Založen: Jun 26, 2009 Příspěvky: 1435 Bydliště: Hlohovec (Sk)
Zaslal: út září 09 2025, 17:51 Předmět: Plochá zem
Ahojte
Takže, som za zemeguľu (GUĽU).
Ako zdovodňujú plochozemci to že nám storočia niekto klame že zem je guľatá, ale v skutočnosti je plochá?
Čo tým niekto zakrýva alebo sleduje, nejaký dôvod by na to snáď mohli mať. Ja som sa "dal do reči" s jedným plochozemcom, ktorý o sebe dokonca tvrdil že má IQ 110 a keď som mu položil túto otázku, už sa neozval.
BTW, nechce sa mi študovať ich bibliu.
Zaslal: út září 09 2025, 18:31 Předmět:
neni zle poznať aj druhu stranu. Moja dcéra napr rada študuje "druhú starnu" - pristavila sa cestou zo školy pri jehovistoch, tý jej po hodine povedali že už musia isť a zbalili si fidlátka . Ale na plochozemcov mi povedala že to nemá zmysel strácať čas, že to odporuje logike aj zdravému rozumu
Sú dve skupiny plochozemcov. Jední sú podpriemerne jednoduchší zástanci doslovného výkladu náboženských textov, druhí sú naopak nadpriemerne inteligentnejší recesisti, ktorí to robia naschvál, aby naštvali priemerne inteligentných zástancov guľatej zeme. Totiž existujú určité fyzikálne princípy, ktoré môžu teoreticky spôsobiť, že plochá zem sa javí ako guľatá. Priemerne inteligentný jedinec však tieto princípy nedokáže pochopiť. Teda ak si zástanca plochej zeme, si buď blázon, alebo génius veľkosti Stephena Howkinga.
Zaslal: st září 10 2025, 5:29 Předmět:
martinkopp napsal(a):
Jsou to idioti, nemá význam se tím vůbec zabýbat.
přesně tak, když o něčem diskutovat tak o něčem co je alternativa která je něčím podložená, třeba Elektrický vesmír. Ten mi dává větší smysl než nějaká gravitace, kterou mi nikdo od soudružky učitelky počínaje a mnoha současnými vědci konče nebyl nikdo schopen nějak rozumně vysvětlit.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 34376 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: st září 10 2025, 7:24 Předmět:
Jsem v hokně, nwm jestli se mi to sem podaří vložit. Ale je to názorný.
https://youtu.be/YAJ_qs8vs_4?
Doufám, že to je správnej link. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Zaslal: st září 10 2025, 8:44 Předmět:
radioelectrum, keďže guľatá zem nemôže existovať bez gravitácie, je jasné že si plochozemec. Vieš mi teda odpovedať na moju prvú otázku, prečo nám storočia klamu a prečo zakrivenie zeme počitaju aj pri navrhu veľkých stavieb?
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8298 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: st září 10 2025, 9:25 Předmět:
A to ještě nikdo nezmínil Balmanii, bájnou zemi, kterou nám elity tají! Soused od bratrance švagrové tam byl! _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: st září 10 2025, 19:33 Předmět:
HF_Tech napsal(a):
radioelectrum: Ten elektrický vesmír je ještě větší kosočtvercovina než plochá země. Stačí stanovisko jaké k tomu zaujal Richard Faynman
Elektrický vesmír vychází z teorie vytvořenou Hannesem Alfvénem a Kristianem Birkelandem oba významní vědci kteří získali Nobelovu cenu za fyziku. Čekal jsem na vědecké argumenty, ne urážky.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Hannes_Alfv%C3%A9n
Zaslal: st září 10 2025, 19:39 Předmět:
misocko napsal(a):
radioelectrum, keďže guľatá zem nemôže existovať bez gravitácie, je jasné že si plochozemec. Vieš mi teda odpovedať na moju prvú otázku, prečo nám storočia klamu a prečo zakrivenie zeme počitaju aj pri navrhu veľkých stavieb?
1)nejsem plochozemec. 2) to že nás klamou není způsobeno vědci, ale tím jak se jejich teorie využívají k politickým a mocenským zájmům. Mnohdy se překroutí nebo se vytrhnou z kontextu. Třeba ted dost rozšířený Green Deal který mlčí že pokud se sníží množství CO2 tak to povede k odůmírání rostlin.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.