Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

S-ochotného prodejce Jablotronu 100

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Poptávka služeb, nabídky zaměstnání
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
petrfilipi



Založen: Sep 13, 2005
Příspěvky: 2634

PříspěvekZaslal: čt říjen 14 2021, 8:46    Předmět: S-ochotného prodejce Jablotronu 100 Citovat

Nazdar všem.

Rád bych si domů (hlavně kvůli myčkám a jejich stop-ventilům) pořídil alarm. Jsem osoba se školením od Jablotronu na systém 100, jenže:
• Jablotron mi to jako osobě neprodá.
• Pokud ho někde v e-shopu seženu, je to děsná pálka.
• Ve firmě, kde pracuji jako technik, se na ekonomickém oddělení netváří moc přátelsky k tomu, že bych si koupil alarm na firmu a pak by mi ho firma prodala.

Tak mě napadlo - nebyl by tu nějaký ochotný prodejce Jablotronu, který by mi prodal sestavu řady 100 s nějakou rozumnou marží (dejme tomu 1.000 Kč na celé sestavě)? Případné reklamace bych si řešil sám s Jablotronem.
My máme firemní ceny v nejhorší variantě, bo nepoužíváme jejich SIM karty a nemáme tak žádné výhody.
Zde je tedy nástřel ceny nejdražšího dílu - ústředny JA-103KR bez DPH a bez GSM komunikátoru JA-192Y/JA-194Y - 5.638 Kč bez DPH.

Pokud by byl někdo ochotný mi tyto díly za tuto cenu prodat + 1000 Kč za celkovou dodávku (vše bezdrát - 2 klávesnice, nějaká PIR+tříštivá čidla, aku, magnetické detektory, ...), tak se mi, prosím, ozvěte SZ.

Díky.

PF
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirka5



Založen: Sep 27, 2014
Příspěvky: 634
Bydliště: Very Stupid District, hned vedle okresu Postřižiny

PříspěvekZaslal: čt říjen 14 2021, 11:01    Předmět: Citovat

Tohle bude asi dosti neprůstřelné. Zabezpečováci si stejně jako zámkaři zkrátka chrání svoje know-how a mají pro to dobré důvody - jednak chrání zájmy svých obchodních partnerů a druhak dbají na to, aby se ty věci nedostaly do nepovolaných rukou a nemohly být být zneužity hackery, kteří by mohli způsobit třeba nežádoucí odblokování zařízení na dálku, prolomení kódů, atd.

Nepíšeš, jestli jsi fyzickou osobou podnikající v oboru EZS, v kladném případě by ti to Jablotron prodat měl. Ale pokud tvrdíš, že tvůj zaměstnavatel má ty nejhorší firemní ceny, tak jako příležitostný odběratel asi nemůžeš počítat, že bys dostal ceny lepší.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petrfilipi



Založen: Sep 13, 2005
Příspěvky: 2634

PříspěvekZaslal: čt říjen 14 2021, 12:12    Předmět: Citovat

Aby se věci nedostaly do nepovolaných rukou - to zařídí jak? Když si hacker objedná firmu, která mu nainstaluje Jablotron 100 (do domu, bytu, chaty, auta, ...), tak se v tom pak může vrtat jak chce.
Nejsem fyzická osoba podnikající v oboru EZS - jsem technik větší firmy, která si sama sobě montuje EZS Jablotron. Tudíž školení mám, SW mám, jen mi chybí HW. A myslel jsem, že kdybych našel někoho, kdo buď nevydělá nic (když mi to neprodá) nebo aspoň něco (když má lepší ceny, protože od Jablotronu odebírá + dostane 1000 Kč paušálem), tak že mi to prodá a bude to win-win.


PF
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zaky



Založen: Oct 30, 2010
Příspěvky: 6569
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt říjen 14 2021, 12:32    Předmět: Citovat

Zcela tě chápu, já před dost dlouhou dobou řešil to samé a tenkrát jsem ten kontakt měl, alarm přes něj koupil a sám si jej nainstaloval. Ale bohužel ten člověk už tam nepracuje. Tenkrát Jablotron prodával své výrobky svým zaměstancům bez problémů a za výhodné ceny, jak je to dnes, nevím.
EDIT: Projdi si inzeráty, třeba https://hyperinzerce.cz/inzeraty/Index?query=alarm%20jablotron , možná někoho tak najdeš.

_________________
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
scorpions-cz



Založen: Mar 19, 2011
Příspěvky: 1859
Bydliště: Jižní Čechy Dačicko

PříspěvekZaslal: čt říjen 14 2021, 12:39    Předmět: Citovat

1000 Kč za to, že když se to třeba provalí, tak se mnou Jablotron přestane spolupracovat a vyškrtne mě ze svých montážních partnerů, je žalostně málo.
Osobně bych to neudělal ani za větší peníze.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
petrfilipi



Založen: Sep 13, 2005
Příspěvky: 2634

PříspěvekZaslal: čt říjen 14 2021, 13:31    Předmět: Citovat

Na webu je mnoho a mnoho e-shopových prodejců systému Jablotron 100 a vypadá to, že jim nikdo spolupráci neruší. Mně šlo spíše o ještě lepší cenu - naše firma koupí JA-107K za méně než 6.000 Kč bez DPH (ale neprodá mi ji), na nejlevnějším e-shopu je k mání za 7.636 Kč bez DPH. Myslel jsem, že bych snížil ten 31% nárůst.
Budu muset asi zapůsobit znovu a lépe na našem ekonomickém oddělení.

PF
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZVUK2000



Založen: Apr 22, 2012
Příspěvky: 3996
Bydliště: Karvinsko

PříspěvekZaslal: čt říjen 14 2021, 14:04    Předmět: Citovat

Jablotron poskytuje montážním fa. docela velkou slevu. Sám ale říká hlavně to neprodávejte za nízké ceny. Dnes když vládne bez drát tak musíte vydělat na materiálu a ne na montáži. Už jsem dlouho od nich nic nebral tak nevím zda bych měl nějakou slevu. Ale nevidím problém jedinou za čas někomu levně přeprodat jen kvůli finančáku tam ale nějaký zisk musí být.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Poptávka služeb, nabídky zaměstnání Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.13 sekund