Zaslal: so leden 17 2026, 17:17 Předmět: Chlapi, kam jste se poděli :cry: ?
Mě by to ani nenapadlo, ale moja to sleduje, protože se pohybuje v oboru, tak mě upozornila... Čumíme takhle na telku a je pauza na reklamu. No a tam:
- chlap, který ví, jaká tableta do myčky umyje fakt špinavej pekáč
- chlap, který ví, jaký prášek vypere prádlo, aby bylo opravdu bílé
- chlap, který žehlí !!!
- chlap, kterej se stará o mimino
- a třešnička na dortu - chlap, kterej prohlašuje o pribiňáku, že je to dobrá svačinka...
Za mě běžel v TV seriál - Plechová kavalerie - a v jednom z dílů oslovil brygadýr (okresního?) tajemníka s dotazem - Opravdu si myslíte, že pribiňáček a tři rohlíky jsou dostatečná svačina pro kombajnéra?
Co tohle má kurňa bejt?
Zaslal: so leden 17 2026, 17:32 Předmět:
DukeNuke napsal(a):
- chlap, který ví, jaká tableta do myčky umyje fakt špinavej pekáč
- chlap, který ví, jaký prášek vypere prádlo, aby bylo opravdu bílé
- chlap, který žehlí !!!
- chlap, kterej se stará o mimino
-
Tableta? Tak ona stačí jedlá soda, odmočit a setřít, že?
Ten chlap musí být poučenej od ženské, jen prášek na bílé prádlo má v sobě ty správné enzymy (sračky). Nic jiného prostě nefunguje.
Chlap, který si neumí vyžehlit košili a kalhoty, tak prostě není chlap. Ale ti chytřejší jsou potom ženatí a mají potom na to lidi.
Chlap, který zvládne udělat to mimino, tak by měl umět se o něho i starat. Možná ne tak jako ženská, ale někteří jsou učenliví. Ten zbytek je jen parta samolibých buranů.
Založen: Feb 08, 2005 Příspěvky: 8683 Bydliště: rovina u Kolína
Zaslal: so leden 17 2026, 19:24 Předmět:
Je vidět že i blbá reklama splnila svůj účel. Dívali jste se. Kdysi jsem viděl reklamu kde byla nějaká nepodstatná hrubá chyba (úmyslná). Žádná jiná reklama neměla tolik sdílení... Jó, reklamní byznys jak z nás vymámit prachy je nejpropracovanější obor. A pokud tvrdíš že ani nevíš jak se tableta jmenovala, omyl!! Už poručík Colombo odhalil jak pracuje podvědomí. _________________ ..to bude jen ňákej odpůrek
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 35039 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: so leden 17 2026, 19:35 Předmět:
p32 napsal(a):
DukeNuke napsal(a):
nějaký BLÁBLÁBLÁ ...
BLEBLEBLE ...
Chlap, který zvládne udělat to mimino, tak by měl umět se o něho i starat. Možná ne tak jako ženská, ale někteří jsou učenliví. Ten zbytek je jen parta samolibých buranů.
Normální chlap se tím co umí nebude chlubit - protože stejně jako v práci platí, že jak jednou dobrovolně ukážeš znalost/schopnost něco dokázat, už ti to zvostane a nezbavíš se toho ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Zaslal: so leden 17 2026, 19:44 Předmět:
Mně ale nikdy nevadila práce. A udělanou prací jsem se nikdy nechlubil, nechal jsem si ji dobře zaplatit. No a práci, kterou umím a nechce se mi dělat, tak prostě nedělám.
A jak se říká, za dobrou práci se nikdo nemusí stydět. Ti, co té práci nerozumí, tak to stejně nepochopí, protože z toho titulu ani neví, o co se jedná.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.