Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Hledám práci v elektro-oboru nebo i mimo

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Poptávka služeb, nabídky zaměstnání
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
explorer



Založen: Jun 25, 2010
Příspěvky: 43
Bydliště: Chomutov

PříspěvekZaslal: so únor 01 2014, 1:15    Předmět: Hledám práci v elektro-oboru nebo i mimo Citovat

Vážení, v srpnu 2013 jsem přišel o práci elektronika a doteď nemohu zatím najít nějakou další, jsem z Chomutova, je mi 37, mám vlastní auto mohu nabídnout předchozí zkušenosti, které jsem získal z mnohaleté praxe na různých elektromechanických pozicích.

Ať to již bylo v oblasti opravování spínaných zdrojů, servis, údržba a opravy elektrických komponentů na lokomotivách nebo bastlení elektroniky doma. Od pozic, řekněme, nejnižších - opraváře lokomotivního vlakového zabezpečovače, později opraváře napájecích zdrojů na začínající nové výrobní lince až k pozicím relativně vyšším. A to k pozici kvalitáře na lince již uvedených spínaných zdrojů až po servisního technika.

Rád bych zdůraznil, že všechny pozice, které jsem během své kariéry vykonával, vyžadovaly odpovídající kvalifikaci a znalosti. Ty jsem také průběžně zdokonaloval absolvováním kurzů vyhlášky 50/1978 SB. Naposledy paragraf 6 a praxe cca 18 let na nn zařízeních do 1000V.

Např. několik desítek rozvaděčů jsem kompletoval i v mém posledním zaměstnání – od smontování kostry rozvaděče a upevnění nosného pertinaxu, přes upevnění kabelových kanálů a din lišt až po osazení jednotlivými moduly a natáhnutí kabeláže včetně přezkoušení na simulačním stole.

Od přírody jsem člověk pracovitý, nebojím se žádné fyzicky namáhavé práce. Do zaměstnání mohu nastoupit ihned. Rád se dostavím na osobní pohovor kamkoliv v okolí Chomutova, Mostu, Loun...

Pro dohodnutí termínu mne prosím kontaktujte na telefonním čísle 702 926 484 nebo sz či e-mailem.

Všem díky za přečtení a pochopení situace na dnešním trhu práce, několik životopisů jsem rozeslal, zatím nulová šance se někde uplatnit. Domácí práce osazování dps či něco podobného by nevadilo, nechci skončit na sociálce...

PS: pokud jsem ve špatné sekci nebo můj inzerát je v rozporu s pravidly mého oblíbeného servru, kde jste mi už hodněkrát pomohli tak se omlouvám, v skrytu duše doufaje, že možná tady seženu práci či kontakty... Třeba někomu z Vás mé zkušenosti a chut do práce přijdou vhod.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Yarda1



Založen: Feb 11, 2009
Příspěvky: 2577

PříspěvekZaslal: so únor 01 2014, 13:29    Předmět: Citovat

Napadá mne - v té oblasti je dost elektráren a ty se průběžně modernizují. Zkoušel jsi to tam? IMHO posílání životopisů je na dvě věci, chce to obcházet osobně a životopisy mít s sebou.
Pokud ses s touhle technikou ještě nesetkal, doporučuji pohrabat se tady, abys byl v obraze:
http://www.zpa-pecky.cz/download/elektricke-servomotory.htm

_________________
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EL34



Založen: Sep 21, 2009
Příspěvky: 619
Bydliště: Chrast u Chrudimi

PříspěvekZaslal: so únor 01 2014, 19:58    Předmět: Citovat

Yarda1 napsal(a):
IMHO posílání životopisů je na dvě věci, chce to obcházet osobně a životopisy mít s sebou.


To bych teda netvrdil. Zrovna já jsem takhle práci sehnal a předtím jsem obcházel spoustu firem osobně a řekli mi, že nikoho nepotřebují, nebo že není práce. Je to taky o štěstí na koho narazíš.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Yarda1



Založen: Feb 11, 2009
Příspěvky: 2577

PříspěvekZaslal: so únor 01 2014, 20:32    Předmět: Citovat

Tak úplně to nezavrhuji. Třeba inzeráty taky jako pokus nejsou špatné - já jsem kdysi napsal inzerát do HW.CZ (nevím, jestli to teď ještě jde) a ozvala se mi firma úplně odjinud než co bydlím, ani jsem netušil že ta díra, natož ta firma vůbec existuje, tak jsem tam jen pro tu srandu zajel, nic jsem si od toho nesliboval, jen jsem chtěl okouknout, jak takové výběrové řízení vypadá, kupodivu mne přijali a na rok jsem se tam upíchnul. Ale pokud vím o firmě, tak je dobré tam zajít i proto, abych věděl, co je to za sešlost. Někdy jsem byl překvapený jaké drahoty dělali ve firmičkách, kde bych si ani neopřel krumpáč o zeď.
_________________
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
elnovy



Založen: Jul 04, 2010
Příspěvky: 806

PříspěvekZaslal: ne únor 02 2014, 7:45    Předmět: Citovat

Prace se zpravidla hleda na pracaku nebo na servrech typu PANDATRON
tam se koukni .....jinak zde cca pred rokem ˇuporně sháněl jeden abonent s 5ti hvězdičkama a stále asi nemůže sehnat jelikož se jednalo o práci na pracovisti kde se musela použivat i hlava s mozkem kde je vše akorát ....DRZIM TI PALCE

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
elnovy



Založen: Jul 04, 2010
Příspěvky: 806

PříspěvekZaslal: ne únor 02 2014, 8:41    Předmět: Citovat

http://pandatron.cz/?jobs
Dnes tam mají deset čerstvých nabídek jako ušitých na tento servr ...
a jeho uživatele
žadná akademie věd ale dobře placená práce

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Poptávka služeb, nabídky zaměstnání Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.13 sekund