Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33653 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: pá červen 02 2017, 16:52 Předmět:
Byly samozřejmě i zakázky dělaný přímo s galvanizovanýma nožkama - ty pak taky měly silnější nosný dráty systému, mřížky navíjený na nosný dráty s předpětím a další vyfikundace zaměřený přímo na vyšší mechanickou stálost systému a jeho odolnost proti vibracím (akorát ne proti vybracím vynutí nabýječe, proti těm není odolný nic a nikdo). _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: pá červen 02 2017, 19:42 Předmět:
Já napsal obecnou informaci, Vašku - ono těch ECC88 a E88CC se po světě vyrábělo a pořád ještě vyrábí doslova 3 (_!_) druhů ... Jak zas přišly do módy flašky, začalo se to hromadně tahat z Velký Země i ze Země Středu ...narazit zrovna na Tesly už je dost umění. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: pá červen 02 2017, 20:27 Předmět:
V tom Rožnově to byl regulérně používanej a osvědčenej postup. Ono ne vždycky je rada "prašť do toho kladivem" stejně na draka jako návody od Toho, Kdo Je Na Bastlírně Na Vlastní Žádost Ignorovanej ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: so červen 03 2017, 6:05 Předmět:
Dobrý den, moc všem děkuji, objevil jsem v zásobách jednu E88CC Tesla, nožičky má opravdu pozlacené, tak jsem chtěl vědět, jestli je shodná s ECC88. Ještě jednou všem dík za pomoc. Majkl.
Nic, škoda. Někde doma jednu E88CC mám, tak jsem to chtěl porovnat. Mám pocit, že jsem s ní kdysi dělal konvertor z 4 a 5 televizního pásma na první ? Je to možné, nebo se pletu ?
Jen na okraj:
Snad nejvíce elektronek E88CC (byla prezentována jako dlouhoživotnostní a otřesuvzdorná) bylo použito v našem počítači EPOS1 z 60. let, tam jich bylo cca 8000ks a byly vyrobeny 3 kusy těchto počítačů - a jen příkon základní jednotky byl udáván přes 8kW, celkový příkon počítače byl cca 200kW.
Z té doby jsem "ukořistil" asi 20ks těchto elektronek, které jsem rozdal a našly uplatnění v zesilovačích společné TV antény a v kanálových voličích TV (jako funkční a přímá náhrada PCC88).
Dnes pláču, nemám ani kus.
Zaslal: so červen 03 2017, 12:21 Předmět:
Dvojitý triody se používaly na kde co.Obvykle se používaly v "rozdílovym" zapojení třeba jako preamp na vstupu zesilovače.ECC83 a 88 nějaký mám.Ty E88CC jenom dvě,jedna zlacená není,ta druhá ano.
Zaslal: so červen 03 2017, 16:13 Předmět:
Jak tu píše elektrosvit, je to přesně ta, jaká je na fotce. Kolíky pozlacené, ale uvnitř moje stařecké oči žádné zlato nevidí. Pánové, ještě jednou díky za zájem, Majkl.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.