Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

SAMSUNG UE40D5003

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mario111



Založen: Sep 20, 2005
Příspěvky: 152
Bydliště: slovakia RS

PříspěvekZaslal: čt červen 23 2022, 14:44    Předmět: SAMSUNG UE40D5003 Citovat

Zdravim Vas
samsung 40 palc ..klasicka ledka..
problem mam s tym ze nema obraz ..
Zvuk, menu... vsetko ok obraz ziadny..da sa to nejak riesit ci len nova main doska??
skusal som firmware update ..žiadna zmena

_________________
Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 30819
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: čt červen 23 2022, 15:26    Předmět: Citovat

Zo ziadneho vstupu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mikras



Založen: Sep 04, 2019
Příspěvky: 406
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt červen 23 2022, 15:34    Předmět: Citovat

Ahoj. Z HDMI to přehrává? Nebo ze scartu? Má to totiž tuner jen pro DVB-T a DVB-C, takže z terestrického vysílání přes anténu nechytneš už nic, nebo jen ten zvuk. Můj Samsung UE32F5370 z roku 2013 byl na DVB-T2 připraven, ale na kodek H.264. Jenže se začlo vysílat H.265 a to ta TV neregistruje ani jako signál. Prostě prázdné pásmo Sad .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
keemo



Založen: Sep 10, 2007
Příspěvky: 4833
Bydliště: Ostrava, Bratislava

PříspěvekZaslal: čt červen 23 2022, 16:39    Předmět: Citovat

a co podsvit?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
workhard



Založen: Jul 07, 2006
Příspěvky: 4685
Bydliště: Plzeň

PříspěvekZaslal: čt červen 23 2022, 16:40    Předmět: Citovat

To by neviděl ani Menu.
_________________
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dulode



Založen: Apr 24, 2022
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: čt červen 23 2022, 18:35    Předmět: Citovat

mario111 napsal(a):
Zdravim Vas
samsung 40 palc ..klasicka ledka..
problem mam s tym ze nema obraz ..
Zvuk, menu... vsetko ok obraz ziadny..da sa to nejak riesit ci len nova main doska??
skusal som firmware update ..žiadna zmena


a čo tak pomerať si napátia podla serv. manuálu ? či čakáš radu typu: "vymeň toto a pojde to..
.. a ty si už následne aj sám dokážeš skásnuť zákazníka Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DusanEm



Založen: Jan 03, 2019
Příspěvky: 13

PříspěvekZaslal: pá červen 24 2022, 1:03    Předmět: Citovat

Skús sa pohrabať v service menu,
ráz som menil dosku a obraz nebol, len menu. Potom som nastavil nejaké parametre o type display-u a po reštarte to nabehlo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dulode



Založen: Apr 24, 2022
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: pá červen 24 2022, 11:18    Předmět: Citovat

rada nad zlato, po ktorých telky končia na zbernom dvore, ešte mu pora´d update MICOM a dovidenia nad Váhom Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario111



Založen: Sep 20, 2005
Příspěvky: 152
Bydliště: slovakia RS

PříspěvekZaslal: so červen 25 2022, 8:16    Předmět: Citovat

Obraz cez USB je hrozny
Skresleny ciernobiely
Hdmi naskočí až po minúte podobná kvalita
Zvuk je OK
Ako sa dostanem do service menu?
podla youtub 1,8,2,power...
Načo sa tam
zamerať

_________________
Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
DusanEm



Založen: Jan 03, 2019
Příspěvky: 13

PříspěvekZaslal: ne červen 26 2022, 20:43    Předmět: Citovat

Teda otázka ako sa to stalo, lebo som poučený od @dulode. Ak to fungovalo, tak treba merať, ak sa nič nemenilo, tak merať. Ak je to zo zberného dvora, tak merať.

Inak nepamätám si, ale je to postupne minimálne 3 čísla a power? Hlavne nechcem uškodiť. Radšej si to rozmyslite!
Ja som menil MB z ebay z nemecka a nebola to doska na ten typ a bola vymontovaná, kúpená doska bola pre vyšší typ a mala naviac DVB-S tuner, mal som po výmene obraz zblbnutý obrátený hlavou dolu. Chvalabohu fungovala, obraz už bol. Potom som na YT našiel ako sa ide do service menu a tam som našiel podľa typu TV, ktorý tam samozrejme nebol, tak som to asi na štvrtý krát trefil hlavne je dodržať uhlopriečku a rozlíšenie a obraz bol OK, funguje to asi trištvrte roka cca 5 hodín denne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dulode



Založen: Apr 24, 2022
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: po červen 27 2022, 12:22    Předmět: Citovat

to co popisuješ je úplne iná vec, ty si menil dosku čiže z e-bay ti dosla nejaká kde si ani netušil aký panel tam bol predtým použitý. vteda sa to nastavuje v servisnom menu podla panela aký máš.. to že si ty strieľaľ od buka do buka a náhodou si sa trafil je síce ok, ale urob to na novšom Tv nižšej rady a máš panel v čudu, konkrétne myslim nížšie rady ako xx4000 alebo 5000 maju 50 hz panel, vyššie 100 hz a aj na 50 hz ti pôjde chvíľku 100 Hz set. Opačne škodu nenarobíš, len bude poblikávať panel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
peterkos2



Založen: Jan 01, 2010
Příspěvky: 86

PříspěvekZaslal: po červen 27 2022, 21:21    Předmět: Citovat

Service menu Samsung-klasika
INFO-MENU-MUTE-POWER
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na adrese admin (zavináč) ebastlirna.cz


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.13 sekund