Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Adaptér Scart-D-Sub (VGA)

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Řešení problémů s různými konstrukcemi
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jerab



Založen: Jan 12, 2011
Příspěvky: 244
Bydliště: Frýdek-Místek

PříspěvekZaslal: so prosinec 04 2021, 13:25    Předmět: Adaptér Scart-D-Sub (VGA) Citovat

Zdravím! Koupil jsem tento adaptér ale při propojení DVD s monitorem,který má vstup VGA nepřenáší se signál.Při zapojení přes PC bez redukce,monitor funguje. Včem je problém ? Díky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
samec



Založen: Dec 19, 2017
Příspěvky: 2986

PříspěvekZaslal: so prosinec 04 2021, 13:38    Předmět: Citovat

Asi ti z DVD na SCART nejde RGB, ale component video, alebo S video. Pozri nastavenia v DVD. Ďalší problém môže byť s prekladaným riadkovaním, alebo nepodporovaným rozlíšením.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 30019
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: so prosinec 04 2021, 13:43    Předmět: Citovat

Ak je to len kus kabla bez elektroniky, tak je to urcene iba na jeden ucel: na vystup z PC do TV. Navyse v PC musi byt nastavene vhodne rozlisenie.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jerab



Založen: Jan 12, 2011
Příspěvky: 244
Bydliště: Frýdek-Místek

PříspěvekZaslal: so prosinec 04 2021, 13:57    Předmět: Citovat

Je to kabel od HAME kde uvádí že je to jeden směr DVD-monitor,ale já to zapojuji ještě přes kabel D-sub-D-sub což si myslím že by to nemělo vadit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jerab



Založen: Jan 12, 2011
Příspěvky: 244
Bydliště: Frýdek-Místek

PříspěvekZaslal: so prosinec 04 2021, 14:01    Předmět: Citovat

Pravděpodobně to bude jak uvádí Samec !
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 30019
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: so prosinec 04 2021, 14:03    Předmět: Citovat

Nie je to nahodou Hama 122245?
citace:
speciální adaptér pro připojení např. DVD přehrávače se SCART výstupem na projektor s 15pol. D-Sub (VGA) vstupem


To bude chodit len s projektorom, ktory podporuje PAL mod na VGA vstupe. Projektory to podporuju casto, monitory takmer nikdy.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jerab



Založen: Jan 12, 2011
Příspěvky: 244
Bydliště: Frýdek-Místek

PříspěvekZaslal: so prosinec 04 2021, 14:21    Předmět: Citovat

Je to ten co uvádíš ! Takže zabalit a poslat zpět.Dnes mě došel.Díky všem za odpovědi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
samec



Založen: Dec 19, 2017
Příspěvky: 2986

PříspěvekZaslal: so prosinec 04 2021, 15:06    Předmět: Citovat

Pozri v nastaveniach DVD prehrávača, či tam nie je na výber RGB.

niečo také
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xsc



Založen: Sep 25, 2014
Příspěvky: 6708

PříspěvekZaslal: so prosinec 04 2021, 19:17    Předmět: Citovat

RGB tam v naprosté většině případů bude, ale málokterý PC monitor si poradí s 50i.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
matahari



Založen: Oct 29, 2017
Příspěvky: 219

PříspěvekZaslal: so prosinec 04 2021, 19:48    Předmět: Citovat

Starší monitor s analogovým nebo DVB-T tunerem a SCARTem by šel sehnat levně.

např. https://pc.bazos.cz/inzerat/144880899/prodam-lg-22-dvb-t-tuner.php za 700,- Kč
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jerab



Založen: Jan 12, 2011
Příspěvky: 244
Bydliště: Frýdek-Místek

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05 2021, 13:10    Předmět: Citovat

Je to starší monitor LG Flatron L 1530S s jediným vstupem VGA.Přes PC funguje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Řešení problémů s různými konstrukcemi Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na adrese admin (zavináč) ebastlirna.cz


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.14 sekund