Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18477 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: čt duben 27 2017, 11:45 Předmět:
Těch bylo v Soemtronech. Nebyly taky v čítači BM526 nebo v tom samým co měl vpravo multimetr? To bych někde mohl mít. Zkusím se kouknout. _________________ Jirka
Zaslal: čt duben 27 2017, 20:46 Předmět:
Obdélníkovej byl značenej předponou AgCP nebo AgCM(nevim jistě),ten se zkosenejma hranama AgU.Mám jen jeden pár AgU 12pin s layoutem 4-3-4(momentálně je využitej).Za tim jsou nějaký čísla udávající podtyp(M x F,počet pinů,počet řad,klíče...).Taky to bejvalo ve starších rentgenech.Jak se značí ten se stíněnejma dutinkama nevim,ale je použitej v BM640A,kde se dává třeba panel BP5261.
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18477 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: čt duben 27 2017, 22:08 Předmět:
Koukal jsem se Ti ale ty mnohopiny ve vraku čítače nejsou vůbec, jen tlustý nebo kombinace s koaxem. Ale ještě budu hrabat, v Soemtronech bylo jemný 0,3 lícno co za bolševika nebylo k sehnání a tak jsem z pár kusů vyrval svazek i s konektorama a tam byly právě ty slabý mnohopiny. Ale určitě budu mít jen půlku, akorát nevím jestli mále nebo femále. _________________ Jirka
Zaslal: pá duben 28 2017, 8:16 Předmět:
Pokud bys našel ten správný i s kousky vodičů, tak bych udělal kšandu. To by bylo úplně nejlepší . Ale to by musely být ty konektory dva, i na ten druhý konec. To by bylo super na ten vícepinový! _________________ Rotor rotuje a stator stagnuje...
Zaslal: pá duben 28 2017, 8:54 Předmět:
K nějakému starému měřáku máme v servisní sadě prodlužovák 32/32 pinů, dlouhý tak půl metru. Ale jsou to ty konektory obdélníkové, ne se zkosenými rohy. Rozteč to má stejnou?
BTW, těch konektorů prodával hromady jeden frýdečák na Aukro. _________________ Curvetraceristé všech zemí spojte se!
Zaslal: pá duben 28 2017, 9:50 Předmět:
Na Aukru i na nějakým bazaru je někdo nabízel, ale ty co sháním tam nebyly.. Ta rozteč nevím jestli sedí.Počet pinů by seděl. Katalog kde by možná byly i měřák mám doma. Teď jsem do neděle mimo . _________________ Rotor rotuje a stator stagnuje...
Zaslal: pá duben 28 2017, 10:46 Předmět:
Na Aukru byly ty oddélníkové, krátké zlacené a 32 pin stříbřené a nějaké krytky. Bylo to snad 40 párů za 500. _________________ Curvetraceristé všech zemí spojte se!
Zaslal: pá duben 28 2017, 15:17 Předmět:
Já myslím, že v těch fotkách poznávám můj BM559. No kdybys konektory nesehnal, při troše snahy by se tam možná daly vecpat 20 pinové FRBčka. Mají sice o něco menší rozteč montážních otvorů (cca 32 mm), ale to by se snad dalo propilovat a dát podložku... Na počtu pinů zase tak nezáleží, ty využité jsou znásobené a stejně nejsou použity všechny... Ten silový konektor by tím asi šel nahradit taky, kdyžtak by se nějaké piny vytrhaly... Kdyby Ti to pomohlo, tak Ti nějaký ten pár FRB věnuji...
Zaslal: pá duben 28 2017, 16:00 Předmět:
Dík za nabídku. Přesně jsi to strefil. Nejde o předělávku ale o snahu udělat v tom nejlepším případě prodlužku na ten 32 pin. Proto by to měl být originál, třeba i ten obdélníkový co dal foto Rostav. _________________ Rotor rotuje a stator stagnuje...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.