Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Nokia Asha

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pamen52



Založen: Sep 30, 2014
Příspěvky: 19

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 16:58    Předmět: Nokia Asha Citovat

Prosím o radu. Klekla mi Nokia Asha a mám v ní všechny kontakty. Jak se k nim dostanu když nelze vlést do menu. Nemůžu zkopírovat na SIM.Děkuji za jakoukoliv radu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
masar



Založen: Dec 03, 2005
Příspěvky: 12958

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 17:13    Předmět: Citovat

A zkoušel jsi možnost připojení k PC (drát/bezdrát)? Co to je "klekla"? Nediv se, až ti někdo poradí, že na kontakty používá Diavu...
Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pamen52



Založen: Sep 30, 2014
Příspěvky: 19

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 17:24    Předmět: Citovat

Displej nereaguje na dotyk. Zkoušel jsem připojit přes mini USB v horní části a zkopíroval jsem fotky, muziku, videa .ale tel. čísla jsem nenašel.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
masar



Založen: Dec 03, 2005
Příspěvky: 12958

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 17:32    Předmět: Citovat

Vyzkoušej Nokia Asha PC Suite.
Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dobrman



Založen: Aug 12, 2012
Příspěvky: 1209
Bydliště: J H

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 18:33    Předmět: Citovat

masar napsal(a):
Vyzkoušej Nokia PC Suite


Pře něj jsem v pohodě zkopíroval do PC obsah, včetně kontaktů, starý 3110 s rozbitým displejem a několika nefunkčníma tlačítkama. Největší problém jsem měl doma najít kabel s miniUSB Very Happy

_________________
........zrcadla a pohlavní spojení jsou ohavnosti, protože rozmnožují počet lidí. J.L. Borges.......
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michal22



Založen: Mar 28, 2012
Příspěvky: 7064
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 18:42    Předmět: Citovat

Nejsem si jistý, jestli bude moct potvrdit režim pripojeni, když mu nejde dotyk.
_________________
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pamen52



Založen: Sep 30, 2014
Příspěvky: 19

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 19:24    Předmět: Citovat

Apka neprošla mim zabezpečením.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
termit256



Založen: Dec 06, 2007
Příspěvky: 7117

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 19:34    Předmět: Citovat

Ja jsem takto dostal znamemu data z mobilu s totalne rozbitym displejem pomoci MyPhoneExplorer. Ale pozor na posledni verze, jsou pry plne malwaru.

Jinak mam zkusenosti se samsungy a HTC a tam displeje k funkci mobilu nebyly vubec potreba. Kdyz jsem si obcas menil sklo pred displejem, tak jsem ani neodpojoval baterii, jen vycvakl displej abych mohl rozbite odriznout a prilepit nove lepidlem. Kdyz nekdo zavolal, mobil i bez displeje vyzvanel, stacilo za chodu pripojit displej a tuknutim na nej vzit hovor.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
masar



Založen: Dec 03, 2005
Příspěvky: 12958

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 20:59    Předmět: Citovat

Používám portable verzi My Phone Explorer 1.8.7. Při připojení vyžaduje potvrdit (odsouhlasit) "ladění USB" na mobilu. A to bez dotyku asi nepůjde.
Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zaky



Založen: Oct 30, 2010
Příspěvky: 4798
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 21:29    Předmět: Citovat

Nepíšeš model, ale na dost nokií se dá pořád touch koupit na Ebay, tak pokud to bez funkčního dotyku nepůjde zkopírovat, asi budeš muset koupit funkční dotyk a vyměnit ho.
_________________
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
termit256



Založen: Dec 06, 2007
Příspěvky: 7117

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 21:35    Předmět: Citovat

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zaky



Založen: Oct 30, 2010
Příspěvky: 4798
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 21:39    Předmět: Citovat

Jenže jemu asi displej funguje, ale touch ne Smile A displej v inzerátu je jednoznačně bez touche. Navíc nevíš, pro jakou Ashu to má být.
_________________
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michal22



Založen: Mar 28, 2012
Příspěvky: 7064
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 21:42    Předmět: Citovat

Termite, ale jemu nejde dotykáč. Displej bude OK. Tyhle Ashe měly asi všechny ještě rezistivní dotykáč, pokud dostal zabrat (mechanicky), tak na něm nebylo nic vidět, ale přestal fungovat. Finančně to bude podobné....
_________________
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
workhard



Založen: Jul 07, 2006
Příspěvky: 3746
Bydliště: Plzeň

PříspěvekZaslal: po září 14 2020, 22:38    Předmět: Citovat

Asha 311 už měla kapacitní, někde se mi tu ještě povaluje.
_________________
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pamen52



Založen: Sep 30, 2014
Příspěvky: 19

PříspěvekZaslal: st září 16 2020, 18:37    Předmět: Citovat

Chlapi děkuji za váš čas myslel jsem že to dám ale nezadařilo se.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na adrese admin (zavináč) ebastlirna.cz


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.13 sekund