Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Kam jsme to dospěli...?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nezařaditelné
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crifodo



Založen: Oct 11, 2005
Příspěvky: 15005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04 2009, 23:04    Předmět: Citovat

EKKAR napsal(a):
anebo jestli se pravidelně účastní tvorby HDP - a tím i tvorby financí na ty dávky, na který čeká spousta příživníků...

Ani to není přesné. Můžu být nacamranej taky, a můžu se tvorby HDP účastnit dost nepravidelně a nebo dokonce vůbec, a nebude na tom nic špatného. Nepřispívat STÁTU v té současné podobě na HDP je dokonce chvályhodné, protože to znamená nepřispívat na různé státní nemravnosti jako je dotace ČEZu apod.
Teprve až když nacamranej vyřvávám po nocích do okolí a když vztahuju pracky na peníze jiných, chovám se jako parazit, do té doby nemá můj postoj k tvorbě hodnot nic společného s příživnictvím.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BOBOBO



Založen: Feb 25, 2008
Příspěvky: 18675
Bydliště: Rychnovsko

PříspěvekZaslal: po prosinec 07 2009, 6:41    Předmět: Citovat

Jo 98% tmavejch jsou viz výše parazité . A jako s těmi je třeba s nimi zacházet . Dnes je už povoleno a několik sociologů si přestalo brát servítky , že rasy jsou a některé rasy vzhledem k jejich životním postojům rodičů nelze k středoevropskému stylu života dokopat . A jelikož nežijeme pod palmas a ořechy nám nepadají do huby , tak nemakačenkové musí někde krást . Takže gheta a odsun . Za určité množství čorek cezený a za určitý bezpardonu nafurt . Jestli Bakala ukrad miliardy není sice košer , ale zůstala mi na zahradě motyka i s brambory a nikdo mi tím nevykradl auto . Těchto nepřizpůsobivých se mohou zastávat jen ti , kterým to nese vačkový anebo nevačkový kapitál , ať už jenom pro takovouto nesmyslnou debatu . Kdo by se neprokázal alespoň dvouletou prací v průběhu posledních pěti let , by dostal dostal další podporu jen v naturáliích a jen na určeném místě . Každá další dávka tyto rasy dále vzdaluje tuto skupinu od jakéhokoliv snažení se o změnu stylu svého života . A jsou to jen výmluvy na lákání těchto . Odněkud jsou a když práce není , tak najít jinou , nelze-li odjezd . A nevkládejte mi do úst , co jsem nenapsal . Pracující členové rasy mi nevadí .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mtajovsky



Založen: Sep 19, 2007
Příspěvky: 3697
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po prosinec 07 2009, 11:58    Předmět: Citovat

BOBOBO napsal(a):
Jestli Bakala ukrad miliardy není sice košer , ale zůstala mi na zahradě motyka i s brambory a nikdo mi tím nevykradl auto.


Celkem bych souhlasil až na uvedený citát. Motyka a brambory vám sice zůstanou, ale výsledky "práce" takových dobráků pocítíte jinak a mnohem citelněji - na daních, na znehodnocených akciích a podobně. Moje žena například doplatila na vytunelované CS fondy. Motyka ani brambory na chatě se nám neztratily, zato desítky tisíc v podílových listech ano.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Crifodo



Založen: Oct 11, 2005
Příspěvky: 15005

PříspěvekZaslal: po prosinec 07 2009, 12:08    Předmět: Citovat

Co to je středoevropský styl života? Něco z dějepisu (hrabě Chotek a jeho kultivace krajiny promyšleným zemědělstvím)? Nebo Leoš Mareš a Dara Rolins v TV H@vn@? nebo polský pánbíčkář? saský motorkář? Jaké rasy je Berlusconi oproti Wildersovi?
Přiznal bych určitý význam genům, když se v několika generacích rodiče snaží poskytnou dětem co nejlepší podmínky a to i osobním příkladem, vzděláváním od mládí atd., nějak se to do genetické informace zakomponuje. Jinak ale na souvislost rasy s připraveností k životu moc nevěřím, ještě tak snad co se týče fyzických podmínek pro dané prostředí (odolnost vůči fyzické zátěži, alergiím, klimatu atd.).
Jistá je jedna věc: to problémové chování některých etnik nezpůsobuje ani zdaleka nějaká předurčenost rasy, ale VĚTŠINOVÝ OBČAN - ZPRAVIDLA VOLIČ SOCANŮ - K TOMU DAL SVOJE POŽEHNÁNÍ Sad Jinak by totiž nepřizpůsobivý občan už vůbec neexistoval, buď by se přizpůsobil nebo by nepřežil.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stasek



Založen: Aug 15, 2005
Příspěvky: 2191

PříspěvekZaslal: po prosinec 07 2009, 13:13    Předmět: Citovat

Crifodo napsal(a):
( Jinak by totiž nepřizpůsobivý občan už vůbec neexistoval, buď by se přizpůsobil nebo by nepřežil.)


Ale přežil, tahle rasa je neskutečně líná a klidně se bude povalovat ve špíně a odpadcích, než aby hnula prstem a snažila se život si vylepšit. Nemá zájem tvořit hodnoty a něco budovat. Žije jen ze dne na den. Normální člověk by se snažil s určitým obnosem vyjít, než získá nový. Tihle jsou schopni všechno prochlastat za jeden den a vůbec je nezajímá zítřek. Že by si nechali zasklít okno? Ani náhodou, to tam radši natáhnou kus polyetylenu. Od padesátých let, co tady nuceně zakotvili a začli se exponenciálně množit je dovedli k práci nutit pouze komančové. Za takovejch 30-50 roků už je nebude schopna přizpůsobivá část populace živit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crifodo



Založen: Oct 11, 2005
Příspěvky: 15005

PříspěvekZaslal: po prosinec 07 2009, 13:28    Předmět: Citovat

Když vynecháme multikulti podporu ze strany sebranky typu Pajerová/Kocáb, jsou jen dvě možnosti
- civilizace a podílení se na ní (jak vidno shoda v tom, že to nejde)

- uplatnění zákona přírodního výběru (nezdá se mi, že by se v našich krajích přemnožila populace, která nedělá zásoby na zimu, nevychovává potomky, kříží se v rodině takže fyzicky degeneruje, chlastá, prostituuje ve věku AIDS... zimy tu nebývají až tak mírné a moc kokosových palem tu taky neroste. Gambleři a obrazek_cenzura by po pár zimách vyhynuli. (Předpokládám že přirodní výběr by se uplatňoval i při pokusech o vniknutí do skladů potravin nebo při šmikání ocelových nosníků (pomalejší a blbější neuteče ani kulce, ani psovi, ani traverze)).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BOBOBO



Založen: Feb 25, 2008
Příspěvky: 18675
Bydliště: Rychnovsko

PříspěvekZaslal: po prosinec 07 2009, 15:04    Předmět: Citovat

Jenže právě sociálními zákony je zákon přirozeného výběru popřen a zvrácený zákoník trestní nám zakazuje psa, kulku i traverzu použít . A pro usnadnění bytí lidu běžného se přikláním jedině ke koncentraci , hlídání a jen naturální podpoře .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nezařaditelné Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.15 sekund