Založen: Feb 14, 2005 Příspěvky: 9103 Bydliště: Brno (JN89GF)
Zaslal: út prosinec 14 2010, 19:36 Předmět: Pomoc s identifikací zesilovače
Někdy kolem roku 1994 jsem dostal od kámoše tento zesilovač. Na plánované využití nakonec nedošlo, tak mi doteď ležel na půdě. Protože jsem byl donucen udělat tam pořádek, tak se ho chci zbavit. Jenomže vůbec netuším co je to zač. Vypadá to napůl jako tovární výrobek, napůl jako bastl. Ty popisky jsem tam kdysi lepil ještě já. Jinak jsem na něm nenašel vůbec nic.
Výstupní tranzistory jsou 2x KD501 a 2x KD607. Výkon odhaduju tak max. 2x 20 W.
Fotky v lepší kvalitě jsou tady: 1, 2, 3.
Pokud by o něj měl někdo zájem, za 100,- je jeho. Pro mě to nemá už smysl.
Zaslal: út prosinec 14 2010, 19:44 Předmět:
Vypadá to jako AZS217, viz můj blog: http://audiotechnika.blog.cz/1008/tesla-azs217 Samozřejmě to má jiný přední panel a nejspíš vrchní kryt. Taky to může být spodek z nějakého gramofonu (NZC420???) _________________ Líp už bylo.
Zaslal: út prosinec 14 2010, 21:22 Předmět:
Tohle vypadá na sestavenou stavebnici AZS217, kdysi jsem ji taky sestavoval pro bráchu. Prodávala se bez skříňky, jen spodní plechové šasi. Proto má každý kus skříňku individuální.
Třeba si na tom dotyčný konstruktér dal záležet (ale já bych na to nervy neměl).
Zbytečná citace celého předchozího příspěvku vymazána.Viz PRAVIDLA, odst.14b)
Hill _________________ Síla bez rozumu se vlastní vahou hroutí (Horatius)
Zaslal: st prosinec 15 2010, 6:35 Předmět:
Já bych tipoval 215ku , vzhledem ke kondům . Ale jak psal někde luhačovičák , tak ke konci výroby různě kombinovali , stavěli prý z dílů , co zrovna byly . Tady to má ještě fyziologii , tak proto ne 217ka . Samotného by mne zajímalo , co mám vlastně doma na opravu . No mám to již skoro celé rozkreslené . Já jedu http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=377364#377364 schema 215ky v původním vlákně .
Zaslal: čt prosinec 16 2010, 15:15 Předmět:
je to 217-ka... 215-ka mala koniec na dvoch doštičkách ako AUJ635/636. ten koniec s KD501 musí ísť na hranu, originál tam majú byť KD602, žiadne iné... to že tam je fyziológia nič neznamená, raz bola, raz nie ako v azs220. inač to že to je stavebnica ešte naznačuje aj to že chýba otvor pre sieťový volič, a v otvore pre poistku nie je poistka. a zviazať káble dokáže každý, v tom by som umenie nevidel...
ja mám presne túto AZS217 len postavenú originál vo Vrábľoch, svedčia o tom modré elektrolyty, predný panel v štýle AZS220 /čiernobiely, ale s originál popiskami pre azs217/ a mnoho iných detailov a je to 100% originál.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.