vzhledem ke své cenně je velmi výkonná. teď jsem zhlédl video od maníka co na tom hrál GTA IV - po crysis 2 asi nejnáročnější hra. bez nějakých lagů a omezování kvality to jelo dobře. myslím že je lepší než ten Sapphire co jsem tady vypisoval předtím. Myslím že s mým milovaným Stalkerem nebude mít na rozlišení 1280x720 problémy(doteď jsem ho hrál na intelácké integrované = zážitek na hovno )
Založen: Feb 14, 2005 Příspěvky: 9103 Bydliště: Brno (JN89GF)
Zaslal: čt říjen 13 2011, 19:59 Předmět:
Nojo, každej má jiný nároky a názory na to, co je výkonný a co už ne. Já beru jako výkonný to, co rozjede full HD rozlišení alespoň na střední detaily a bez AA na cca 25 fps. Hard core pařani by se mi vychechtali.
mě nejde o HD. já mám výrazně menší nároky. jde mi hlavně o celkovou kvalitu grafiky. a já razím názor že rozlišení grafiku nedělá . hlavně mi jde třeba o efekty nebo kvalitu textur a modelů
EDIT: takhle, když máte rozlišení třeba 800x něco tak je to shit. ale od těch 1280x ? se bavíme o pěkné grafice
Založen: Feb 14, 2005 Příspěvky: 9103 Bydliště: Brno (JN89GF)
Zaslal: čt říjen 13 2011, 20:04 Předmět:
No vidíš a pro mě je rozlišení důležitý. Obraz má víc detailů a dřív vidím nepřítele. Souvisí s tím samozřejmě i možnost nastavit si delší vzdálenost viditelnosti.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.