Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Televizor Philips do kuchyně.
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Yarda1



Založen: Feb 11, 2009
Příspěvky: 2050

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 6:56    Předmět: Televizor Philips do kuchyně. Citovat

V OD TESCO teď mají televizory Philips co by se mi snad hodily jako druhý televizor do kuchyně.
Jde o typy
Philips 32PHS4112/12
Philips 32PFT4132/12

Ptal jsem se na ně i tady
http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1703&t=1289991
zatím bez odpovědi.

Chci se zeptat, zda s tímto typem má někdo zkušenost.
A taky jestli někdo víte co znamená to typové označení - zda ta písmenka a čísla mají nějaký konkrétní význam.

_________________
Svět je divadlo, které se jen proto tak špatně hraje, abych já se měl čemu smát. Ladislav Stroupežnický
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
p32



Založen: Jan 13, 2007
Příspěvky: 12951
Bydliště: Olomoucko

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 7:03    Předmět: Citovat

To je naprosto jednoduché. Záleží jen na tom, co chceš.
Ta první má rozlišení jen 1366x768, ale má i T2.
Ta druhá má rozlišení už 1920x108, ale zase T2 nemá.
Nic jiného tam nemusíš řešit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jezevec
Hlavní moderátor


Založen: Jun 13, 2004
Příspěvky: 4797
Bydliště: Břeclavsko

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 7:33    Předmět: Citovat

p32 napsal(a):
...Nic jiného tam nemusíš řešit.

Nemusí, pokud se smíří s tím, že to při první pozáruční poruše vyhodí na SD.
Ty TESCO-šroty jsou asi poskládány z nějakých zbytků z montážních fabrik po celé Evropě, protože na ně nejsou k sehnání žádné ND.
Osobně doporučuji zásadně nekupovat TV v tomto krámu. S PHILIPSEM to má společný jen ten nápis.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
p32



Založen: Jan 13, 2007
Příspěvky: 12951
Bydliště: Olomoucko

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 8:28    Předmět: Citovat

Pokud chce nakupovat TV v Tescu, tak už opravdu nemá co řešit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 7827
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 11:35    Předmět: Citovat

A navíc - co to má co řešit (nákup!) v opravářské sekci Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky, když na to máme specielní vlákno v sekci Poradna: "Jakou koupit televizi ?" Shocked Evil or Very Mad
_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
konosuke



Založen: Dec 18, 2006
Příspěvky: 8749
Bydliště: Český Těšín - největší město v ČR (polovina se nachází v Polsku)

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 12:06    Předmět: Citovat

Tesco je vůbec podivná tržnice: TV a mobil od Akai (no kdo to kdy viděl)
_________________
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
p32



Založen: Jan 13, 2007
Příspěvky: 12951
Bydliště: Olomoucko

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 12:24    Předmět: Citovat

Ano, od Akai jsem TV viděl, ale mobil??? Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pocitujlasku



Založen: Dec 12, 2005
Příspěvky: 1259

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 12:54    Předmět: Citovat

ja mam telku akai, resp. hladal som lacne 32" zobrazovadlo. Obraz je celkom pekny, spolupracuje to bez problemov s boxom, domacim kinom (predtym LG mal s tym problem), cena dobra, nema to smart, ani podobne zbytocnosti. Ved aj tak vnutri su rovnake veci, ako v inych telkach.
Akai ma aj tablety - je tam android, bezi v pohode, na jednoduche veci vyhovuje, a ja si nepotrpim, aby som mal nieco od jablka, alebo nejaku vlajkovu lod, ked ho pouzivam na rychle pozretie veci na internete.

_________________
No vidis, a tak si sa bal
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jezevec
Hlavní moderátor


Založen: Jun 13, 2004
Příspěvky: 4797
Bydliště: Břeclavsko

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 13:45    Předmět: Citovat

Akai, Thomson, Sony, Telefunken ... jsou v současné době čínské šroty a je úplně jedno, jak se jmenují. Dřív v tom byl Turek, dnes Čína. Jediná výhoda je v jednoduchém a logickém menu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
p32



Založen: Jan 13, 2007
Příspěvky: 12951
Bydliště: Olomoucko

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 14:30    Předmět: Citovat

Přesně tak. Předtím to byl zlatej Turek a dnes zase zlatá Čína. Laughing
Vysledně jde ale jen o to, na co to dotyčný má. Pokud na to bude čučet v kuchyni, tak mu to těch 5 let vydrží, tj. asi tak 3-4x déle jak v obýváku.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
konosuke



Založen: Dec 18, 2006
Příspěvky: 8749
Bydliště: Český Těšín - největší město v ČR (polovina se nachází v Polsku)

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 14:47    Předmět: Citovat

p32 napsal(a):
Ano, od Akai jsem TV viděl, ale mobil??? Laughing

jo.
v jeden moment vážný kandidát, měli jenom stříbrňák tak z koupě nakonec sešlo
https://www.akcniceny.cz/akce/akai-pha-2880-mobilni-telefon-2034636/
stylově čistý šeptáček za dostupnou cenu

_________________
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pocitujlasku



Založen: Dec 12, 2005
Příspěvky: 1259

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 15:11    Předmět: Citovat

jezevec: a nemaju nic naviac. ziadne smart nezmysly, alebo rozne smart vylepsenia, ktore akurat tak komplikuju ovladanie. Ja jedine co potrebujem je zobrazovadlo, tuner mam externy satelitny, zvuk mam domace kino.
_________________
No vidis, a tak si sa bal
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stribrnak



Založen: Aug 06, 2005
Příspěvky: 424
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 15:21    Předmět: Citovat

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
konosuke



Založen: Dec 18, 2006
Příspěvky: 8749
Bydliště: Český Těšín - největší město v ČR (polovina se nachází v Polsku)

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 15:39    Předmět: Citovat

nejlepší by bylo zamontovat TV obrazovku placku do dvířek mikrovlnky, no když do kuchyně...až se divím že to (dosud) Čína event. Korea neprovádí
_________________
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
p32



Založen: Jan 13, 2007
Příspěvky: 12951
Bydliště: Olomoucko

PříspěvekZaslal: čt červenec 19 2018, 18:40    Předmět: Citovat

Dobrej nápad, ale tak velkou mikrovlnku nemůžu sehnat. Mám totiž nachystanou do kuchyně TV LG 37" mezi dvě okna. Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na adrese admin (zavináč) ebastlirna.cz


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.13 sekund