dobry den..bmw e36 r.v.1996.......central na kluc....neprakticke..poprosim kto poradi dialkove ovladanie ...aky typ... pripadne alarm s dialkovym ovladanim na central........nieco jednoduche a funkcne pripadne aj s montazou...okolie ziliny....dakujem........ s autoradiom ste my pomohli mi_tu@szm.sk
Založen: Jan 01, 2004 Příspěvky: 1194 Bydliště: West Slovakia
Zaslal: pá srpen 26 2005, 16:49 Předmět:
mihal napsal(a):
Odporucam od jablotronu, pobocka aj v ZA, pozri na www.jablotron.cz maju tam rozne alarmy..
A porovnaj cenu Jablotronu a odomna alarmov. A druha vec je aj funkcnost. Jablotron ma poruchovy immobilizer.
Magicar ma aj dialkovy start a dvojcestnu komunikaciu. Portman sa vyrovna AKCENTU a Portman je za cenu 2000Sk s DPH. _________________ Čo neubrzdíš, to neukecáš..
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Zaslal: pá srpen 26 2005, 19:14 Předmět:
To teda slyším poprvé že má jablotron poruchový imo!!!!Mám v autě 3 roky CA-320 a nebyl jediný problém!Ani od nikoho komu jsem to montoval jsem zatím neměl reklamaci! _________________ Klídek chlapi,to je nulák...
Môžem doporučiť toto :
http://www.molpir.sk/akcie2005/lightlock.htm
Mám to namontované už vyše mesiaca a vyzaráto do dobre.
Otrasový sensor je plynule nastavitelný, mne sa pri nastavení maximálnej citlivosti spustí alarm už pri silnom daždi, ale dá sa to bez problémov nastaviť na nižšiu citlivosť, zamedzenie malích otrasov, úplné vypnutie snímania otrasov...
Dá sa dopojiť na centrál, plávajúci kód, dajú sa nastaviť rôzne módy automatického odomknutia a zamknutia auta, dá sa dopojiť (ak to auto umožní) na kurof auta a dialkovým ovládaním ho otvoriť...
Ja som úplne spokojný a keď sa pozriež do servisnýcha predajných stredísk je tam aj ZA.
Zaslal: po srpen 29 2005, 7:48 Předmět: funkcnost a spolahlivost autoalarmov..
Poruchovy imobilizer moze znamenat len jedno -> spalene kontakty rele vyssim prudom, aky doporucuje vyrobca.. Zapojenie autoalarmu resp imobil. by malo byt profesionalne. S technickou urovnou napr CA320 alebo
CA1202 moze superit len velmy malo zabezpeceni. Mimochodom, jablotron ma 3roky zar. a mnozstvo poradenskych centier. Osobne by som volil Jablotron ale samozrejme je mozne zohnat aj daleko lacnejsie alarmy. Kedysi som v obchode!!! kupil za 500Sk alarm IR DO, so snimacom otrasu a poklesom napatia
Zaslal: po srpen 29 2005, 21:11 Předmět:
Naprosto souhlasím,kdo měl jablotron někdy v ruce,ví o čem to je!!
Navíc jablotron nedává 3 ale při montáži v servisu dokonce 5 LET záruku!! _________________ Klídek chlapi,to je nulák...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.