Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 32879 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: čt listopad 16 2017, 2:11 Předmět:
No a co je v Čechách "šoufek" und na Pomlčce "šufan" na vybírání "senkrovny", "senkruvny", "senkrubny" nebo taky "senkrúny"????? Neříkejte že to neznáte ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: čt listopad 16 2017, 14:54 Předmět:
Já vím, vedou to v každým správným železářství a koupit to jde jak samostatně, tak už i nasazený na násadu - já to sem dal spíš proto, že se nad tím slovem někdo pozastavil, jako by v češtině nebylo už dlouhodobě zdomácnělý ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18488 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: čt listopad 16 2017, 17:56 Předmět:
Jo tak si dnes šoufek kup a začni s ním vybírat senkrovnu a lej to do brázdy při rytí zahrady, jako se to dělalo za mýho mládí. Už asi 15 let se to nesmí v obytný zástavbě dělat. Jézéďáci to musí na poli ihned zavorávat, jinak dostanou flastr od odboru životního prostředí spádový obce. _________________ Jirka
Zaslal: so listopad 18 2017, 21:24 Předmět:
Taky jsem moji ex poslal do Kovomatu koupit gumový majzl, že si potřebuju odskočit do elektra.
Udělal jsem chybku, vrátil jsem se moc brzo, ještě byla doběla
Zaslal: ne listopad 19 2017, 2:23 Předmět:
sinclair napsal(a):
Taky jsem moji ex poslal do Kovomatu koupit gumový majzl, že si potřebuju odskočit do elektra.
Udělal jsem chybku, vrátil jsem se moc brzo, ještě byla doběla
Leošu, ty hovado, proč zrovna když večeřím?
Pošlu ti účet za poprskanej monitor a klábosnici od guláše ... Gumovej majzl ... Už jsem byl účastnej fórků, kdy jsme posílali mladý (a sami jako mlaďasi byli posílaný) do skladu nebo do dílny pro nejrůznější těžko realizovatelný předměty (nejen klasickej rovnák na vohejbák nebo formu na cihly, případně vrták na čtyřhrannou díru, ale třeba taky kompresi do válců, útlum do tlumičů, pružnost do pér, odtrh nebo jiskry do svíček, sílu do posilovače, zesílení do tranzistoru, indukčnost do cívek, odpor do rezistoru a kapacitu do kondenzátoru, rezonanci do RC/LC obvodu a hafo dalších a dalších renaultovin ...). Tys to ale dokonal ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: ne listopad 19 2017, 4:01 Předmět:
Ta koupit jde. Zavřená v trubičce i s novýma ryskama, jako ND k normální vodováze. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.