Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Skylink - co se tam děje?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 23, 24, 25  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Satelitní technika a dekódování
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8804
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: pá únor 01 2019, 8:09    Předmět: Citovat

Přetahovaná o TV diváka nekončí, aneb "každá slípka chválí svoje peří":

UVAŽUJETE O SATELITNÍ TELEVIZI ZA KORUNU? VE SKUTEČNOSTI ZA NI ZAPLATÍTE PŘES PĚT TISÍC
citace:
Při první televizní digitalizaci slibovala největší satelitní služba Skylink základní programy zdarma a poté na ně uvalila servisní poplatek. Nyní nabízí montáž a aktivaci služby „za korunu“. Opět jde o marketingový trik.

Uvažujete o tom, že se necháte zlákat zajímavou nabídkou na satelitní televizi s vybavením a instalací za pouhou jednu korunu? Právě na tuto symbolickou částku láká největší česká satelitní služba Skylink televizní diváky, kterým se nechce řešit přechod na nový standard pozemního digitálního televizního vysílání DVB-T2. Výhoda je to ale jenom zdánlivá. Skylink slibuje vybavení a instalaci satelitního přijímače a paraboly pro televizor v hodnotě sedmi tisíc korun za jedinou korunu, ale už moc nekomunikuje podmínky, za jakých zájemce této „výhodné“ ceny dosáhne. Zatímco u přechodu na DVB-T2 by jednorázově investoval do nákupu přijímače nebo set top boxu za 550 Kč a sledování televize by měl nadále zadarmo, u „korunové“ nabídky Skylinku ho čeká nemilé překvapení.
...



SerPo.png
 Komentář:
Vývoj ceny "PoSer" poplatku od jeho zavedení v r. 2012
 Velikost:  25.54 kB
 Zobrazeno:  179 krát

SerPo.png



_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8804
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: út únor 05 2019, 9:32    Předmět: Citovat

Tak "válka" Skylink/M7 (SAT) vs. ČRa (DVB-T2) pokračuje:

SKYLINK KOPÍRUJE KAMPAŇ ČESKÉ TELEVIZE K PŘECHODU NA DVB-T2, PROPAGUJE V NÍ PLACENOU TELEVIZI
citace:
Propagační video největší tuzemské satelitní služby se nápadně inspirovalo od informačního spotu České televize, v němž vystupuje redaktor Daniel Stach.

Dezinformační kampaň největší české satelitní služby Skylink k přechodu na pozemní digitální televizní vysílání ve standardu DVB-T2 dosáhla další mety. Skylink okopíroval informační spot České televize k druhé televizní digitalizaci a propaguje v něm placené televizní služby – vedle satelitu také kabelovou televizi a IPTV. Zatímco ve spotu ČT vystupuje redaktor Daniel Stach a vysvětluje důvody, proč pozemní digitální televize přechází na standard DVB-T2 a co tato změna divákům přinese, ve spotu Skylinku se někdejší moderátorka televize Nova Adéla Gondíková a novinář Luděk Staněk snaží zpochybnit kvalitu DVB-T2 a vyzývají diváky, aby odešli od bezplatného pozemního digitálního vysílání k placeným televizním službám.
...


Skylink: Programy v DVB-T2 čekejte v nízké kvalitě
citace:
Druhá generace pozemního vysílání, která je označovaná zkratkou DVB-T2, přinese televizní programy v nízké kvalitě. Kvalitní televizní signál musí divák hledat u jiných poskytovatelů televizních služeb. Upozorňuje provozovatel platformy Skylink.

V listopadu letošního roku bude v Česku zahájeno vypínání vysílačů původních DVB-T multiplexů. Na tento krok se připravují provozovatelé televizních sítí ale musí se na něj připravit i domácnosti, které přijímají televizní programy na klasickou pozemní anténu. Konec vysílání multiplexů v DVB-T může divák vyřešit pořízením nového televizoru nebo set top boxu ale je to i příležitost se poohlédnout po jiném poskytovateli televizních služeb - ať už se jedná o satelitní, kabelovou nebo internetovou televizi.

Přes pozemní vysílače může divák sledovat řadu programů zdarma. Jejich počet se liší v závislosti na dostupnosti signálů v místě příjmu. Satelitní televize nabízí mnohem pestřejší bezplatnou nabídku programů, která obsahuje stanice nejenom v SD ale i v HD a Ultra HD rozlišení. Pestré nabídce programů ze satelitu nemůže konkurovat pozemní televize s omezenou nabídkou.

... Na bezplatný příjem HD programů od největších komerčních vysílatelů Novy a Primy na klasickou pozemní anténu mohou diváci zapomenout. Provozovatelé obou komerčních televizí opakovaně deklarovali, že své HD signály nebudou poskytovat přes pozemní vysílače zdarma. Buď budou programy jako Nova HD a Prima HD šířeny za poplatek nebo se v pozemním vysílání neobjeví vůbec.

Poplatky již nyní vybírají komerční skupiny Nova a Prima od satelitních či kabelových operátorů. Není důvod, proč by tomu mělo být jinak u pozemního vysílání.
...



Stach.jpg
 Komentář:
Původní informační spot České televize (Zdroj: ČT)
 Velikost:  58.67 kB
 Zobrazeno:  139 krát

Stach.jpg



skylink-domacnost.jpg
 Komentář:
Obr č. 1 - Skylink v domácnosti (foto Skylink)
 Velikost:  41.54 kB
 Zobrazeno:  158 krát

skylink-domacnost.jpg



_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8804
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: st březen 13 2019, 9:14    Předmět: Citovat

SATELIT BUDE POUŽÍVAT 43 % ČESKÝCH DOMÁCNOSTÍ, ŘÍKAL PŘED 10 LETY ŠÉF SKYLINKU. REALITA NENÍ ANI POLOVIČNÍ
citace:
Podle představ šéfa největší satelitní služby v České republice se měl satelit stát nejpoužívanějším typem příjmu televizního vysílání. Terestrickou televizi ale neporazil.

Satelitní televize se stane v době vypnutí posledního analogového televizního vysílače v červnu 2012 nejčastějším způsobem příjmu televizního vysílání v České republice, předvídal v lednu 2009 šéf největší tuzemské satelitní služby Skylink Jaromír Glisník. Satelit podle něj mělo používat 43 procent českých domácností, zatímco podíl těch, kteří zůstanou u bezplatného pozemního příjmu televize, měl klesnout na 35 procent. Realita byla ale poněkud jiná. Poskytovatelům satelitní televize, zejména tedy Skylinku a dnes již zaniklého CS Linku, se podařilo díky dočasnému zavedení bezplatné základní programové nabídky navýšit podíl domácností se satelitním příjmem na 25 až 30 procent, po zavedení tzv. servisního poplatku ale tento podíl začal klesat až na současných necelých 20 procent.
...
Satelit přišel od roku 2012 o třetinu zákazníků
Glisník se v roce 2009 netajil velkými ambicemi satelitu. „Setkal jsem se i s vyššími prognózami, které satelitu předpovídají přes 50 procent domácností. Satelit se každopádně stane nejsilnější vysílací platformou,“ věřil šéf Skylinku. „Velká města budou mít větší podíl kabelu a IPTV, v menších městech bude mít satelit i 60 až 80 procent domácností.“ Ve skutečnosti však jedinou neterestrickou televizní platformou, jejíž zastoupení v českých domácnostech vytrvale stoupá, je IPTV. Její využití ale úzce souvisí s kvalitním připojením k internetu, které řada českých domácností, zejména mimo velká města, stále ještě nemá k dispozici. Někteří poskytovatelé IPTV sází na kombinaci bezplatného pozemního příjmu lineárního televizního vysílání a placeného IPTV. Dokonce kvůli němu začali nabízet hybridní set-top boxy s možností příjmu DVB-T2/HEVC/IPTV.

Zájem o placené televizní služby v Česku od konce první televizní digitalizace klesá. Největší problémy mají poskytovatelé satelitní televize, kteří od roku 2012, kdy došlo k vypnutí posledních analogových televizních vysílačů, přišli dokonce o třetinu zákazníků. Vyplývá to ze Zprávy o vývoji trhu elektronických komunikací za období let 2012 až 2017, kterou loni v říjnu zveřejnil Český telekomunikační úřad (ČTÚ). Celkově se počet zákazníků placených televizních platforem, tedy satelitu, kabelové televize a IPTV, za posledních pět let snížil o 11,4 procenta, přičemž kabelová televize v podstatě stagnovala a jedinou placenou službou, která zaznamenala růst, bylo výše zmiňované IPTV.



Skylink_reklama_wm.jpg
 Komentář:
Takto lákal Skylink během první televizní digitalizace na základní televizní programy ze satelitu zdarma.
Poté na ně uvalil servisní poplatek, který pravidelně zvyšuje.
 Velikost:  40.82 kB
 Zobrazeno:  115 krát

Skylink_reklama_wm.jpg



_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8804
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: so duben 13 2019, 7:33    Předmět: Citovat

http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=87805

Hmm - tak Skylink už má (téměř) monopol:
Majitel Skylinku může koupit satelitní televizi freeSAT
komentáře
citace:
...
amater3389 12.04.2019, 15:14
čtete tam tu diskuzi jak mají všichni Skylink rádi :fuming:
...

Majitel Skylinku kupuje satelitní služby od UPC
citace:
Společnost M7 Group, která v České republice poskytuje satelitní služby pod značkou Skylink, kupuje poskytovatele služby freeSAT ze skupiny UPC. Transakci povolil Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS), který to v pátek oznámil v tiskové zprávě.
...
Vaše názory:

_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Eleman



Založen: Feb 21, 2011
Příspěvky: 3496
Bydliště: Český Středozápad (JO70AD)

PříspěvekZaslal: po květen 27 2019, 18:44    Předmět: Citovat

Canal Plus kupuje za 25,8 miliardy majitele Skylinku
_________________
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8804
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: ne červenec 07 2019, 15:01    Předmět: Citovat

Už je to tady Surprised
Prozatím se to týká pouze Skylinku, ale brzy asi všech NET providerů (a nejen u "Nova Group")!

Velký tuzemský operátor částečně zablokoval přetáčení pořadů u kanálů skupiny Nova
citace:
Skylink tento krok realizoval u své internetové televize na přání skupiny Nova, jak webu Digitální rádio potvrdil Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group. Tento krok mají následovat i další služby. Stejně omezení plánovala u svých kanálů i FTV Prima.

Operátor Skylink, jehož vlastníkem je lucemburská skupina M7 Group, omezil částečně přetáčení pořadů u kanálů skupiny Nova. Vzhledem k tomu, že Skylink je primárně satelitní službou, mohl toto řešení nastavit pouze v rámci své internetové platformy. Omezení ve Skylink Live TV se týká stanic Nova HD, Nova Cinema HD, Nova Action HD, Nova 2, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD a také Markíza International. Skylink je prvním z velkých operátorů, který s tímto řešením přišel. Rozhodně ale nebude poslední. Jde o dlouhodobě plánovaný krok v rámci mediální skupiny.
...


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Chtěl jsem tento svůj příspěvek vložit do jiného vlákna - měli jsme tu vlákno: Ta zku.vená reklama, ale nemohu ho najít Sad
Nevíte někdo kam zmizelo?

_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hejnicek



Založen: Jun 16, 2004
Příspěvky: 2091

PříspěvekZaslal: ne červenec 07 2019, 19:29    Předmět: Citovat

Nejak si vzpominam, podle zpusobu vyjadreni me nasranosti vuci nadlimitni reklame, ze jsem ho kdysi zalozil ja, ale asi bylo vymazano nekterym z adminu, pac bylo asi zakonceno opet nejakym handrkovanim.

PS Skylink Live obcas pouzivam obcas prave kvuli tomu, asi planuji zabit tu sluzbu.
Cumet na ty reklamni mnoha minutovy bloky proste nehodlam.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8804
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: po červenec 15 2019, 15:49    Předmět: Citovat

TOP Zákaz pretáčania v archíve? Čo hovoria operátori a televízie
citace:
Na aktuálny kontroverzný krok veľkého satelitného operátora už reagujú konkurenti.

V minulých dňoch začal satelitný poskytovateľ Skylink blokovať možnosť pohybovať sa v archíve dopredu. Hlavným dôvodom je stopka pre ľudí, ktorí chcú takto preskočiť reklamu.

Obmedzené nebolo pretáčanie archívu v celej ponuke, ale týka sa to iba kanálov skupiny CME u nás. Konkrétne programov Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, Nova International, Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD.
...
Skylink: Markíze sme vyhoveli, je to jej právo
Člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, ktorá Skylink prevádzkuje, Jaromír Glisník, uviedol v stanovisku pre Živé.sk, že zablokovať pretáčanie v archíve chceli iba Markíza a Nova.

„Funkciu sme zaviedli hneď po ich výzve. O dôvodoch sme neboli informovaní. Je právom vysielateľa rozhodovať o tom, akým spôsobom sa vysielaný obsah dostane ku koncovému divákovi,“ povedal Glisník.

Zástupca Skylinku si myslí, že ide iba o krátkozraké riešenie, ktoré vraj nikomu nepomôže.

„Vysielatelia dosiahnu len to, že naši zákazníci budú sledovať programy ich konkurencie,“ hovorí otvorene Glisník. Očakáva pritom, že televízie budú chcieť, aby k takémuto kroku pristúpili všetci televízni hráči na trhu.

Provider zdôrazňuje, že obchodný model aj pri archíve stanovuje vysielateľ a nie poskytovateľ služby – operátor. Dodáva, že samotný Skylink takúto novinku zaviesť nechcel.
...

Omezení se týká rovněž programů Nova Group v CZ Sad

_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8804
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: pá červenec 26 2019, 22:03    Předmět: Citovat

Tak Skylink už situaci přehodnotil:
Skylink Live TV zrušila blokování přetáčení u programů Novy a Markízy
citace:
Všechny pořady komerčních televizních skupin Nova a Maríza je možné využívat u internetové a mobilní služby Skylink Live TV se všemi funkcemi - tedy i s možností přetáčení dopředu.

Provozovatel Skylinku zrušil u své služby Skylink Live TV blokaci přetáčení pořadů, kterou zavedl poměrně nedávno - začátkem tohoto měsíce.

"Od včerejšího večera opět na Skylink Live TV funguje přetáčení dopředu na stanicích Novy a Markízy," uvedl webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která platformu Skylink provozuje.
...

_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8804
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: pá srpen 09 2019, 21:14    Předmět: Citovat

Že by "předzvěst" (postupného) přechodu na nový kódovací systém u Skylinku? Shocked

Love Nature 4K se objeví v nabídce Skylinku
citace:
...
"Love Nature 4K bude otevřen předplatitelům Kombi s kartou Viaccess Orca," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která provozuje česko-slovenskou satelitní platformu Skylink.
...

_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hejnicek



Založen: Jun 16, 2004
Příspěvky: 2091

PříspěvekZaslal: so srpen 10 2019, 16:43    Předmět: Citovat

Menit zanovni sat prijimac nehodlam,
at uz jdou s tema zmenama k sipku.
Uz jich za ty dlouha leta bylo az az.Vc kouzleni se slovicky okolo plateb.
Kdyby tu bylo bezproblemove pokryti pozemnim vysilanim, uz bych se jim na to vybodl.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8804
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: so srpen 10 2019, 17:38    Předmět: Citovat

"Pokrok" nezastavíš Laughing
O novém kódovacím systému Viaccess Orca (=VO) se u Skylinku (nejen) mluví už nejméně 2 roky - a je jen otázkou času, kdy se na něj přejde definitivně (a "odstaví" se Irdeto).
Dával jsem k tomu tady příspěvek už v pá, 17.března 2017 21:53 (na str. 14) Exclamation
citace:
Skylink testuje zájem zákazníků o bezplatnou výměnu karet za Viaccess
...
M7 Group používá systém VO také v Nizozemí, Belgii i v sousedním Rakousku. CA systém VO si operátor zvolil s ohledem na další rozvoj svého byznysu - hybridních služeb. Právě systém VO takové požadavky splňuje.

Navíc - dnes ale ještě nikdo neví, co všechno se stane až to "stádo ovcí převezme nový bača" - Skylink (M7 Group) definitivně převezme Canal+ (tento podzim?):
Francouzský Canal+ kupuje majitele platformy Skylink Shocked Sad

_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8804
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: út srpen 13 2019, 11:57    Předmět: Citovat

Alespoň něco pozitivního od Skylinku:
Love Nature 4K se objeví v nabídce Skylinku

Skylink zařadil do nabídky Love Nature HD
citace:
Nabídka česko-slovenské satelitní platformy Skylink se rozšířila o další tématický program. Od pondělí 12.8.2019 mohou abonenti operátora sledovat nový program Love Nature HD.

Love Nature HD je nový dokumentární program v nabídce Skylinku. Stanice dozajista potěší všechny milovníky zvířat, přírody a dokumentů, kterým nabídne největší světovou knihovnou přírodovědeckých programů v HD kvalitě, která zahrnuje více než 40 natáčecích lokalit po celém světě, včetně vzdálené Zambie, Kambodži, Austrálie nebo blízké Skandinávie.

Nový program je k dispozici zákazníkům s předplaceným balíčkem Kombi, Flexi 10 a Komplet.
...

_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kokun



Založen: Jun 21, 2008
Příspěvky: 8804
Bydliště: Valachy

PříspěvekZaslal: ne srpen 18 2019, 18:42    Předmět: Citovat

kokun napsal(a):
Že by "předzvěst" (postupného) přechodu na nový kódovací systém u Skylinku? Shocked

Ač se tento článek netýká (přímo) Skylinku, tak potvrzuje zájem M7 Group přejít na nový kódovací systém Viaccess Orca:
citace:
... Navíc v testu je i systém Viaccess Orca, který hodlá nový majitel M7 Group používat pro další rozvoj svých služeb.

Koncem května letošního roku byla oznámena další změna - společnost M7 Group koupila francouzská mediální skupina Vivendi, která vlastní Canal+ a poskytuje placenou televizi nejenom ve Francii ale i například v sousedním Polsku.

_________________
Honza - kokúň
__________________________
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tornado6



Založen: Mar 09, 2007
Příspěvky: 1406
Bydliště: Piešťany okolie

PříspěvekZaslal: ne srpen 18 2019, 19:36    Předmět: Citovat

Inak tá skratka PoSer je presná, bud sa z toho posere divák= zákazník,alebo sa z toho posere Skylink Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Satelitní technika a dekódování Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 23, 24, 25  Další
Strana 19 z 25

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.20 sekund