 8437
Bydliště: Pendrov

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 18:56    Předmět: Citovat

Ahoj - Libovolný mobil s Androidem:
Prvně z nabíječky odpoj kabel - pokud je originál k telefonu, je na 100% datový, v jiným případě můžeš natrefit na USB kabel pouze nabíjecí, kde jsou aktívní jen krajní piny s napájením. Dále zapoj kabel nejprve k zapnutému PC. Dále si odemči telefon, jako když se ho chystáš používat a se svítícím displejem jej připoj ke kabelu - takhle stihneš "zachytit" hlášku, která Ti nabízí volu režimů přenos souborů, přenos fotografií a pouze nabíjení. (pokud ji propásneš, je skrytá mezi upozorněním v horní liště) Zaškrtní přenos souborů a dále můžeš telefon odložit. Sečkej, až se Ti nastaví systém PC. V průzkumníku se Ti telefon objeví pod jeho názvem a ikonka připomíná telefon, nebo nějaký walkman. Rozklikni jej.
Objeví se Ti jeden (pokud nemáš v telefonu paměťovou kartu), nebo dva disky.
Rozklikni se adresářovou struktůru a hledej složky Pictures pro obrázky, video, nebo movies pro videa, nebo documents pro čtivo. Budeš to pak líp hledat vestavěným průzkumníkem. Pokud jej použiješ poprve, tak v případě používaní paměťové karty budeš muset odsouhlasit přístup systému na kartu. Soubory si ukládej buď na kartu, nebo do "disku telefonu" do příslušných složek. Soubory nakonec můžeš pomocí PC mazat, přesouvat, kopírovat, nebo kopírovat/stahovat do PC.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
misocko



Založen: Jun 26, 2009
Příspěvky: 1166
Bydliště: Hlohovec (Sk)

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 19:56    Předmět: Citovat

ako pise Artaban001
1. kabel - mam v robote kabel koli ktoremu musim davat dole ochranny kryt , sice sa spoji aj s krytom , ale zrejme zle dosada a komunikacia vecsinou zlyha aj ked nabijanie ide. Taktiez pocas prenosu mobilom nehybem, idealne hned po pripojeni polozit na stol a nehybat.
2. odblokovat mobil , pripojit kabel , vtedy sa na mobile zobrazi vyber co robit
3. musel som natiahnut cas kedy mobil zablokuje displej - pri zablokovanom displaji ten čiňan prestaval komunikovať s PC
dalej viz: Artaban001
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 21:38    Předmět: Citovat

Pani dik,teraz som prisiel domov,takze zajtra vyskusam.Kabel mozem este teraz zmerat ohmetrom ci su zapojene aj datove ,tzn vnutorne draty.
-------------------------------
vsetkych pat drotov je zapojenych,takze kabel origos.
Ked su aj vnutorne vodive tak 99% aj OK podla mna.Tienenie tomu az tak neva.Problem je misocko skor v ne-dostatocnom pritlaku pinov, a ich cistote !!!
---------------------------
Preco ked kliknem na tejto stranke na ikonu tlacit,tak vypise ze:pre toto tema neexistuje ziadne prispevky?


Naposledy upravil tiktak1953 dne ne září 19 2021, 20:43, celkově upraveno 6 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
misocko



Založen: Jun 26, 2009
Příspěvky: 1166
Bydliště: Hlohovec (Sk)

PříspěvekZaslal: so září 18 2021, 21:41    Předmět: Citovat

Nieje dolezite ci su vodive, ale dostatocne tienene pre komunikaciu...to merakom nezistis, proste je to bud dobry kabel, alebo sračka....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spiral



Založen: Jun 07, 2013
Příspěvky: 279

PříspěvekZaslal: ne září 19 2021, 15:08    Předmět: Citovat

Zdravím,
pokud má ten mobil interní paměť jen cca 8GB, tak bych asi zvážil nějakou paměťovou kartu (max. 32GB .. ?).
Video (videa + další věci) bych nakopíroval v PC na kartu, pokud by to byla jednorázová akce, tak mi to přijde jako rychlé řešení problému.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: ne září 19 2021, 20:52    Předmět: Citovat

Aku pamat ma mobil teraz ked to pisem neviem .Aka je to ta pamatova karta,strci sa do mobilu,ci len pripoji k mobilu? Many neni problem,problem je ze o nej nic neviem ako vypada,ake ma konektory,ci sa strka do mobilu alebo je externe,ako by na nu ,ci cez USB v starych PC s win xp nahral.Toto potrebujem ozrejmit,dik
Viac som ani dnes s tym mobilom nestihol.Ta pametova katra sa kupuje presne podla modelu,aku ja typ potrebujem neviem,alebo len podla znacky?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
maxijaroslav



Založen: Jun 02, 2020
Příspěvky: 199
Bydliště: Brno KrPole

PříspěvekZaslal: ne září 19 2021, 21:00    Předmět: Citovat

Mám identický problém s mobilem Oukitel WP5 Pro - ať ho připojím na PC jak chci, tak se sice "něco" nainstaluje - ale žádné nastavení není k dispozici a žádný přenos dat ani jedním směrem není možný. Ani fotografie, ani nic. Přitom má paměť 64GB a SD kartu ještě 16GB. Nedaří se mi vůbec žádná datová komunikace, přitom kabel je zřejmě v pořádku....
Poraďte prosím
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na adrese admin (zavináč) ebastlirna.cz


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.15 sekund