Vážení
nemáte náhodou někdo digitální šupléru která má vpravo nad displejem třípinovej datovej výstup? Zajímá mě tohle .
Potřeboval bych vědět výrobce, který to do svých typů umísťuje. Já ten třípin na svý nemám.
Mám stejnej dotaz na digitální mikrometr, přibližně
tohle . Neviděl jste to někdo na našem trhu? Není problém si to objednat na Ebay, ale potřebuju to hned.
To vypadá opravdu velice zajímavě udělat si odměřování na frézku ze tří digitálních šuplér. Jen sehnat správný dlouhý pravítka.
Akorát zrovna tahle stránka při přepnutí z toho hroznýho jazyka do angliny skáče někam jinam.
Ta digitála co mám je koupená už před cca 6 lety. Rozpůlil jsem jí a opravdu, jsou tam 4 plošky na plošáku ale víčko v deklu není.
Díky Dobrman za nasměrování. Doufám, že se zase brzo v Lidlu objeví. _________________ Jirka
Nad výrobou odměřování z digitálních posuvek jsem uvažoval je to spoustu let zpátky (tehdy byly dost drahý).Určitě někde mám dekódovací program pro PIC.
Když už se tu řeší posuvky -jak to vypadá s přesností ? Má někdo tip na relativně levnou a přesnou ?
Odměřování se dá koupit i na eBay (i různý délky).Otázkou je jak je to s přesností.
Mám tuhle:
Vážení, není šuplera jako šuplera. Dělal jsem toto odměřování:http://www.elektronicke-stavebnice.cz/products/jednoose-digitalni-odmerovani/ a z pěti šupler fungovala pouze jedna. Následně bylo zjištěno, že byla jiná výstupní data. Tak pozor na to. Jaká data lezou ze šupler je třeba zde: http://www.shumatech.com/support/chinese_scales.htm
Jinak je hodně informací a inspirací zde:http://www.shumatech.com/web/products .
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18477 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: čt červenec 28 2016, 23:56 Předmět:
rnbw napsal(a):
Nemusis cakat na Lidl - na eBay sa predavaju uplne rovnake, akurat bez loga Lidlu
Jo a když si vemu 3 ks, co bych potřeboval, tak to celník veme jako podnikatelský zboží a přifrkme k tomu 700,- za deklaraci, 21% DPH, Clo a k tomu DPH ze cla. To by mě to vyšlo fakt levně. _________________ Jirka
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18477 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: pá červenec 29 2016, 0:09 Předmět:
Chtěl jsem digitální šupléru použít jako odměřování průměru struny z extrudéru. Struna běží vodítkem mezi pevným a pružinou přitlačovaným kuličkovým ložiskem a měří se nepřímo vzdálenost hřídelek ložisek. No a údaje šupléry by se zpracovaly do regulace tloušťky struny.
Jak tak koukám, nebude to úplně jednoduchý. Co na to jít jinak, přitlačovaný kuličkový ložisko mít na jednovzratný páce, která měla třeba poměr 1:5 a na konci byl nějakej snímač typu šoupací potenciometr, kterej by generoval napětí dle pohybu páky? Nebo něco jinýho, přesnějšího. V podstatě nepotřebuju digitální průměr ale jen regulační odchylku. _________________ Jirka
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.