Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

TV CRT Colortron 4100A - nejde obraz
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 33849
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: po září 21 2015, 8:26    Předmět: Citovat

Robis tu zo seba nejakeho chudacika, ktoreho nikto nema rad. Prvy raz som sa ta zastal, ale teraz by som ti dal ten ban bez mihnutia oka, keby som bol admin.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8818
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: po září 21 2015, 10:57    Předmět: Citovat

samponek napsal(a):
Opraváři budou do bastlířů kopat vždycky, bastlíři jsou nejnižší kasta.
Bastlířům jde o to , aby věci fungovaly, třeba už jen pro radost. opravářům je to jedno. Tím nemyslím zrovna kokuna, ale obecně.
Opravář sleduje jenom peněženku, bastlíř takhle nepřemýšlí.

samponek napsal(a):
Snažím se lidem v dobré víře pomoci a nic jiného za tím nesleduji, ostatním to nepasuje. Dobrý skutek po zásluze potrestán. Už to tu několikrát bylo http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=71470

Soukromé zprávy už zakázáné mám, dáš nebo navrhneš mi BAN ? Cry

Šampone - tebou odkazované vlákno je bohužel zamknuté - možná by stálo zato, aby ho admini odemkli (část tohoto přesunout do něj) a pokračovalo by se tam.
S tvými názory na EB a její fungování jsi naprosto vedle - to že do tebe někdo "kope", není žádná daň za "nováčkovství", ale "kopu(ou)" do tebe pro tvé názory.
Naopak - nováčkům se tady vždy pomáhalo !!!!!

Doporučuji ti, aby sis pročetl celé toto vlákno Exclamation
Přispíval (a radil) jsem v něm i já a přestože jsem v té době byl už cca 4 roky v penzi, tak si i do mně "kopli" kolegové-servisáci - asi právem.
Přestože vlákno je už více než 6 let staré, tak ještě stále platí to, o čem se v něm píše. Možná o to více, o kolik je nyní méně práce.
Možná až si ho pročteš, tak trochu své názory přehodnotíš - Nevím

_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
samponek



Založen: May 11, 2015
Příspěvky: 3109

PříspěvekZaslal: po září 21 2015, 11:26    Předmět: Citovat

Někdy se stává, že gumy v klávesnici nabubří, nebo je tam špína, prach a pak to má svod a televize ta to reaguje zdánlivě bez příčiny. U Color 416 a dalších byla tendence spíš opačná, tam gumy tlačítka jakoby ztrácely odpor a nechtělo to přepínat kanály. Stačilo gumy potřít rozpouštědlem, pak se vodivost zvýšila a přepínání fungovalo bez problémů.

Servis na kšeft za prachy nedělám a myslím si, že se to dneska ani nemůže vyplatit. Proto lidem neradím, aby kupovali do starých tv nové díly. Myslím si, že kdyby michalb9 chtěl do Colortron 4001 investovat 3000 a chtěl tam trafo nové, dávno by to odnesl do servisu.

Když za mnou někdo přijde, že mu zhasla televiza, vyměním mu kondík, nebo mosfet a odpor z šuplíku. Když to naskočí, člověk je rád a příště mě donese jedny cigarety. Když ne, jde to do šmelcu. Kdybych si řekl 500, tak tě každý pomluví, když navíc vidí, že to bylo na dvacet minut.


Naposledy upravil samponek dne po září 21 2015, 11:53, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mysteri



Založen: Mar 12, 2008
Příspěvky: 2926
Bydliště: Považie - Vorošilovo

PříspěvekZaslal: po září 21 2015, 15:32    Předmět: Citovat

samponek napsal(a):
Jako obyčejný plebs jsem také chtěl přispět na ebastlírnu, proč ne, ale po negativních zkušenostech jsem od toho upustil.

Nechceš radšej upustiť od svojích obrazek_cenzuraých príspevkov? Evil or Very Mad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.11 sekund