Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

SRAZ BASTLÍRNY - zájem?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nezařaditelné
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hill
Administrátor


Založen: Sep 10, 2004
Příspěvky: 19529
Bydliště: Jičín, Český ráj

PříspěvekZaslal: so duben 26 2008, 13:40    Předmět: Citovat

Akci v Česticích u Týniště balíme, jak tu už napsal EKKAR.
Na tom červenci něco je, ale, jestli to budeme brát podle toho, aby bylo počasí, nekolidovalo to s jinou akcí nebo pracovním vytížením a ještě byly volné vhodné prostory, asi to jednoduché nebude.
Nicméně se té myšlenky nevzdávám a ještě není všem dnům konec.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kaca



Založen: Nov 29, 2006
Příspěvky: 2817
Bydliště: Hadačka

PříspěvekZaslal: ne duben 27 2008, 7:32    Předmět: Citovat

Výborně Hille! Držím palečky a doufám že to vyjde.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EKKAR



Založen: Mar 16, 2005
Příspěvky: 31871
Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21

PříspěvekZaslal: so květen 03 2008, 10:17    Předmět: Citovat

Proč v červenci? Protože:
- v Česticích bylo místo jen v červenci, v červnu tam mají své sportovní podniky a školní výlety, květen je ještě příliš studený na nějaké noční akce a naopak v srpnu už zase každý počítá s dovolenou. Navíc v srpnu je v poměrně nedalekých Holicích setkání radioamatérů - a tomu jsme nechtěli konkurovat.
- šibeniční termín? Naopak - daleko dopředu avizovaný, aby si každý mohl naplánovat volno!!! Šibeniční by byl, kdyby to bylo z týdne na týden!
- a proč tak daleko dopředu? Ani hostinský, ani majitel/správce ubytovací kapacity nám nic neslíbí bez závazné objednávky, poslané aspoň měsíc dopředu, uvědomme si, oni mají zájem na co největším vytížení svého podnikání a čekat na nás, až se nám uráčí se rozhodnout a něco si objednat - to by taky nemuseli mít vytížení žádné!
Takže asi takhle, vycházeje z reality světa poskytování služeb: Prostě jsem předběžně do konce dubna zamluvil dva možné termíny (víkendy) v červenci, spoléhajíc na to, že už nebudou školní výlety a do dožínek nebo podobných slavností zbývá ještě nějaký týden, celozávodní dovolené už budou jasné a pokud budou mít potenciální účastníci termín daný dost daleko dopředu, snad se jim uráčí se rozhoupat a k nějakému se připojit. Pokud se Vám, potenciálním účastníkům, něco nezdálo - měli jste víc než měsíc času problém prodiskutovat v tomto vlákně, my jsme sem dávali veškeré info, kterého jsme se dobrali - ale pokud až do DEATH TIME neboli uzávěrky 12.dubna se vlastně nikdo neozval a až na 3 čestné výjimky ani předběžně nepřihlásil, nejde něco takového dělat. Mám několik zkušeností s podobnými akcemi, organizovanými bez předběžných a závazných přihlášek a záloh - a vždycky to byla spíše velká BLAMÁGE, kdy organizátoři dopláceli na to, že nedokázali přilákat dostatečný počet účastníků, aby se akce s rezervou zaplatila. Vysloveně jsem vždy uváděl, že jedině dostatečný počet předběžně přihlášených bude nějakým garantem konání akce - ale 3 předběžné přihlášky - promiňte, přátelé, s tím se pracovat nedá ani statisticky...

_________________
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...

A kutilmile - TY MNĚ TAKY Mr. Green Mr. Green !!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kaca



Založen: Nov 29, 2006
Příspěvky: 2817
Bydliště: Hadačka

PříspěvekZaslal: so květen 03 2008, 11:29    Předmět: Citovat

Jo - moc rád bych ale žně jsou žně. Možná by někteří potenciální zájemci mohli abylo by to moc dobré přeorganizovat svoji dovolenou třeba tedy v příštím roce a pookud by se třeba někomu nechtělo tak se může domluvit třeba jen několik jedinců a udělat si pěkný výkend jen tak pro srandu. Je moc krásné když se lidi sejdou a pokecaj. Člověk rád pozná lidi se kterými komunikuje.a kteří mu už takovou dobu dávají tak pro něho hodnotné informace. Moc rád bych aby k tomu jednou došlo a přeji Vám všem hodně zdaru a ještě hodně inspirace k uskutečnění tohoto setkání. Přece 99.9 desetin procetna z Vás nejsou takoví snobi aby si třeba jednou za život neudělali volno na takovouto akci. Nebo ano ? Ale ten termín neposunu protože klasy zlátnou a něco žrát musíme. Neustále také apeluji na malou informovanost. Nešlo by to vyvěsit někam aby to každý viděl ? Třeba 99.9 procent lidí nezajímá oddělení " nezařaditelné " Toť můj názor a příspěvěk. Jo a ještě něco - Proč zrovna o prázdninách a času dovolených ? Moc a moc si vážím toho co dělají Pánové Ekkar a Hill a tímto je oba zdravím. Na zdarovie Hodně zdaru těmto pánům a těm druhým ------ Hlavu vzhůru a otevřít oči ať vidíte kde jste. Naučte se mapu a buďte trochu kolegiální. Zdravím - Kaca p.s. samozdřejmě to neplatí všem. Jen těch kterých se to týká.

Jo a ještě něco - když si někdo najde dost času na to aby ho proseděl u PC tak by si mohl najít několik dnů na setkání. a jestli ne ? Tak.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stepa



Založen: Jan 05, 2007
Příspěvky: 4669
Bydliště: poblíž HK

PříspěvekZaslal: so květen 03 2008, 14:09    Předmět: Citovat

To jsou zase reci...Kaco, vazne si myslis, ze bude rozdil vedet to dopredu 5 mesicu nebo rok? Situace bude OPET stejna, mozna se mylim, ale pochybuji Confused . Zase bude plno lidi, kteri budou kricet bezva napad, prijedu a potom skutek utek...jako to bylo o Vanocich, kdyz probehla "anketa".

Tu mapu jsem krapet nepochopil...lokalita byla volena tak, aby to bylo zhruba uprostred toho naseho protunelovanyho statu, kde bys to chtel? U Plzne, abys to mel blizko? A co Moravaci a Slezane? To maji jet kvuli Tobe pres celou republiku?

Je s podivem, ze tady apelujes na ostatni, ale sam nejedes Rolling Eyes

Sekci nezaraditelne sleduji skoro vsichni, protoze tady jsou obcas dobre "speky"...a mala informovanost? Zminky byly na nekolika mistech dostatecne brzo.

Nam se chtelo. Nas par jedincu se po tehle "BLAMAGE" predbezne domluvilo a sednout si snad nekam pujdeme.


PS: nechtel jsem te na*rat, ale ten tvuj prispevek je docela hustej...mozna jsem ho nepochopil.


EDIT//:
Ted se to netyka tebe, ale docela jsem zklamany z toho, ze do toho EKKAR nacpal svoje prostredky a cas, k tomu, aby se to zazdilo z duvodu nezajmu. Pritom tady o Vanocich kricel pomalu kazdy druhy jake to je super. Ted vynechavam Slovaky, protoze pro vetsinu to je uz hodne z ruky. Kdyby nebyl kvuli tomu takovy humbuk, pravdepodobne by nebyla snaha neco zorganizovat, protoze by to nemelo vyznam...bohuzel se to ukazalo az nasledovne Cry


Naposledy upravil stepa dne so květen 03 2008, 14:35, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kaca



Založen: Nov 29, 2006
Příspěvky: 2817
Bydliště: Hadačka

PříspěvekZaslal: so květen 03 2008, 14:32    Předmět: Citovat

Mně je úplně jedno kde to bude. Když budu moct tak přijedu. Nechtěl jsem nikoho urazit a jestli se tak stalo tak se VELICE omlouvám. Myslel jsem to dobře. Myslím že většina z Vás je z moravy a nežádám aby to bylo někde u Plzně. Jenom bych tím chtěl říci že by to bylo dobré uskutečnit. No co člověk to názor, ale od toho jsme tady aby jsme je řekli ne ? Všechny Vás velice zdravím a kdo můžete, přijeďte se podívat zýtra na letecký den do obce Plasy v okrese Plzeň-sever. Tím vůbec nechci rýpat do těch kteří to mají dál a ani bych si to nikdy nedovolil. Myslím to dobře. Možná to opravdu někteří nepochpili. Je to moc pěkné. Ahoj
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stepa



Založen: Jan 05, 2007
Příspěvky: 4669
Bydliště: poblíž HK

PříspěvekZaslal: so květen 03 2008, 14:43    Předmět: Citovat

Ceho se tykala ta narazka na tu mapu? Vysvetli mi to alespon Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kaca



Založen: Nov 29, 2006
Příspěvky: 2817
Bydliště: Hadačka

PříspěvekZaslal: so květen 03 2008, 15:26    Předmět: Citovat

To bylo z jednoho filmu. Tuším Kurvahošigutentág, prostě to bylo myšleno tak aby lidi chápali svoje okolí a společnost. Neber to na sebe. A jestli t o k něčemu povede tak se Tě ještě jednou moc omlouvám. Myslel jsem to na lidi kteří právě tím setkáním pohrdají. Děkuji za pochopení.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stepa



Založen: Jan 05, 2007
Příspěvky: 4669
Bydliště: poblíž HK

PříspěvekZaslal: so květen 03 2008, 15:51    Předmět: Citovat

Ja to neberu na sebe...jenom jsem nepochopil, co tim chtel basnik(Kaca) rici Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nezařaditelné Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.15 sekund