Zaslal: pá únor 03 2012, 21:09 Předmět:
devilpokec napsal(a):
.Potřebuji poradit čím to může býti.Předem děkuji
Bude tam zřejmě něco rozbitého. Není zač.. = odpovídám stejným způsobem, jako ty otvíráš téma o nečem, čemu vůbec nerozumíš. Od toho tu opravdu nejsme, viz kokun..
Název vlákna upraven dle pravidel. Killroy _________________ Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
Ano četl jsem je.Jen mě zarazilo právě to že když jsem ji dostal tak při 1. zapnutí se obraz rozkmital a zmizel a po druhém zapnutí to samé + u Vn trafa mi vyhořel keramický odrušovací kondenzátor,kterej se pak vyměnil a teď už nenaběhne vůbec a jen bliká ta led dioda
To nebude odrušovací kondík...
Nechceš to dát opravit někomu, kdo tomu rozumí? Nebo alespoň umí vzít měřák do ruky a alespoň přibližně najít, kde by mohl být problém, když už Ty sám ses o to nepokusil?
Založen: Jan 08, 2012 Příspěvky: 484 Bydliště: Moravská Třebová
Zaslal: út únor 07 2012, 15:48 Předmět:
Zdravím vás kolegové..Mám tady tu tv doma a potřebuji vyměnit tranzistor BU2527AX(je po něm) a nemám přesně tento..3lo by ho nahradit tímto BU4508DX?Parametry jsou skorem shodné..Nechci jí ublížit
Zaslal: út únor 07 2012, 15:57 Předmět:
Lubanec napsal(a):
...Nechci jí ublížit
Jí neublížíš, spíše jemu.
Vyměníš a stejně ti odejde nanovo (i když dáš originál)
BU2527AX: NPN 1500/800V 12A 50W 0,1us
BU4508DX: NPN + Di 1500/800V 8A 45W 0,3us _________________ Honza - kokúň
Zaslal: út únor 07 2012, 16:36 Předmět:
Protože nejprve musíš najít (a odstranit) příčinu odchodu toho původního
Když to neuděláš, tak si těch origošů nakup třeba kýbl.
Lubanec napsal(a):
... Parametry jsou skorem shodné ...
A parametry od obou jsem ti snad napsal - rozdíly nevidíš? _________________ Honza - kokúň
Zaslal: út únor 07 2012, 17:28 Předmět:
Tudíš ty 4-ři ampéry to by chybělo?V tom jen vidím větší rozdíl..Jde o to,mohu ji tam dát,aniž by tv prdla?O to mi jde..Protože ta původní součástka origo odešla,že se málo chladila..Proto se tu ptám na záměnu..Díky
Zaslal: út únor 07 2012, 17:44 Předmět:
Lubanec napsal(a):
Tudíš ty 4-ři ampéry to by chybělo?V tom jen vidím větší rozdíl..Jde o to,mohu ji tam dát,aniž by tv prdla?O to mi jde..Protože ta původní součástka origo odešla,že se málo chladila..Proto se tu ptám na záměnu..Díky
Prdlý jsi spíše ty - jsi úplně mimo.
Dej to opravit někomu, kdo tomu hoví - jinak to bude spíše adept pro SD
Pokud se na něčem skutečně chceš začít učit, tak na SD najdeš i jednodušší telky _________________ Honza - kokúň
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.