Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18477 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: so září 16 2017, 15:17 Předmět: Office 2007 SP3
Tak se mi nějak podařilo odklapnout aktualizace s nastavením jen po potvrzení a nainstaloval se mi 13.9. SP3 od Office 2007. Výsledkem je, že v Outlook 2007 mě půlka textů v roletách vypisuje snad finsky nebo nějakou jinou severskou řečí. Co s tím? Díval jsem se do jazykových možností Office 2007 a je povolená jen čeština a angličtina. Word, Excell a Power Point nabouraný nejsou.
V Oulook je bohužel zrovna roleta Nastavení "nečesky", takže nevím, jestli to jde změnit.
Nebo aktualizace po 13.9. včetně odinstalovat?
Avast hlásí, že jsem čistej.
Díky předem za případnou pomoc. _________________ Jirka
Zaslal: so září 16 2017, 15:46 Předmět:
Tohle v českejch 2007 není nebo nevím, kde to je.
Když kouknu do adresáře Office tak tam je jen:
Excel
Outlook
Word
PowerPoint
a adresář Nástroje sady Office a v něm:
Diagnostické nástroje
Certifikát pro projekty
Galerie médií
PictureManager
Jazyková nastavení sady Office.
No a v ní je viz příloha.
Nebo to není nainstalovaný a musím udělat opravu z CD?
Zaslal: so září 16 2017, 16:59 Předmět:
Nástroj "Jazykové nastavení" taky nemám nainstalovaný a všechno je v češtině. Ovšem není instalovaný ani Outlook, takže nemůžu posoudit jak by fungoval. Aktualizace nepoužívám, zatím nejsou problémy ani na Win10 - 64bit.
Verze Office 2007 Enterprise - 12.0.4518.1014.
Zaslal: so září 16 2017, 17:21 Předmět:
Hmm, tak je to divný. Dal jsem origo CD, dal Přidat součásti a naprosto vše včetně Nástroje pro jazykový nastavení je nainstalovaný "Spouštět z tohoto PC". Nic nebylo s křížkem ani ne s 1 (nainstalovat při prvním použití).
Nojo, ale proč se nemůžu dostat do tý Outlook Options? Ani nic podobnýho tam není krom jazykovýho nastavení co jsem dával screen. Kde to má být? Někde v Outlook a nebo Nástrojích sady Office?
Asi začnu mazat ty aktualizace... _________________ Jirka
Zaslal: so září 16 2017, 17:43 Předmět:
Nastavení mám stejně jako na tom screenu, ve Wordu, Excelu a PowerPointu taky není nic jiného. Mám verzi CZ, čeština byla všude přednastavená už při instalaci.
Založen: Feb 05, 2007 Příspěvky: 1733 Bydliště: Liberec - tam na severu Čech
Zaslal: so září 16 2017, 17:52 Předmět:
Brácha za mnou včera přišel s naprosto stejným problémem. Pouze v Outlooku mu systém nakydal do části kontext. menu příkazové nabídky ve švédštině. Je to způsobeno jednou z aktualizací. Mikrochvost zatím mlčí, ale určo bude brzy nová opravná aktualizace... Chystám se mu ten Office "přelíznout", uvidím, zda-li to pomůže. _________________ -- Gepard --
Zaslal: so září 16 2017, 17:52 Předmět:
Tak jsem odinstaloval vše co šlo od 13.9. včetně. SP3 a další dvě KB z Office odinstalovat nešly. No a Outlook je v cajku.
Jak vidno, opět platí známé "Neopravuj (neaktualizuj) to co funguje" Zasra..j Mrkvosoft!
Hned jsem si nastavil pouze upozorňovat na aktualizace ale neinstalovat, kdybych se zase neuklepl... _________________ Jirka
Zaslal: so září 16 2017, 18:24 Předmět:
Většina různých nástrojů Office, rozšíření, motivů a podpor všeho možného jde podle úvahy taky odebrat, běžně ani nejsou potřeba. Používám jenom Word, Excel a občas PP. Ani ty jsem neinstaloval celé kompletně.
Pokud náhodou aktualizace opravuje funkce, které nejsou aktuálně nainstalované, může být úplně zbytečná.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.