Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Set-top box WIWA H.265

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV a dalších
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martinza



Založen: Dec 28, 2019
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: so leden 11 2020, 18:05    Předmět: Set-top box WIWA H.265 Citovat

Set-top box WIWA H.265
(případně verze Lite - bez displeje jen status LED)
po zapnutí bootuje asi 6s

dálkové ovládání - velká tlačítka, ale malé mezery mezi tlačítky, má programovatelná tlačítka pro ovládání TV
s ovladačem můžu mířit i o 90° jinam a stejně reaguje dobře a přepíná programy na STB

programy lze přepínat tlačítky CH+/- ale i přes směrový kříž, programy je nutné přepínat pomaleji, při rychlém přepínání se box zahltí a příkaz se neprovede, nebo se provádí s prodlevou,
při ovládání hlasitosti ale dlouhé stisky nevadí, po stisknutí OK se objeví seznam kanálů, doprava/doleva si volím mezi TV a radiem, nahoru dolu mezi programy, je nutné potvrdit volbu OK

EPG - umí zobrazit program na 7 dní ale zobrazuje vždy jen 1 stanici, dny se prochází nahoru/dolu, stanice doprava/doleva

ruční ladění - (automat jsem nezkoušel)
box po naladění každého kanálu napíše ukládám a skočí na naladěnou stanici
pro naladění dalšího kanálu musíte zpět do MENU
v případě že program má špatný nebo žádný příjem nedá se listovat v menu, box vyskakuje asi po 4s z menu, je nutné nalistovat jiný program s dobrým přijmem a pak jít do menu

youtube - nezkoušel jsem ho s původní FW, nahrál jsem do boxu poslední verzi FW (5.12.2019) a tam youtube funguje, ale je to nouzovka, není vidět žádný posuvník, lze video jen zrychlit až na 32x ale stále není vidět jak daleko v posouvání jsem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
warp



Založen: Sep 23, 2004
Příspěvky: 896
Bydliště: Praha-Sobín

PříspěvekZaslal: ne leden 12 2020, 11:49    Předmět: Citovat

Koukám, stejný design FW (menu) jako u EMOS EM170 nebo MAXXO T2. Tudíž podobná "střeva". Též přeskakování na kanálu bez signálu funguje stejně. Výhodou je programovatelný ovladač s velkými tlačítky - zmíněné boxy ho nemají (až EM190x, má ale malé)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mi-ro



Založen: Feb 08, 2005
Příspěvky: 6465
Bydliště: rovina u Kolína

PříspěvekZaslal: ne leden 12 2020, 12:38    Předmět: Citovat

U několika kusů po nějaké době řádů dnů samovolná změna pořadí kanálů. Pochopitelně LCN vypnuto, jinak ani nelze přerovnat.
_________________
..to bude jen ňákej odpůrek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
texi



Založen: Nov 25, 2005
Příspěvky: 290

PříspěvekZaslal: so leden 18 2020, 16:52    Předmět: Citovat

Míro , dej ho do továrního nastavení,pak navol řazení podle ONID , LCN vypnuto, a nakonec dej vyhledat stanice . Dále přesuň programy programy jak potřebuješ.
Teď mi seznam drží a nepřepisuje se , dříve to dělalo i dvakrát denně.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mi-ro



Založen: Feb 08, 2005
Příspěvky: 6465
Bydliště: rovina u Kolína

PříspěvekZaslal: ne leden 19 2020, 13:02    Předmět: Citovat

Láďo, zkoušel jsem už všechno možný i nový FW. Bohužel do týdne všechno špatně. Naštěstí jsem dal těchto kusů pouze pár. Třeba bude novější verze FW která to vyřeší. Zatím nevím.
_________________
..to bude jen ňákej odpůrek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
josef_novak



Založen: May 06, 2017
Příspěvky: 149

PříspěvekZaslal: ne leden 19 2020, 15:33    Předmět: Citovat

To přehazování stanic, je snad po několik let trvající problém.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mi-ro



Založen: Feb 08, 2005
Příspěvky: 6465
Bydliště: rovina u Kolína

PříspěvekZaslal: ne leden 19 2020, 16:11    Předmět: Citovat

Tak u těchto T2 boxů snad ne? Jsou na trhu sotva rok.
_________________
..to bude jen ňákej odpůrek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Habesan



Založen: Jan 12, 2009
Příspěvky: 6199
Bydliště: Plzeňsko

PříspěvekZaslal: ne leden 19 2020, 19:00    Předmět: Citovat

Snad tím chtěl napsat, že DVB-T(jedna) to dělají taky (některé).
_________________
Sháním LCD monitory. Třeba nefunkční, na opravu.
Ideálně 1920x1080, 24", dva stejný... kéž by.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
mi-ro



Založen: Feb 08, 2005
Příspěvky: 6465
Bydliště: rovina u Kolína

PříspěvekZaslal: ne leden 19 2020, 20:03    Předmět: Citovat

To dělají, i některý telky. Jenže u nich to je aktivní funkcí "automatická aktualizace"
_________________
..to bude jen ňákej odpůrek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
workhard



Založen: Jul 07, 2006
Příspěvky: 3662
Bydliště: Plzeň

PříspěvekZaslal: ne leden 19 2020, 20:55    Předmět: Citovat

Staříci mají nějaký 32" FINLUX, ten si to přehazuje taky jak chce a LCN i aktualizace jsou tam vypnuté, už jsem rezignoval.
_________________
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
texi



Založen: Nov 25, 2005
Příspěvky: 290

PříspěvekZaslal: so únor 01 2020, 15:12    Předmět: Citovat

Ve čtvrtek 30.1.večer, se mi u 2ks set top boxů stanice samovolně přesunuly.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
p32



Založen: Jan 13, 2007
Příspěvky: 12589
Bydliště: Olomoucko

PříspěvekZaslal: so únor 01 2020, 15:35    Předmět: Citovat

To je v pořádku, to byl jen ohlášen ukončenej Brexit. Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mi-ro



Založen: Feb 08, 2005
Příspěvky: 6465
Bydliště: rovina u Kolína

PříspěvekZaslal: so únor 01 2020, 20:04    Předmět: Citovat

Láďo, mám potvrzený zatím jeden. Možná taky 30.1. Že by to souviselo s nějakou změnou ID nebo jiné konfigurace v éteru?
_________________
..to bude jen ňákej odpůrek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
texi



Založen: Nov 25, 2005
Příspěvky: 290

PříspěvekZaslal: ne únor 02 2020, 12:55    Předmět: Citovat

Míro, bylo to ve stejný čas,kolem 20.30 hod, na obou stejně, takže něco ve vzduchu....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV a dalších Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na adrese admin (zavináč) ebastlirna.cz


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.12 sekund