Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Stolný PC Dell nejde zvuk a všetky nastavenia OK
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Výpočetní technika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 20:30    Předmět: Stolný PC Dell nejde zvuk a všetky nastavenia OK Citovat

Doniesli mi tento PC Dell bez zvuku.lebo omylom odinstaloval niekto realtek AC97.Nainstaloval som AC97,vsetky nastavenia ukazuje OK a uz neviem kde hladat chybu,lebo ziadny zvuk nieje,Dovtedy im zvuk siel.Restartol som a nic.Zvuk neni ani na sluchatka ani bez sluchatkov.Dole na liste pravo je tiez ikona a hlas ukazuje ze sa da ztlmit aj pridat.Fakt ma nenapada kde zacat hladat,ako postupovat ked dovtedy hlas bol.Vzdy som tento problem vyriesil.
Ovladace su tiez najlepsie ,lepsie sa nenasli hlasi.



probl.zvuk.png
 Komentář:
 Velikost:  93.3 kB
 Zobrazeno:  23 krát

probl.zvuk.png



zvuk neni.png
 Komentář:
 Velikost:  137.02 kB
 Zobrazeno:  23 krát

zvuk neni.png




Naposledy upravil tiktak1953 dne út říjen 12 2021, 20:48, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hubert_79



Založen: Dec 24, 2017
Příspěvky: 7123
Bydliště: Praha 6 - Petřiny

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 20:44    Předmět: Citovat

Projdi BIOS, jestli tam není zvukovka zakázaná. Další možností je HW chyba...
_________________
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 20:54    Předmět: Citovat

V biose neboli 100pro,to nevedia.Ked v biose nic nerobili,same sa to moze zmenit?HW to bolo do vtedy OK.az po tom odinstalovani zvuk zmizol.Logicky ostava chyba na HW.ale po odinslovani realteku to nevypada logicke aby sa nieco posralo preto,ci nie?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EKKAR



Založen: Mar 16, 2005
Příspěvky: 27685
Bydliště: Česká Třebová

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 20:58    Předmět: Citovat

Je možný, že není zvolený správný výchozí výstupní zařízení. Připoj ke zvukovce třeba repráčky (zelenej Jack 3,5mm stereo) a pak na tu ikonku repráku napravo dole klikni pravým a zvol "Zařízení pro přehrávání" - rozbalí se další okno a tam musíš vybrat nějaký identifikovaný zařízení a označit ho jako "Nastavit výchozí" . To jsou holt Widle, trvale nedodělaný ...
_________________
...nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 29448
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 21:01    Předmět: Citovat

Aky je to DELL? Skutocne to ma Realtek kodek?

Naposledy upravil rnbw dne út říjen 12 2021, 21:47, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 21:12    Předmět: Citovat

V biose je Sound ON,Model je prelepeny tak neviem. .Bol tam realtek ac 97 vraj.Co pouzit bod obnovy,nechcem to viac posrat,pomoze,alebo nie?
Vidiet tam iba 170L
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hubert_79



Založen: Dec 24, 2017
Příspěvky: 7123
Bydliště: Praha 6 - Petřiny

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 21:23    Předmět: Citovat

Najdi si v BIOS "Service tag" nebo "Express service code", podle toho najdeš na stránkách Dellu ovladače. Tedy, snad. Už je to fosilie.
Tady to najdi. Vyber zvuk, stáhni to exe a nainstaluj. Před tím ale odinstaluj ten ovladač co tam je.

_________________
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 21:31    Předmět: Citovat

Yes provedu,mozno pomoze!!!!Tento nainstalovany ma iba 1,3Mb co je podla malo,malo by mat aspon okolo25Mb ci nie?
Odinstalovat staci v tych ovladacoch co je na obr.ten realtek.


Naposledy upravil tiktak1953 dne út říjen 12 2021, 21:32, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
xsc



Založen: Sep 25, 2014
Příspěvky: 6996

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 21:32    Předmět: Citovat

Samotný driver je malý, ten bordel kolem je jejich ovládací panel s nastavením efektů, který k funkci nutný není.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 21:35    Předmět: Citovat

Co doporucujes (napis) v Spravci zarizeni odinstalovat,ale aby nebolo potom horsie bracho,dik Mnohe z toho boredlu okolo ani odstranit nejde!!!
------------------------------
Este raz sa pytam,odinstalovat alebo odstarnit ten realtek v tom Spravci zarizení,aj co este dalsie,alebo ostatne nie???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
xsc



Založen: Sep 25, 2014
Příspěvky: 6996

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 21:41    Předmět: Citovat

Ve správci zařízení bych nic neodinstalovával. Ale v přidat/ubrat programy bych odinstaloval ten nefunkční Realtek driver.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 21:46    Předmět: Citovat

Yes bracho aj na to som myslel ze tam.
obrazek_cenzura nejde odstranit,vypise iba :Begin to remove... a ani na treti krat ho neodstrani,ostava tam,toto sa mi este nestalo.Ani opetovne to nejde.Uz len asi pouzit Uninstal program,nie?
----------------------
V spravci zarizeni uz realtek neni,takze OK uz,nie?Dam este restart.
----------------------
V Pridat alebo odobrat programy je uz zase Realtek ac 97 ale uz 3,1MB,pritom som nic neinstaloval este,ani som sa nepomylil.Skusim ci ide zvuk.Ponuklo mi po restatre aj Ze ma vita ..... s novo rozpoznanym software,co som zrusil
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: út říjen 12 2021, 23:31    Předmět: Citovat

Ked som stiahol podla Dellu ovladac R58182 s exe a spustil,tak vyskocilo toto prvy obr.Potom vyskocila ponuka druhy obr.Instal now.Mal som na to Instal now kliknut?Klikol som nieco to robilo a zvuk nie.


ovladac zvuku dell 170 l.png
 Komentář:
 Velikost:  66.3 kB
 Zobrazeno:  15 krát

ovladac zvuku dell 170 l.png



ovladac zvuk dell 170l.png
 Komentář:
 Velikost:  140.27 kB
 Zobrazeno:  26 krát

ovladac zvuk dell 170l.png


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kejki



Založen: Nov 10, 2009
Příspěvky: 2090
Bydliště: u Velvar, mezi D8 a R7

PříspěvekZaslal: st říjen 13 2021, 7:23    Předmět: Citovat

Ano a pak vybrat open.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tiktak1953



Založen: Oct 11, 2010
Příspěvky: 4082
Bydliště: SK

PříspěvekZaslal: st říjen 13 2021, 7:44    Předmět: Citovat

Kejky dik ,lenze tam ziadnu moznost (open)neponukne ,a je potom neaky problem s tym dalej.ked kliknem na INSTAL NOW.Viac neskor az.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Výpočetní technika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na adrese admin (zavináč) ebastlirna.cz


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.14 sekund