Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Tak trochu o DVB-T(x) a ekologii (odděleno a rozděleno)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nezařaditelné
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hill
Administrátor


Založen: Sep 10, 2004
Příspěvky: 19521
Bydliště: Jičín, Český ráj

PříspěvekZaslal: st duben 04 2018, 10:11    Předmět: Citovat

Hill mimo jiné napsal(a):
...Ty zvěsti jsou v médiích podávané někdy tak šíleným způsobem, že laickou veřejnost častěji vyděsí, než poučí....


Například tady místy mlží a kecají.
To, že se další část TV pásma bude prodávat oprátorům mobilních sítí, souhlasí. Ale to, že "televize se kvůli tomu musí přestěhovat na kanály, na nichž DVB-T nefunguje", to je lež a demagogie. Vždyť se na těch kanálech normálně DVB-T vysílá a funguje. Jen jaksi není, co vysílat, tak se stejný pořad najde postupně na různých stanicích. Ale asi je to pořád málo, tak tam těch stanic o ničem nacpeme ještě víc.
Tento svav mi připomíná toho Nepraktova zvěda, který hlásí generálovi::
"Sire, zprávy z bojiště jsou protichůdné: jedna tvrdí, že jsme byli poraženi na hlavu, druhá pak, že nás nakopali do zadele...."
Myslel jsem si, že na to lidi už za tu dobu přišli, ale nějak nepřišli (ostatně o tom vypovídá i stav diskuse k uvedenému článku): stačí, aby byl půl hodiny (a co teprve půl dne) některý multiplex vypnutý, nebo se některý program přesunul do jiného multiplexu, a už mi trhají všechny zbylé vlasy, aniž by aspoň některé z nich byly kdy zlaté. Nejsem Vševěd, jsou totiž programy, na které jsem se podíval jednou, a od té doby už nikdy, tak o nějakém přesunu často ani nevím. Přesto asi jde o programy jinými zjevně žádané.

_________________
Těm, kdo si nevybírají odpovědi na soukromé zprávy, už příště neodpovím. Tak.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZdenekHQ
Administrátor


Založen: Jul 21, 2006
Příspěvky: 25741
Bydliště: skoro Brno

PříspěvekZaslal: st duben 04 2018, 10:35    Předmět: Citovat

citace:
Technologické změny mohou být pro komerční stanice vhodnou záminkou pro to, aby část svého obsahu začaly zpoplatňovat.

Ano, za kvalitní hnůj je potřeba si vždy připlatit. A zadarmo zůstane jen ten, co funguje na záhonku spíš jako Roundup... Twisted Evil

_________________
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
weed_smoker



Založen: Dec 02, 2011
Příspěvky: 2676
Bydliště: Jaroměř

PříspěvekZaslal: čt duben 05 2018, 18:17    Předmět: Citovat

Zadarmo je z nehmotnýho skoro úplně všecko(dokonce i tajný informace),od TV hnoje jako ulice,súdna sieň nebo OVRZ až po holyoodske trháky a tříáčkový hry.Platí se podle velikosti,třeba 120GB za SMS v ceně 99,- nebo na měsíc za podobnou SMS.Když bude film mít 360px a zvuk 2.0 nebo 5.1,bude stát 70hal - 2Kč.Pokud bude mít 1080p nebo 2160p,tak už je za dvacku.Jde stahovat i zdarma ale ne plnou rychlostí a zejména ne víckrát najednou(segmentově jako stahuje soubory např.FLASHGET).Ten TV hnůj se dokonce hůř shání než třeba nejnovější MARVELoviny nebo disneyovky. Pak jsou i filmy,co nikdy v TV neběžely,minimálně ne u nás (Bagman: Professional Murderer(Anouk Whissel ),Disaster! the Movie(Roy T.Wood),Neonové Město nebo z novějších Taxidermia a Srpski Film případně seriály jako "Angry Kid" a "Ren and Stimpy",kterejch tu bylo jen pár dílů nebo běžely jen jednou(např.Pakárna,Dobrodružství Selenitů...)
Všecko jde sehnat a do tý TV poslat.Tuneru ani "setoboxu" vpodstatě netřeba,na fotbal/hokej se stejně kouká nejlíp v hospodě.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nezařaditelné Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.15 sekund