Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Automaticke vypínanie videa

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> DVD, VHS, SAT
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
durkovic



Založen: Dec 18, 2004
Příspěvky: 1890
Bydliště: Košice

PříspěvekZaslal: so březen 11 2006, 12:41    Předmět: Automaticke vypínanie videa Citovat

Prosim Vas aku suciastku treba pridať alebo vybrat s videomagnetofonu Tesla AVEX VM6465 aby sa po piatich minutach automaticky nedal do STAN-BY.

Prosim Vas ešte ake sučiastky mam pridať do desky prijímacej časti aby som mohol prijímať celú kablovku.(aby som mal hyperband)


Dakujem za rady a odpovede


Naposledy upravil durkovic dne ne březen 12 2006, 9:21, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mi-ro



Založen: Feb 08, 2005
Příspěvky: 7391
Bydliště: rovina u Kolína

PříspěvekZaslal: so březen 11 2006, 14:28    Předmět: Citovat

. Very Happy určitě ti to sem někdo hodí dřív než já to proto že už je to dost dlouho co jsem to dělal a teď si nevzpomenu ale přerušuje se jeden pin u procíku, dokce se to dalo mazaně přeškrábnout spodem větrcí mžížkou. Tak když se to tu neobjeví tak se v pondělí podívám v práci do dokumentace a dám ti to sem.
_________________
..to bude jen ňákej odpůrek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hifista



Založen: May 15, 2005
Příspěvky: 736
Bydliště: U Ostravy

PříspěvekZaslal: so březen 11 2006, 20:28    Předmět: Citovat

Mám to zrovna při ruce, takže: u řídícího mikropočítače MAB 8461P (IO501) na základní desce se přeruší plošný spoj vedoucí na vývod č. 7 tohoto IO. Pokud to nechceš škrábat, sleduj cestu od tohoto vývodu až najdeš první drátovou propojku a tu vyjmi.
Jak píše kolega, je možnost odpočítat vývody přes děrované dno, proškrábnout a tím si ušetřit pracnou demontáž základní desky.
Co z toho zvolíš, je už na tobě.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
milne



Založen: Oct 06, 2006
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: po červen 14 2010, 19:29    Předmět: Citovat

Jak to mám zespodu poznat?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
durkovic



Založen: Dec 18, 2004
Příspěvky: 1890
Bydliště: Košice

PříspěvekZaslal: po červen 14 2010, 21:00    Předmět: Citovat

všimni si kde je začiatok teda pin 1 toho mikropočítača prevrat video a odpočitaj si piny až po pin 7, sleduj cestu a zachvilu si na drat prepojke, kontrolne si to prepiska zo strany spojov a zo strany sučiatok či je to ta spravna prepojka na ktoru sa divaš , potom ju precvakni štipačkami, hotovo. ale musim sa priznat velky prakticky vyznam to nema, video sa aj tak vypne ale tuner zostane pracovat ale programi nejdu prepnut, musi sa video opäť zapnut a tak sa prepnu predvoľby. podla mna je v dnešnej dobe si nechať avexa v plne neporušenom stave. je to pamiatka na dobu ked kazeta stala 300kč na barandově Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
milne



Založen: Oct 06, 2006
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: po červen 14 2010, 21:39    Předmět: Citovat

Mám ještě jednoho. Potřebuju přes to posílat signál signál z set-top-boxu do staré Tesly bez SCARTu. Ale stále nevím, kde začít. Nic označeného jak píše kolega výš tam není... Sad Mám asi 6 videí, z toho 3 mají jen CINCHe a další jsou Avexy nebo Philips, který se taky vypíná.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 30431
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: po červen 14 2010, 21:52    Předmět: Citovat

Zozen si set-top box s modulatorom.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
milne



Založen: Oct 06, 2006
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: po červen 14 2010, 22:01    Předmět: Citovat

Mám 6465 a 6570. Jeden z nich prý nevypíná, je to tak?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
keemo



Založen: Sep 10, 2007
Příspěvky: 4779
Bydliště: Ostrava, Bratislava

PříspěvekZaslal: út červen 15 2010, 15:59    Předmět: Citovat

Nevypina sa 6570
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
milne



Založen: Oct 06, 2006
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: út červen 15 2010, 17:20    Předmět: Citovat

Je to tak - nevypíná. Teď jsem sehnal PHILIPS VR171 a ten vypíná taky, krám jeden. Nevíte, jak to odstranit?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
durkovic



Založen: Dec 18, 2004
Příspěvky: 1890
Bydliště: Košice

PříspěvekZaslal: út červen 15 2010, 19:59    Předmět: Citovat

philipsy ktore už mali OSD menu tak by mali mat tam v menu položku auto OFF alebo niečo podobné. treba to deaktivovať.

VM6570 - nevypína bolo to nasledne vo výrobe odstranené, neviem presne či už umožnuje VM6570 prijímať hyperband teda pasmo kablovky ale ak ano tak odstranenie vypinania bol v tej dobe krok dopredu lebo TV vtedajšej produkcie mali len máááloktoré tuner s hyperbandom, potom sa video použilo ako tuner s prepojením na TV pomocou koaxu alebo scartu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
keemo



Založen: Sep 10, 2007
Příspěvky: 4779
Bydliště: Ostrava, Bratislava

PříspěvekZaslal: út červen 15 2010, 20:53    Předmět: Citovat

Co sa tyka hyperbandu neviem ale mne na tom chodilo krasne cele pasmo UPC-cka...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
durkovic



Založen: Dec 18, 2004
Příspěvky: 1890
Bydliště: Košice

PříspěvekZaslal: út červen 15 2010, 20:58    Předmět: Citovat

tak potom má hyperband.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> DVD, VHS, SAT Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na adrese admin (zavináč) ebastlirna.cz


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.13 sekund