Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Tureckej vestel panasonic TX-55CX400E

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lubanec



Založen: Jan 08, 2012
Příspěvky: 483
Bydliště: Moravská Třebová

PříspěvekZaslal: ne listopad 19 2023, 17:38    Předmět: Tureckej vestel panasonic TX-55CX400E Citovat

Hezký večer všem,známý mi dotáhl tuto tv s tím,že menu,miniaturky na youtube jsou v pořádku,ale jakmile se spustí video na youtub,tak je vše teměř stejnou barvou zelené..když zesiluji zvuk,lišta je přirozeně barevná..co by to u této uhd 3D tv mohlo dělat?Nesetkal se někdo s tím?Nebude vadný T-con?za minutu už hlavní čip na něm (VTU11A1)se dosti zahřívá..moc díky
_________________
Jaj..To byla pecka..no joo..Kondenzátor byl nabitý(tudy proud jde)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 34280
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: ne listopad 19 2023, 17:46    Předmět: Citovat

T-con ani panel to nebude, ked je mimo youtube obraz normalny.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubanec



Založen: Jan 08, 2012
Příspěvky: 483
Bydliště: Moravská Třebová

PříspěvekZaslal: ne listopad 19 2023, 20:11    Předmět: Citovat

Skusím jiné vstupy zítra..a dám vědět..ale že by RAM odešla..jako na mainu?
_________________
Jaj..To byla pecka..no joo..Kondenzátor byl nabitý(tudy proud jde)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubanec



Založen: Jan 08, 2012
Příspěvky: 483
Bydliště: Moravská Třebová

PříspěvekZaslal: po listopad 20 2023, 16:14    Předmět: Citovat

Tak přes hdmi je obraz také naprd..něco odešlo na mainu?Sou tam v obraze linky s 5ti symbulky ve stejných řadách..
_________________
Jaj..To byla pecka..no joo..Kondenzátor byl nabitý(tudy proud jde)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 34280
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: po listopad 20 2023, 16:17    Předmět: Citovat

Chcelo by to fotku.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubanec



Založen: Jan 08, 2012
Příspěvky: 483
Bydliště: Moravská Třebová

PříspěvekZaslal: út listopad 21 2023, 6:37    Předmět: Citovat

Takto se to chová..poslední foto je připojený ntb přes hdmi


20231121_061240.jpg
 Komentář:
 Velikost:  70.39 kB
 Zobrazeno:  108 krát

20231121_061240.jpg



20231121_061139.jpg
 Komentář:
 Velikost:  176.94 kB
 Zobrazeno:  147 krát

20231121_061139.jpg



20231121_061221.jpg
 Komentář:
 Velikost:  84.87 kB
 Zobrazeno:  102 krát

20231121_061221.jpg



20231121_061503.jpg
 Komentář:
 Velikost:  258.69 kB
 Zobrazeno:  128 krát

20231121_061503.jpg



_________________
Jaj..To byla pecka..no joo..Kondenzátor byl nabitý(tudy proud jde)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 34280
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: út listopad 21 2023, 8:34    Předmět: Citovat

Posledna fotka vyzera ako vadna RAM.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubanec



Založen: Jan 08, 2012
Příspěvky: 483
Bydliště: Moravská Třebová

PříspěvekZaslal: út listopad 21 2023, 11:33    Předmět: Citovat

A dá se vytáhnout z jiné desky a dát ji tam?
_________________
Jaj..To byla pecka..no joo..Kondenzátor byl nabitý(tudy proud jde)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 34280
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: út listopad 21 2023, 11:55    Předmět: Citovat

Ak najdes rovnaku, alebo kompatibilnu, tak ano. Ale asi bude v BGA, takze urobit reball. Alebo kupit novu aj s gulickami.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubanec



Založen: Jan 08, 2012
Příspěvky: 483
Bydliště: Moravská Třebová

PříspěvekZaslal: út listopad 21 2023, 17:04    Předmět: Citovat

Skusim sehnat jiný main a uvidím..na BGA nemám opravdu výbavu
_________________
Jaj..To byla pecka..no joo..Kondenzátor byl nabitý(tudy proud jde)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubanec



Založen: Jan 08, 2012
Příspěvky: 483
Bydliště: Moravská Třebová

PříspěvekZaslal: út únor 06 2024, 6:39    Předmět: Citovat

Zdravím,opět sem se vrátil k této tv,pač sem sehnal skor desku samou,ale obraz je zrcadlově a vzhuru nohama..má otázka je,zdali u těchto tureckých šrotu jde nějak nastavit typ displeje..díky
_________________
Jaj..To byla pecka..no joo..Kondenzátor byl nabitý(tudy proud jde)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jandur



Založen: Aug 15, 2022
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: út únor 06 2024, 10:37    Předmět: Citovat

ano niekde priamo v servisnom menu ide otocit obraz ale vacsinou to ide cez usb za par sekund
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubanec



Založen: Jan 08, 2012
Příspěvky: 483
Bydliště: Moravská Třebová

PříspěvekZaslal: st únor 07 2024, 6:36    Předmět: Citovat

Kdyby měl někdo doma desku jinou,odkoupím..je mi líto,aby tu tv ležela a čekala
_________________
Jaj..To byla pecka..no joo..Kondenzátor byl nabitý(tudy proud jde)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jandur



Založen: Aug 15, 2022
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: st únor 07 2024, 7:37    Předmět: Citovat

no to b musela byt sakra nahoda ze by mal niekto dosku presne z takej istej TV s takou istou uhloprieckou a panelom ako mas ty. ale nahoda je blbec..
pokial vsak stale mas staru dosku je to 5 minutova zalezitost exportovat nastavenia a importovat do novej dosky. A ak ju nemas urcite si si minimalne urobil dump predtym ako si sa jej zbavil - a z dumpu to tiez ide extrahovat
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.14 sekund