Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: pá červenec 29 2022, 11:53 Předmět:
Chceš poslat slabikář, nebo už umíš číst? _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Dec 18, 2006 Příspěvky: 9675 Bydliště: Český Těšín tam v pohraničí
Zaslal: pá červenec 29 2022, 11:55 Předmět:
Ano ocel nerez "potravina" ČSN 17 240, W Nr. DIN 1.4301 AISI 304.
Nejběžnejší matroš za kutilskou cenu.
(podobný je ČSN 17 248 nebo ČSN 17 249 - méně obvyklý)
Nakadah: Mikra metal OVA ul. Mostní - znáš ne ? _________________ Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Založen: Oct 06, 2013 Příspěvky: 1320 Bydliště: Ostrava
Zaslal: pá červenec 29 2022, 12:24 Předmět:
kutilmil> no tím můžeš snadněji opíchat fajnový masíčko. Podle počtu jehel si můžeš spočíst kolikrát rychleji.
konosuke> ano z MikroMetalu taky občas nakupujeme. Akorát nová hala nám stojí hned vedle haly Italinoxu, takže si skladník jen přejede VZV pro materiál.
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: po srpen 01 2022, 19:35 Předmět:
@Celeron: Tak jestli to dokáže takto jednoduše vypálit z nerezi, zatímco vhodný nerezový hřebíky či dráty nejsou, tak si od něho jeden kousek na test vezmu. Ale to neznamená konec vývoje.
Mimochodem, včera jsem na grilu dělal skoro 2kg koleno, a tam to použít nejde. Musí se to samozřejmě naříznout, vymáchat dva dny ve slaný vodě s česnekem a pak předvařit, ale s tímto do toho píchnout by znamenalo jen problém.
Ovšem předvařenej bůček, když ho z jedné strany drží kost a z druhé stany kůže, ten je prostě odolnější. Uvaří se "potěr", nechá se hodinku máchat a občas se propíchne. A pak šup na gril.
4 hodiny přípravy a za 15min je to pryč.
Ale já to potřebuju hlavně kvůli rychlouzení. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.