Založen: Feb 02, 2005 Příspěvky: 9923 Bydliště: Luhačovice
Zaslal: pá červen 19 2020, 18:53 Předmět:
Z čeho to teda pochází? Nestalo se tu nic kromě toho, že párkrát silněji zapršelo. Chcete mi nakecat, že je to ve vodě a po dopadu na zem se to začne tvořit?
Dyť jsem psal, že poslední tři obrázky tam ještě o půl čtvrté nebyly a teď už jsou. A jak jsem si všiml před chvílí, tak se to zvětšuje, rozlejzá a začíná vrásnět, jako na těch prvních fotkách.
Co to teda doprdele je? Je to jenom hnusný, nebo i jedovatý, nebo co?
Koukni na to video. Čeká to na vlhko. Vyroste to ze spor, jako plíseň a umí se to jakoby plazit z místa na místo. Za sucha se to rozpadne a čeká to zase na vlhko. Někdy na tom vyrostou paličky, který se naplní výtrusy a pak prasknou a výtrusy se rozletí do okolí a čekají na příležitost. Jo o přírodě toho ještě vše nevíme...
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 7598 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: pá červen 19 2020, 20:08 Předmět:
A já se těšil na nějakou pěknou konspirační teorii, třeba že se jedná o Sorosovy nudle nebo něco takového. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: so červen 20 2020, 12:38 Předmět:
Tak to posbírej, ušetříš za špenát. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Nafoť to po 1/2 hodině ze stejného úhlu. Animace bude moc zajímavá.
Mně kdysi řekli, že to jsou ptačí hovínka.
Také odebrat vzorky, usušit a prohlédnout pod mikroskopem. _________________ pro mládež - Hamíkův koutek
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: so červen 20 2020, 12:58 Předmět:
Já bych se zeptal raději toho vodníka, co tam prováděl. Počasí na to je. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Nafoť to po 1/2 hodině ze stejného úhlu. Animace bude moc zajímavá.
Mně kdysi řekli, že to jsou ptačí hovínka.
Také odebrat vzorky, usušit a prohlédnout pod mikroskopem.
WTF? Proč sušit? Dělals někdy s organickejma vzorkama pod mikroskopem?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3Další
Strana 2 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.