Zaslal: čt červenec 09 2020, 22:47 Předmět:
Už mají v GME u Vaňkovky otevřeno, i když z autobusu to tak nevypadá. Zatím jedou ve zkušebním provozu. Klimatizaci mají dobrou. Zábradlí v prvním patře je dosti na h0vn0, tak si hlídejte děti, ať tím nepropadnou.
Zaslal: čt červenec 16 2020, 13:12 Předmět:
No teď s tou uzavírkou křižovatky tomu nasadili korunu. To je pěknej mazec... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zaslal: čt červenec 16 2020, 16:09 Předmět:
Sice seš provokatér, ale asi máš pravdu, protože do prosince se tam pořádně nedostane ani noha. Já mám poblíž banku, to je taky super flek. Leda tak s dronem. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: čt červenec 16 2020, 16:24 Předmět:
No ono to vypadá, že Brno vědělo už hromadu let, že to bude na čas mrtvá lokalita díky dost rozsáhlé přestavbě, a zatím na to nalítl GM a KB díky levným flekům či nájmu. O dalších nevím, ale to neznamená, že neexistují.
Už před lety jsem šéfové na té pobočce KB říkal, že bez auta se tam skoro nedá dostat. Neřekla nic, ale asi věděla...
_________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: pá červenec 17 2020, 13:50 Předmět:
Nojo, ale co když dojedeš do Brna vlakem? Teda pokud se někde nestane bouračka... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: so duben 15 2023, 18:45 Předmět:
Včera jsem byl v brněnském GME. Přišel jsem asi v 17:30, něco nakoupil v přízemí a pak trochu okouněl u výkladních skříní. Asi v 17:45 jsem šel do prvního patra, kde mě překvapila celkem dlouhá fronta. Prodavač prohodil někdy v 17:50, že v 18:00 se jim zamkne pokladna, takže asi nestihne obsloužit všechny zákazníky. Myslel jsem, že si dělá p*del. Ale nedělal. V 18:00 fakt zbývajícím 4 zákazníkům ve frontě řekl, že už jim nic nemůže prodat. Lidi se ani nehádali a klidně odešli. Divný jako. Asi jsem to nikdy nikde nezažil, ale vina bude spíš na manažerech...
Že by jako kašlali na malé zákazníky a žili spíše z velkoobchodu?? Nu, firma, kdeš pracuju, nakupuje všude možně, hlavně Mouser, Farnell, TME, Arrow, Koala apod. a jenom semtam se vyplatí něco koupit v GME. _________________ 010203
Zaslal: út duben 18 2023, 16:15 Předmět:
Jednou tam vznikne muzeum technicko-ekonomické blbosti, já za jejich éru snad nezažil okamžik, že by něco pořádně fungovalo. Až na známou ve velkoobchodu. Ty dodací lhůty přes půl roku už snad nikdo ani nepamatuje (i když v Praze to bylo skladem), i když dneska je to opět moderní.
GES byl stokrát lepší, ale tam zase zblbli majitelé, kterým vrtulník byl přednější. Killroy by mohl vyprávět... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 z 9
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.