Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Stiahnutie videa z PC do mobilu Huawei Android.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
maxijaroslav



Založen: Jun 02, 2020
Příspěvky: 198
Bydliště: Brno KrPole

PříspěvekZaslal: po září 20 2021, 21:22    Předmět: Citovat

No, zkusím to připojit na Win 7 nebo 10 - ale zaráží mne, že tento telefon vůbec nemá možnost nastavení funkce USB. Předchozí telefon Meizu M6 fungoval s tímto NB naprosto ok (a kdyby se neopravitelně - jak jsem zjistil v servise - nepoškodil sklouznutím za stolu na koberec, užíval bych ho dodnes).
Vadí mi tady hlavně to, že se nedají natočená videa a fotografie přenášet rovnou do počítače.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EKKAR



Založen: Mar 16, 2005
Příspěvky: 28273
Bydliště: Česká Třebová

PříspěvekZaslal: po září 20 2021, 21:25    Předmět: Citovat

Mám (od dubence) Xiaomi Poco X3 - s "hadrákem" jedenáctkou (verze 11 RKQ1.200826.002). A požadavek na povolení manipulace se souborama vyhodí na displej při každým připojení k PC. V podstatě to samý mi dělal o hezkejch pár let věkovitější Samsung Core Prime s hadrákem "šestkou", akorát tam to stačilo povolit jednou a při dalších spojeních s tím samým PC už se nic povolovat nemuselo.
_________________
...nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EKKAR



Založen: Mar 16, 2005
Příspěvky: 28273
Bydliště: Česká Třebová

PříspěvekZaslal: po září 20 2021, 21:28    Předmět: Citovat

vladodyno napsal(a):
@maxijaroslav
A verzia operačného systému v počítači je???
maxijaroslav napsal(a):
Win 8.1
Dtto - W8.1 Pro 64b .
_________________
...nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
maxijaroslav



Založen: Jun 02, 2020
Příspěvky: 198
Bydliště: Brno KrPole

PříspěvekZaslal: po září 20 2021, 21:38    Předmět: Citovat

Při připojení na Win7 se objevila "Instalace softwaru ovladače zařízení" WP5 Pro a prohledává předem nakonfigurované složky ovladače... a prohledává. Napsal, že je připraveno k použití.
Tak ho sice vidí jako zařízení - ale prázdné. Nic v něm není vidět...
Takže asi neúspěch.
Ještě zkusím Win 10
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vladodyno



Založen: Feb 25, 2010
Příspěvky: 672
Bydliště: Moravský sv. Ján, Slovensko

PříspěvekZaslal: po září 20 2021, 21:59    Předmět: Citovat

Odblokuj telefón. Ak je chranený vzorom, PIN, fotkou ksichtu, alebo odtlačkom prstu PC nedostane prístup. TÝM NEMYSLÍM ZRUŠIŤ TOTO ZABEZPEČENIE.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
maxijaroslav



Založen: Jun 02, 2020
Příspěvky: 198
Bydliště: Brno KrPole

PříspěvekZaslal: po září 20 2021, 22:10    Předmět: Citovat

Tak nerozumím - jak odblokovat?
telefon je chránění otiskem prstu a nebo heslem. Když ho otevřu prstem, tak se nic nezmění. Soubory nejsou vidět a fotografie nejsou k nalezení...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hubert_79



Založen: Dec 24, 2017
Příspěvky: 6715
Bydliště: Praha 6 - Petřiny

PříspěvekZaslal: po září 20 2021, 22:34    Předmět: Citovat

Jinak řečeno - když to připojuješ, je ten mobil odemčený? Tedy jestli svítí displej.
_________________
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
maxijaroslav



Založen: Jun 02, 2020
Příspěvky: 198
Bydliště: Brno KrPole

PříspěvekZaslal: po září 20 2021, 22:40    Předmět: Citovat

Samozřejmě. Mobil svítí, je odemčený.
Zkusil jsem i Win 10 - tentýž výsledek. WP5 Pro je prázdný, žádné soubory nejsou vidět.
Zkusil jsem spustit na mobilu Total Commander - ale ten zase nevidí připojený počítač...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xsc



Založen: Sep 25, 2014
Příspěvky: 6671

PříspěvekZaslal: út září 21 2021, 20:13    Předmět: Citovat

Tak se to chová, když je to v režimu nabíjení, nikoliv USB přenosu dat. To nastavení tam někde být musí.
U staré Sony Xperie, Android 4.něco je to nastavení/další/sdílení připojení pomocí USB, přičemž je to aktivní až po připojení USB.
V nejhorším ti pořád zbývá možnost to spojit přes Bluetooth, ale to je lemra líná.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maxijaroslav



Založen: Jun 02, 2020
Příspěvky: 198
Bydliště: Brno KrPole

PříspěvekZaslal: út září 21 2021, 20:25    Předmět: Citovat

Asi tam někde to nastavení USB je, ale nepodařilo se mi ho najít v žádném menu.
Zkusil jsem kontaktovat prodejce, zkusí to ověřit na jiném exempláři - není vyloučeno, že jde o vadný telefon.
Ještě jsem uvažoval o přenosech přes wifi - ale nemám s tím zkušenosti. Zná někdo ten program SuperBeam a jaké jsou s ním zkušenosti?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Artaban001



Založen: Apr 01, 2004
Příspěvky: 8548
Bydliště: Pendrov

PříspěvekZaslal: út září 21 2021, 20:41    Předmět: Citovat

Volba režimu USB by Ti měla vyskočit při připojení kabelu, co je v PC do mobilu. Je formou notifikace. Jinak v menu, nastavení, připojení, nebo nějak tak.
Nevím, zda ještě funguje MyPhone explorer:
-nainstaluješ si PC verzi do počítače a androidní verzi do telefonu. Mobil a PC musí být na jedné síti. Přes PC pak spravuješ telefon.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
maxijaroslav



Založen: Jun 02, 2020
Příspěvky: 198
Bydliště: Brno KrPole

PříspěvekZaslal: út září 21 2021, 20:52    Předmět: Citovat

To je právě to, že volba režimu nevyskočí a není ani v nastavení... Skoro se bojím, jestli to není zmetek (že by porucha v OS?).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
scorpions-cz



Založen: Mar 19, 2011
Příspěvky: 1551
Bydliště: Jižní Čechy Dačicko

PříspěvekZaslal: út září 21 2021, 21:03    Předmět: Citovat

No u mýho ARMORU X5 taky po připojení nic samo nevyskočí, jen to pípne, ale když si rozbalím horní lištu, je tam tiché oznámení o nabíjení a možnost spravovat a tam to jde nastavit. Taky jsem to poprvé dlouho hledal
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
p32



Založen: Jan 13, 2007
Příspěvky: 15136
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: út září 21 2021, 21:16    Předmět: Citovat

Ano, to jsem už psal, ale ignoruje to.
p32 napsal(a):
...
citace:
Dobrý den, je zapotřebí přenastavit režim připojení telefonu na režim přenos souborů. Toto nastavení najdete po připojení USB kabelu klepnutím na volbu USB připojení v horní oznamovací liště. Zde vyberte volbu MTP nebo Přenos souborů. Hezký den.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maxijaroslav



Založen: Jun 02, 2020
Příspěvky: 198
Bydliště: Brno KrPole

PříspěvekZaslal: út září 21 2021, 21:17    Předmět: Citovat

Díky, zkusil jsem tu horní lištu a skutečně je tam možnost nastavení USB.
Hned jsem to zkusil a přepnul jsem ho do režimu přenos souborů - ale počítač ho stejně nevidí....
Ale je to aspoň kus pokroku
Ještě jednou díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na adrese admin (zavináč) ebastlirna.cz


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.14 sekund