Založen: Aug 17, 2010 Příspěvky: 2785 Bydliště: kousek od Zlína
Zaslal: st březen 06 2024, 17:44 Předmět: Elektrotanya serviska cdm/2/10
Chtěl jsem si stáhnout tuto servisku, protože Holanďan ji už uvolnil, ale ejhle, chtělo to po mně telefon a dole pod textem, zaplaťte telefonem, paráda.Já chytrý tlamofon nepotřebuju, natož platbu mobilem.
Na ET je CDM 2 samozřejmě normálně ke stažení, CDM 2/10 tam nevidím (pokud je to něco odlišného), nicméně se tam nevyskytuje žádný Holanďan, co by měl něco uvolňovat a už vůbec ne nějaké platby mobilem.
Nemáš ve všem krapet hokej? _________________ Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.
Zaslal: čt březen 07 2024, 14:01 Předmět:
jardafiala:dík, mám už odjinud
Žádná reklama tam nebyla, místo stahování to chtělo telefon a po této akci vyšlo najevo,že 99kč na týden, ale čeho nevím. A na ET je to furt stejné O ničem. Když jsem v lednu stahoval SM k Philipsu 150, nic takového tam nebylo.
Zkoušel jsem znovu stáhnou tu 150 a co, stejné ptákoviny jako u CDM2 a proč nevím.
Na hifiengine podle nich neexistuje ani nick ani mail a toto mám special poznamenané a nejde to.
Zaslal: čt březen 07 2024, 14:36 Předmět:
Tady je odkaz na stránku na ElektroTanya kde je ke stažení servisní manuál pro BW CDM2. Když tam kliknu na tlačítku "Go to download" tak se na chvíli zobrazí "Download processing..." a pak se zobrazí zelené tlačítko "download", na které když kliknu tak se mi normálně stáhne příslušný PDF soubor. Žádný požadavek, na který tu odkazujete se mi tam vůbec nezobrazuje ani mne to na něj nepřesměrovává.
Nikdo jiný tady nezmínil, že by měl problém jako vy. Možná máte zavirovaný počítač a nějaký vyděračský soft Vám na pozadí zachytává komunikaci webového prohlížeče a vkládá vám tam podvodné odkazy na ty požadavky, které zde zmiňujete a nebo vás na ty podvodné stránky rovnou přesměrovává.
Zaslal: čt březen 07 2024, 22:50 Předmět:
A krom toho na Hifiengine je anglicky v tomto případě jasně napsané, proč to nejde. Stačí si to dát do překladače. Ale asi je to nadlidský úkol pro starecd
Takže česky to znamená, že po deseti letech neaktivity (nebyl vložen žádný příspěvek od dotyčného), prostě přišla uklízečka a jen "neaktivní sosače" informací a manuálů přístupných jen pro členy vymetla. Nic víc, nic míň. A nové registrace nejsou uvolněny, takže šmytec !!!
Zaslal: pá březen 08 2024, 15:27 Předmět:
VASEK_W: nikdy jsem se anglicky nepřihlašoval a fungovalo to, přihlásit je taky Česky. On je spíš problém v tom, že chtějí nějaký "english" mail a ten není.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8038 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: pá březen 08 2024, 17:24 Předmět:
starecd napsal(a):
to chtělo telefon a po této akci vyšlo najevo,že 99kč na týden, ale čeho nevím.
Čeho? Že by 99,00 Korun českých? Jestli jsi tam ten telefon napsal, tak ti to každý týden sebere z kreditu 99,- Kč, nebo, máš-li paušál, to budeš mít ve vyúčtování. K tvé tíži, pochopitelně. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: pá březen 08 2024, 23:37 Předmět:
starecd napsal(a):
VASEK_W: nikdy jsem se anglicky nepřihlašoval a fungovalo to, přihlásit je taky Česky. On je spíš problém v tom, že chtějí nějaký "english" mail a ten není.
Já tedy nevím, ale neplatný pokus o přihlášení vypadá napsaný takto (screen obrazovky sem dávat nebudu):
Sorry, unrecognized username or password.
If you have forgotten your password you can reset it here
Please note that inactive accounts are automatically deleted after a period of inactivity. If you have never posted a message, review, image or manual then your account may have been removed due to inactivity. If you wish to use the site again you are welcome to re-register (subject to registrations being open).
You have used 1 out of 100 login attempts. After all 100 have been used, you will be unable to login.
When entering a gmail address, remove any periods before the @ symbol. For example, bill.ben@gmail.com should be entered as billben@gmail.com
------------------------------------------------------------------
A ještě česky z Google překladače:
Litujeme, neznámé uživatelské jméno nebo heslo.
Pokud jste zapomněli své heslo, můžete ho zde obnovit
Upozorňujeme, že neaktivní účty jsou po určité době nečinnosti automaticky smazány. Pokud jste nikdy nezveřejnili zprávu, recenzi, obrázek nebo příručku, váš účet mohl být odstraněn kvůli nečinnosti. Pokud budete chtít stránky znovu používat, můžete se znovu zaregistrovat (v závislosti na tom, zda jsou registrace spuštěny).
Použili jste 1 ze 100 pokusů o přihlášení. Po vyčerpání všech 100 se nebudete moci přihlásit.
Při zadávání adresy gmail odstraňte tečky před symbolem @. Například bill.ben@gmail.com by měl být zadán jako billben@gmail.com
----------------------------------------
Pokud by se nyní chtěl kdokoliv zaregistrovat, tak nové registrace se nepřijímají, jak jsem psal již výše včera, tudíž je nyní "smolík". Teď jsem to cvičně zkoušel, aby mi to vypsalo ty všechny hlášky. Vypíše se hláška:
Account Registration
Sorry, but registration is currently closed to new members.
Registered users can Log In as normal.
If you need to reset your password please use the Request New Password form.
A česky:
Registrace účtu
Omlouváme se, ale registrace pro nové členy je momentálně uzavřena.
Registrovaní uživatelé se mohou přihlásit jako obvykle.
Pokud potřebujete obnovit své heslo, použijte formulář Žádost o nové heslo.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.