Založen: Nov 12, 2013 Příspěvky: 248 Bydliště: ...ten od Bílé Hory
Zaslal: st listopad 09 2022, 22:09 Předmět: Nokia 3310
Ahoj chlapi, nevíte někdo jak dostat fotky ze starožitné Nokie 3310 do počítače ? Šňůru mám, ale asi to bude chtít nějaký SW. Nevíte jaký ?
Nokia PC Suite ?
Založen: Nov 28, 2006 Příspěvky: 12406 Bydliště: Česká Třebová
Zaslal: st listopad 09 2022, 22:36 Předmět:
Krakis napsal(a):
jak dostat fotky ze starožitné Nokie 3310 do počítače ?
a jakou Nokii vlasně máš ?
stará Nokia 3310 žádný foťák neměla . . .
další Nokie co už foťák měly se připojovaly jen přes usb a při připojení se objeví hláška co s tím a zvolíš funkci "pc suite" . . .
pak se to objeví v seznamu disků, kde si najdeš adresář s fotkami . . .
Zaslal: st listopad 09 2022, 23:01 Předmět:
Krakisi, začni tím, že z nebohé Nokie sundáš zadní kryt a vytáhneš akumulátor.
Pod ním je štítek s označením modelu.
Pravděpodobně má ten drobný dřevorubec pravdu, a jedná se o Nokii C1-01.
Pokud ano, tak asi budeš potřebovat Nokia PC Suite, a k němu ovladače.
Obojí jsem tady kdysi dával k dispozici, ale už mám jiný NB a nechce se mi to hledat.
Tak je to na tobě. _________________ Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Zaslal: st listopad 09 2022, 23:32 Předmět:
Rnbw - asi máš pravdu, jak se s tím už dlouho nepotkávám, tak nevím.
Minimálně umí SD kartu. _________________ Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Zaslal: čt listopad 10 2022, 22:42 Předmět:
Tak je to skutečně C1-01, ale SD kartu nemá.Stáhnul jsem Nokia PC Suite, nastavil přenos přes USB, na tlf Ovi suite, ale počítač tu Nokii prostě nevidí.Zkoušel jsem i hledat nový HW, ale nic. Tak nevím....
Zaslal: čt listopad 10 2022, 23:44 Předmět:
Zobrazi sa ti na mobile nieco po pripojeni USB kabla? Ak nie, tak moze byt blby kabel alebo poskodeny konektor (Nie je len plny bordelu? Potom nejde kabel poriadne zarazit).
Zaslal: pá listopad 11 2022, 7:08 Předmět:
Zobrazí se mi - nejdříve žádná odpověď od hostitele a potom režim USB - Nokia OVI Suite nebo velkokapacitní úložiště.Takže dám OVI, protože při zadání úložiště to po mě chce vložit paměťovou kartu, ale to samozřejmě C1 nemá. A počítač to stejně nevidí-v průzkumníku,Nokia PC Suite, vyhledat nový HW... A ta šňůra je v pořádku, používám jí třeba k foťáku.
Založen: Nov 28, 2006 Příspěvky: 12406 Bydliště: Česká Třebová
Zaslal: pá listopad 11 2022, 8:27 Předmět:
já mám C2-01 a ten se chová jak výše popisuji . . .
bez problému v průzkumníku, nebo v totalcomanderu vidím adresáře a soubory v telefonu.
mám W10 . . .
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.