Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Sencor SPV-7909T nefunguje DVB-T

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KUBO



Založen: Oct 30, 2005
Příspěvky: 3537
Bydliště: VT SLOVAKIA

PříspěvekZaslal: so červen 04 2011, 7:37    Předmět: Sencor SPV-7909T nefunguje DVB-T Citovat

Zdravím Vás. Na tomto minitelevízore s DVD mi nefunguje príjem DVB-T,uroveň mi detekuje 84% ale kvalita nula,analog funguje sice len STV1 lebo UHF je u nas odpojene.ak by mal niekto schemu bol by som vďačný.Rozmýšľal som aj nad prehratím FW,ale nedarí sa mi ho nikde stiahnuť.
_________________
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jopo166



Založen: Nov 30, 2008
Příspěvky: 1197
Bydliště: Michalovce

PříspěvekZaslal: so červen 04 2011, 13:36    Předmět: Citovat

napiš označenie chassis ide o označenie toho vlekeho plošaka možno skor ti niekto da schemu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUBO



Založen: Oct 30, 2005
Příspěvky: 3537
Bydliště: VT SLOVAKIA

PříspěvekZaslal: so červen 04 2011, 15:00    Předmět: Citovat

doska ma označenie D909-2-MC-L
_________________
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KUBO



Založen: Oct 30, 2005
Příspěvky: 3537
Bydliště: VT SLOVAKIA

PříspěvekZaslal: ne červen 05 2011, 10:35    Předmět: Citovat

Poradí niekto aky FW tam mam stiahnuť? V popise verzie DVB-T mi vypíše:
HW: DVB-T V1.1
SW: Sunplus_BOX_TV1.20
Typ tuneru: 419_029_1216_1017_287

Poradí niekto aspoň link odkiaľ to stiahnuť.Ďakujem.KUBO

_________________
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jopo166



Založen: Nov 30, 2008
Příspěvky: 1197
Bydliště: Michalovce

PříspěvekZaslal: ne červen 05 2011, 11:07    Předmět: Citovat

zadaj do gogle Sunplus_BOX_TV1.20 a hladaj pochybujem však že ho najdeš idealne by bolo keby ti ho niekto stiahol s takeho isteho prijimača a zaslal osobne si nemyslim že to opravyš vymenou firmware myslim že to bude HW problem niekde medzi procesorom a tunerom mkožno samotny tuner pri oprave si pomahaj dattashetom ale schemou z ineho podobneho prijimača lebo schema ktomuto asi na nete neni.SťAhovanie firmware z netu je riskantne a može sa stať že donho daš nespravny a je ponom a potom pomože len vypajať flash a prehratie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUBO



Založen: Oct 30, 2005
Příspěvky: 3537
Bydliště: VT SLOVAKIA

PříspěvekZaslal: ne červen 05 2011, 11:27    Předmět: Citovat

Díky za odpoveď JOPO.Veď práve že hľadam na nete,ale je ich strašne veľa tak neviem ktorý tam dať.Menu ma take iste ako tie lacne STB bežne predávané. V analog ladí aj UHF-vyskušané naladením sat.prímača,len ten digitál nie,ani percento kvality,pritom uroveň detekuje.
_________________
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jopo166



Založen: Nov 30, 2008
Příspěvky: 1197
Bydliště: Michalovce

PříspěvekZaslal: ne červen 05 2011, 11:49    Předmět: Citovat

a aky to ma tip tuneru nanom by malo pisať moížno sa da ziskať dattashet k tuneru pripadne aky tam je procesor ??S tymi softmy to je tak v lepšom pripade nebude funkčny ovladač nebude mať signal tuner v horšom ostane svietiť svetielko červene a nezapneš ho.Softy by sa mali dať porovnavať programom total comander napr takto že stiahneš zo svojeho a porovnaš stym na nete
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUBO



Založen: Oct 30, 2005
Příspěvky: 3537
Bydliště: VT SLOVAKIA

PříspěvekZaslal: ne červen 05 2011, 12:02    Předmět: Citovat

Typ tuneru: BLH-MN702-1G
_________________
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jopo166



Založen: Nov 30, 2008
Příspěvky: 1197
Bydliště: Michalovce

PříspěvekZaslal: ne červen 05 2011, 13:36    Předmět: Citovat

a v tom tunery su ake integrače?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUBO



Založen: Oct 30, 2005
Příspěvky: 3537
Bydliště: VT SLOVAKIA

PříspěvekZaslal: ne červen 05 2011, 13:43    Předmět: Citovat

uz som ho osadil späť ale je tam TDA....,ktorý som prepajkoval,no vypajkovať to z tej dosky to je umenie majstrov sakra s tym bezolovnatym cínom. doska je ako tu na obrazku len je tam doplnemy akysi procesor vedľa tuneru aj flash s procesorom nad tunerom.
http://remont-aud.net/forum/77-18690-1

_________________
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na adrese admin (zavináč) ebastlirna.cz


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.11 sekund