Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Prodám CRT TV Proline Flat
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Syron



Založen: Oct 20, 2016
Příspěvky: 662
Bydliště: Olomoucko

PříspěvekZaslal: út prosinec 18 2018, 22:03    Předmět: Citovat

PotPalo, to jsi mě uklidnil. Už jsem přemýšlel, co dělám špatně. Ale dobře to ta BuBu, paní Bubílková v televizi říkávala: Voľov sme si rozdelili spravodlivo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
houmr



Založen: Nov 01, 2016
Příspěvky: 975
Bydliště: Dřísy nedaleko Staré Boleslavi

PříspěvekZaslal: st prosinec 19 2018, 13:35    Předmět: Citovat

PotPalo napsal(a):


Potom sú tu takí čo ponúkajú polovičnú cenu cez SMS, že by hneď prišli. Jednému som odpísal že dobre, nech príde, a už sa aj tak neozval.



Budeš se divit, ale lidí, co jsou ochotní slevit za to, že to bude hned pryč je hodně. Dokonce i Alza na to zareagovala tak, že když tam jdeš v záruční době něco reklamovat, tak ti dají možnost, že ti hned vrátí cca 80% peněz. Pokud nechceš, za měsíc ti buď dají nový výrobek nebo vrátí 100%.

Dnešní doba generuje lidi, kteří nechtějí čekat. A tedy zákonitě i ty, kteří toho umějí využít. Když jsem něco prodával, taky se podobní "zájemci" našli - s klidem odpovídám "prodávám to první den, peníze rychle nepotřebuji, s touto nabídkou zkuste přijít cca za měsíc". Když někdo argumentuje, že to samé viděl v jiných inzerátech nebo "na burze" za půlku ceny, opět s klidem odpovídám " to máte štěstí - kupte to tam a ještě ušetříte".

Když něco prodávám, nemůžu s kupujícími válčit, ale hrát si s nimi. Ne každý kupující v záplavě ostatní inzerátů nutně musí hned vědět, že ty zároveň inzeruješ deset dalších podobných věcí, takže je na Tobě, jakým způsobem to dokážeš ztotožnit, a zda-li toho dokážeš využít (např. dotyčnému prodat úplně něco jiného, pro tebe výhodnějšího).

Samozřejmě se musí počítat i s tím, že tvojí nabídku najde jako první a hned ti zavolá, a domluví se. Ale pak mu to nedá a najde ještě něco jiného a výhodnějšího a tobě už nezavolá - taková je doba, takže si to žádá neodmítat ani neodradit další zájemce. To zase generuje další problémy (vzpomínám si na případ, kdy se mi jednou k vratům sjeli dva zájemci o jednu věc).

Nicméně i o prodávajících by se taky daly psát romány...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hubert_79



Založen: Dec 24, 2017
Příspěvky: 7565
Bydliště: Praha 6 - Petřiny

PříspěvekZaslal: st prosinec 19 2018, 16:07    Předmět: Citovat

citace:
o prodávajících by se taky daly psát romány...


Daly. Nejhorší jsou ti, co najdou na půdě nějaký starý vergl a myslí si, že mají supervzácnost a nevědí, co za to chtít.
Takhle jsem našel inzerát na Meoptu Club. Bez příslušenství (bez trafa 220V - 120V je to k hvnu), avšak hezký stav a kousek od nás. Cena "dohodou". Píšu, že za to dám litr - nevyzkoušené, apod. Odpověď že nee, že je to starožitnost, cenu určí odborník a podobně. Fajn, nechte si to. Asi za měsíc mail, že tedy jestli jim za to ten litr dám. Kulový. Takhle se nejedná, tak ať si to nechají.
Netřeba zdůrazňovat, že ten Club cenu 1000 spíš nemá...
Nebo jsem chtěl jednu knihu ("dohodou"), nabídl jsem celkem dost, no a že ne. Že za ty prachy ji neprodají. Je to asi rok a pořád je na inzerci k dispozici a inzerát co týden obnovován.

_________________
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Syron



Založen: Oct 20, 2016
Příspěvky: 662
Bydliště: Olomoucko

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20 2018, 12:02    Předmět: Citovat

Napadá mě věta(spíš otázka), kterou pronesl herec Reno v závěru filmu Návštěvníci: "Do jaké proklaté doby jsme se dostali?!". I když doba za to asi chudinka nemůže. Spíš mi to připomíná pohádku o prolhaném království. Naštěstí pan Havel slíbil, že pravda a láska zvítězí. Boužel my se už toho nedožijeme.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.15 sekund