Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

prosim vas o vyjadrenie_zrusena zaruka GSMOBIL oxidacia
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MaTTo



Založen: Apr 25, 2005
Příspěvky: 528
Bydliště: Slovakia

PříspěvekZaslal: pá červen 29 2007, 16:21    Předmět: Citovat

Takze dalsie info a zvrat v celom pripade : potom co som odmietol novy telefon stym ze ziadam uhradenie nakladov na co mam zo zakona pravo, tak dnes mi spolocnost Sony Ericsson odpisala ze nic take nebude, nesuhlasia stym a kedze odmietam novy telefon tak mi uz nedaju ani telefon ani naklady, a nadalej trvaju na stanovisku servisu ktory sa urcite nezmylil a ich servis ma vysoku odbornost technikov ktory by urcite toto nespachal . Cize Sony Ericsson spochybnuje FAKTY zistene znalcom .Takze som vsetko postupil predajcovi kontaktoval som pravnika a taketo detinske chovanie tejto spolocnosti nadalej nebudem tolerovat ak coskoro nedospejeme k zaverom tak to vsetko postupim mediam a podam zalobu na sud a hotovo .
Urcite bude media zaujimat ako mi najprv chcel SE zavret hubu novym mobilom cim nepriamo suhlasili z pochybenim servisu ... a ked som nesuhlasil tak ma zacali obvinovat ze pisem nepravdive veci o servise co su vlastne FAKTY zistene znalcom .Takze uvidime co poriesi predajca ktory sa k tejto veci zatial stavia kladne a uz som mu osobne odovzdal vsetky nalezitosti a doklady tykajuce sa tohoto ... ak nie tak sa vidime v TV a budem priebezne pisat ako prebieha sudny spor .
Toto ma uz vytocilo do nepricetnosti co si ten sony ericsson dovolil mi napisat sak ty sa budu este cudovat .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stepa



Založen: Jan 05, 2007
Příspěvky: 4669
Bydliště: poblíž HK

PříspěvekZaslal: pá červen 29 2007, 16:30    Předmět: Citovat

co k tomu dodat?...LOL
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
NEONI



Založen: Feb 11, 2007
Příspěvky: 505
Bydliště: SVK

PříspěvekZaslal: pá červen 29 2007, 19:55    Předmět: Citovat

MaTTo : ako odskodne ziadaj 20% akcii SE Twisted Evil
Ale nie...dobre vydrz sme s tebou..a ked uz do telky na najprv CNN to ti hodi balik Smile az potom sa ser s nasimi telkami... len ta lutujem ze sa to muselo stat prave tebe...clovek kupi telefon pomerne dobrej znacky a za 3 mesiace je z neho howno..navyse nie tvojou vinou..stavim sa ze niesi prvy s kym chceli vyjebat. Drz sa
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 33944
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: pá červen 29 2007, 20:11    Předmět: Citovat

No uz aspon viem, ktorej znacke sa mam vyhybat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NEONI



Založen: Feb 11, 2007
Příspěvky: 505
Bydliště: SVK

PříspěvekZaslal: so červen 30 2007, 8:01    Předmět: Citovat

Inak u SE zacina strajkovat soft tesne pred padnutim zaruky alebo ponej... kamaratovy sa menila hlasitost sama od seba...blikal mu display atd...to boli 2 rozdielne kusy...inak ludia okolo mna velmi na SE niesu...skor nokia a lg Scared
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaTTo



Založen: Apr 25, 2005
Příspěvky: 528
Bydliště: Slovakia

PříspěvekZaslal: po červenec 02 2007, 16:09    Předmět: Citovat

Dneska co mi doslo :

Dobrý den,



znovu jsem prověřoval tuto Vaši záležitost a důkladně ji konzultoval s vedením servisu, které také trvá na nepochybení ze strany našeho autorizovaného servisu. Oxidace se na Vašem přístroji opravdu nachází, poškození je tedy nezvratného charakteru a v rozporu se záručními podmínkami. Je nám líto, ale nemůžeme Vaší stížnosti vyhovět.



S pozdravem



Petr Jílek

GSMobile Service

Takze som napisal email do alzasoftu ze som ochotny im zaslat zbierku zakonov slovenskej republiky pretoze viditelne ani sony ericsson ani gsmobile servis nevedia ze slovensko nejaky pravny system ma a nejake zakony, a uplne ignoruju znalecky posudok a zistenia znalca sak uvidime ... proti mne servis nema dôkazy tak aj keby bol sud tak podla znalca a pravnika mam 95 percentnu sancu vyhry cize neviem ci su tie firmy obidve natolko padnute na hlavu ze to chcu dotiahnut k sudu alebo o co sa snazia akoze ??? Ale co je moc to je moc .

Sony Ericsson ponukol novy telefon ale ked som im napisal ze podla zakona mam narok na preplatenie nakladov tak ihned zmenili svoje stanovisko a dokonca !!!! ma firma Sony Ericsson obvinila ze som napisal ze servis mi znicil telefon atd. ale popritom som im do emailu napisal zistenia sudneho znalca urceneho ministerstvom spravodlivosti slovenskej republiky . Oni proste fakticky ignoruju znalecky posudok a komplet cele zakony a z emailov si citaju len to co im prave vyhovuje .

Stavim sa ze o tyzden sa dojde na to ze ten telefon vlastne nieje ani Sony Ericsson a ani nikdy nebol pokazeny a uz vôbec som nikdy nebol v servise GSMobile co ako vidim bola osudova chyba .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stepa



Založen: Jan 05, 2007
Příspěvky: 4669
Bydliště: poblíž HK

PříspěvekZaslal: po červenec 02 2007, 17:01    Předmět: Citovat

Ja myslel zes to uz dal tomu pravnikovi at se stara u soudu? Evidentne na tebe s*rou a snazej s tebou vy*ebat...dej to uz k soudu,protoze nechtej slyset pravdu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
EKKAR



Založen: Mar 16, 2005
Příspěvky: 31875
Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21

PříspěvekZaslal: po červenec 02 2007, 17:10    Předmět: Citovat

Jen přípodotek: pokud jsi ten mobil koupil na území ČR, musel Ti být prodán v souladu s Obchodním zákoníkem ČR, který z titulu smluvní vazby na EU musí odpovídat právu evropskému. A toto právo také říká, že případné právní spory by se měly řešit u soudu MÍSTNĚ PŘÍSLUŠNÉHO K MÍSTU BYDLIŠTĚ NEBO SÍDLA ŽALOVANÉ OSOBY NEBO ORGANIZACE, pokud nejde o mezinárodní zločiny, podléhající například pravomoci mezinárodního soudu pro stíhání válečných zločinů (Haag) atd. Pokud tedy budeš chtít někoho žalovat, budeš to muset udělat v ČR u jemu příslušného soudu nejnižší instance - okresního nebo obvodního, jde-li o Prahu. Myslím, že pokud to opravdu uděláš, SONY - ERIKS*ÁČŮM se to opravdu nevyplatí...
Teď už Ti jen budu přát všecko štěstí, který posbíráš, hodně odvahy, dobrýho advokáta a hlavně vytrvalost. Všecko ostatní se tím vyřeší jaksi samo.

_________________
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...

A kutilmile - TY MNĚ TAKY Mr. Green Mr. Green !!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mi-ro



Založen: Feb 08, 2005
Příspěvky: 7942
Bydliště: rovina u Kolína

PříspěvekZaslal: po červenec 02 2007, 17:26    Předmět: Citovat

Obávám se že velké firmy si mohou dovolit zaplatit lepšího právního zástupce než ty a dneska ti každej právník řekne že nejde ve skutečnosti o to jak to všechno bylo ale a znalost kliček zákonů a úhybných manévrů. Můj názor je že nevyhraješ !!!(bohužel) vzpomeň si na mě.
_________________
..to bude jen ňákej odpůrek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dolac



Založen: Jul 10, 2005
Příspěvky: 491

PříspěvekZaslal: po červenec 02 2007, 17:35    Předmět: Citovat

MaTTo, vôbec nepochybujem o tom, že telefon Ti odsrali v servise, ale nemal by si sa toľko ohaňať tým znalcom. Každý znalec je iba človek, zopár takých poznám a aj znalecký posudok je spochybniteľný. Firma si zoženie 10 znalcov, ktorí im potvrdia, že si telefon poškodil ty. Mal si dodržať štandardný postup pri reklamácii. Ak Ti odmietli uznať reklamáciu, mal si sa proti tomu odvolať na nejakú vyššiu inštanciu napr. ŠOI a ak by si ani tam nepochodil, vždy máš právo požiadať súd aby rozhodol v tejto veci. Pred podaním na súd by som požiadal resp. ponúkol firme mimosúdne vyrovnanie ( voľakedy sa to volalo pokus o zmier). Ak ho neprijmu, a si presvedčený že vyhráš, dáš to na súd. Musíš však vždy dodržať štandardný postup. Ak začneš zmetkovať, robiť procesné chyby, bude firma vedieť, že to asi nedotiahneš dokonca a bude sa s tebou súdiť.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaTTo



Založen: Apr 25, 2005
Příspěvky: 528
Bydliště: Slovakia

PříspěvekZaslal: po červenec 02 2007, 19:35    Předmět: Citovat

SOI sa dotoho nemoze zapajat uz som ich o to ziadal ale kedze to bolo kupene na nasu firmu tak zo SOI odpisali ze nezajem . A samozrejme ze pravnikovy som to uz pred tyzdnom postupil .
A neviem ako by som teda v tomto pripade mohol ten sud prehrat ale sak dobre ... fakticky by ma zaujimalo ako bude GSMobile zvalovat poskodene cesty a nadbytok cinu a neviem ake chyby servisaka ... servis mi nema ako dokazat ze ja som si to pajkoval kedze na tento zaver nedosli, dosli na nestastnu oxidaciu ktora tam nieje cize bye bye ... no uvidim ako sa vyjadri k tomuto celemu predajca a neviem uz to necham na pravnika a povedal som mu ze sak nech to doriesi a ked pojde na sud tak mu dam plnu moc kedze je to aj nas rodinny znamy a potom nech si odnich vysudi aj 20 000 na nakladoch ja chcem 8500 SKK dostat a necham ich napokoji .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dolac



Založen: Jul 10, 2005
Příspěvky: 491

PříspěvekZaslal: po červenec 02 2007, 20:53    Předmět: Citovat

MaTTo napsal(a):
SOI sa dotoho nemoze zapajat uz som ich o to ziadal ale kedze to bolo kupene na nasu firmu tak zo SOI odpisali ze nezajem .

Sorry, zabudol som že si telefón kúpil na firmu. Tak to si ešte v ťažšej situácii, musíš to riešiť ako obchodný spor. Akú máš vo Vašej firme pozíciu? Si jej konateľom? Ak nie, mal by si mať aspoň konateľom poverenie na zastupovanie firmy v tejto veci. Nemôžeš spor medzi dvomi firmami riešiť ako súkromná osoba.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaTTo



Založen: Apr 25, 2005
Příspěvky: 528
Bydliště: Slovakia

PříspěvekZaslal: pá červenec 13 2007, 15:42    Předmět: Citovat

dnes mi volali z alzasoftu ze oni mi daju novy telefon/dobropis , ale ze volali na obchodnu inspekciu a preplatenie nakladov mam sudnou cestou vymahat od servisu t.j. GSMobile Slovakia, ze stym predajca uz nic nema co sa nakladov atd. tyka ,, takto mi to doslovne povedal tak neviem co si otom mam myslet ale kontaktujem pravnika a spytam sa ho na to
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PabloX



Založen: May 16, 2005
Příspěvky: 944
Bydliště: Ruzomberok

PříspěvekZaslal: ne srpen 12 2007, 16:22    Předmět: Citovat

Zdravim, tak ako to nakoniec dopadlo? Ako vidim, tatto tema akosi stichla...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
drabek06



Založen: May 27, 2006
Příspěvky: 1659
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: po srpen 13 2007, 15:39    Předmět: Citovat

Taky rikam vsem kamaradum to samy Wink Ale s tim rozdilem at jen vyndaj baterku a donesou me to. Pac kdyz se nekdo dobejva do Nokie krizovym sroubovakem tak to pak nepovolim ani ja Laughing Z toho torxu je pak kolecko Rolling Eyes Jinak drive jsem dostal taky mobil utopenej v hajzliku a po procisteni konektoru na LCD bezel vesele dal. Ted nedavno jsem koupil utopenej fotak a tam byl tak zoxidovanej DPS ze jsem to jeste nevidel Shocked Vzal jsem starej zubni kartacek a vse to predrbal a to co neslo jsem procistil timn spicatym mericim hrotem k meraku. Jeste kompletni optiku jsem rozebral (11 cocek) a vycistil a beha jako driv. Teda za na blesk, ten proste nejde, spis do modulu blesku nejde proud a nevim ploc Evil or Very Mad Jinak Ti preju at s tim mobilem vyhrajes ten boj. Jednou jsem posilal N3650 na reklamaci s tim ze tam neslo nic nainstalovat, byl posahanej soft a kdyz to prislo z reklamace tak me prisel jinej mobil s jinym IMEI a v zarucaku bylo psano ze menili nejakou jednotku Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.18 sekund