Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Textovky Android 5.1

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Celeron



Založen: Apr 02, 2011
Příspěvky: 17514
Bydliště: Nový Bydžov

PříspěvekZaslal: út květen 29 2018, 16:41    Předmět: Textovky Android 5.1 Citovat

Mám podivnou věc u Chuj a vej. Došlý textovky se mi v mobilu neřadí za sebou podle data a času jak přišly jako to bylo na dřívějších mobilech ale cpou se do konverzačních bloků, který je pro každý číslo samostatnej. Výsledek je pěknej bordel, nepozná se na první pohled v textovkách od různých lidí v jakým časovým sledu přišly. A největší kokotina je, že se nedaj v konverzačním bloku smazat jednotlivý zprávy ale jen celej konverzační blok. Automatický vymazání textovek po nějaký době je taky volovina, potřebuju něco archivovat.
Nejde tohle ukládání textovek někde nastavit aby se ukládaly v časovým pořadí? Nebo jak na to vymazání v rámci konverzačního bloku?
Díky!

_________________
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PCmaniac99



Založen: Feb 07, 2008
Příspěvky: 783
Bydliště: Jablonec nad Nisou

PříspěvekZaslal: út květen 29 2018, 17:16    Předmět: Citovat

mam Z1 compact android 5.1 na SMSky používám origo program com.sonyericsson.conversations verze 29.1.A.0.30 a funguje normálně. Zprávy se řadí podle času přijetí ale jsou seřazené do konverzace. V konverzacích lze mazat samostatně jednotlivé zprávy. Vyzkoušej nějakou jinou aplikaci na SMSky a v nastavení telefonu si ji nastav jako výchozí.

SMS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Celeron



Založen: Apr 02, 2011
Příspěvky: 17514
Bydliště: Nový Bydžov

PříspěvekZaslal: út květen 29 2018, 17:29    Předmět: Citovat

PCmaniac99 napsal(a):
Zprávy se řadí podle času přijetí ale jsou seřazené do konverzace.

Nojo, jestli to dělá koverzace a v nich to řadí podle času, tak to mám a to právě nechci. Já potřebuju aby se SMS skládaly podle času jedna za druhou bez ohledu od koho jsou.
Jako to dělaly starý Nokie.

_________________
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EKKAR



Založen: Mar 16, 2005
Příspěvky: 31646
Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21

PříspěvekZaslal: út květen 29 2018, 17:33    Předmět: Citovat

Tak to se budeš muset vrátit na Symbian nebo ještě dál do historie, Hadrákový founy smsky řadí tak jak popisuješ - každý číslo má svoji konverzaci, ve který jsou jednotlivý zprávy řazený podle času - ale vzájemnou souvislost v čase si budeš muset zorganizovat sám.
_________________
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...

A kutilmile - TY MNĚ TAKY Mr. Green Mr. Green !!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kremik



Založen: Mar 30, 2012
Příspěvky: 3571
Bydliště: Havířov

PříspěvekZaslal: út květen 29 2018, 17:44    Předmět: Citovat

Tohle už dělaly i předchozí verze Androidů. Mi to taky zpočátku chvíli "nevyhovovalo", ale velmi rychle jsem tento způsob radostně přijal jako výhodnější. Dříve mi podobně "nevyhovovalo" rozdělení zpráv z "jedné" hromady na "přijaté, odeslané, rozepsané, atd."
Ono to souvisí s počtem zpráv, které se dají uložit. Kdysi to bylo jen 10 zpráv, to mi tedy od samého počátku velmi nestačilo, ale těch deset zpráviček opravdu nemělo smysl nijak třídit. Dnes, když jsou jich v přístroji stovky až tisíce, by už "jedna hromada" byla velmi nepraktická.
Spousty novinek nemusím, ale tohle je dle mého opravdu užitečné.

Ještě doplním. I ty konverzace se řadí dle aktuálnosti, takže přehlédnutí SMS prakticky moc nehrozí. Už se mi to tedy stalo, ale to jen v případě, že SMS třeba v důsledku nedostupnosti signálu, přijde o den a více později, přičemž už stačilo dojít několik novějších.

Je to jen drobný nedostatek celkem slušně fungujícího systému. To staré řazení má větší nedostatky, jen jsme na ně už (byli) zvyklí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
robo



Založen: Apr 08, 2004
Příspěvky: 3292
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: út květen 29 2018, 18:20    Předmět: Citovat

Jak pise Kremik je to o moho lepsi než jak to byvalo drive. Take jsem nejasal kdyz jsem se s tim prvne setkal, myslim ze ve starsich verzich androidu 2.1, 2.2 to tam jeste slo zmenit na klasiku. Az uz to neslo, nebo proc, jsem zacal pouzivat razeni sms jak je dnes. Nektere strarsi telefony mely moznost mit treba 500 sms v telefonu. A hledat sms od Marie co prisel kdysi davno bylo zdlouhave. Ted si najdu v seznamu dorucenych sms tu od Marie a pak v konverzaci neni problem najit tu co hledam. Protoze je to konverzace tak mam prehled o cem je a snadneji a rychleji ji najdu. Urcite si zvyknes a pak nebudes chtit jinak.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Celeron



Založen: Apr 02, 2011
Příspěvky: 17514
Bydliště: Nový Bydžov

PříspěvekZaslal: út květen 29 2018, 18:51    Předmět: Citovat

A jak to máte v těch konverzacích řazený? Já mám nejstarší jako první nahoře a nejnovější jako poslední dole. Takže pokud něco přijde, tak musím celou konverzaci projet až na konec. Logický by podle mě bylo aby nejnovější vyskočila po otevření konverzace jako první nahoře. Opačně je to naprostá obrazek_cenzura. Dá se to v nastavení někde obrátit?
Když už tak chválíte ty konverzace, jdou Vám v nich mazat jednotlivý zprávy?

_________________
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
robo



Založen: Apr 08, 2004
Příspěvky: 3292
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: út květen 29 2018, 19:04    Předmět: Citovat

Tento popis je pro sms app Chomp SMS ale melo by to byt nastejno i v jinych sms aplikacich. V konverzaci mam razeni od nejnovejsi az po nejstarsi, coz je i logicke a melo by to jit i v nastaveni zmenit. Smazani probehne tak ze otevru konverzaci, vyberu sms a na ni podrzim prst a vybehne nabidka a z ni si vyberu smazani naraz cele konverzace. Stejne to funguje i na konverzaci kde podrzim prst a z nabidky vyberu smazani.
App Chomp SMS. Funguje dobre i ve verzi zdarma ale po zakoupeni asi za 20kc je to pak to prave orechove. Oci uz nejsou jako drive a s touto app jsou pro me sms opet bez problemu citelne.
Jeste k tomu razeni sms. kdyz otevru konverzaci tak ta nespodnejsi sms, pak uz mam okenko pro psani sms, je nejnovejsi a pohledem nahoru, posunem prstem po displeji dolu se posouvam k tem starsim.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.13 sekund