Zaslal: st srpen 06 2025, 10:19 Předmět: zlepšení signálu GSM
Už více než deset let řeším v místě kde bydlím a pracuji následující problém. Zřejmě se mi hádají dvě BTS, situace je následující signal metr na maximu najednou spadne a na jednu čárku či nulu a po chvíli opět vyletí na maximum. Poměrně často se stává že se mi nikdo nedovolá protože jsem nedostupný. Několikrát řešeno s operátorem, nejprve doporučoval nový telefon, který jsem už třikrát vyměnil a dvakrát vyměnil i sim kartu. Naposledy jsem reklamoval před rokem a když jsem do požadavku udal, že mám jak nový telefon tak simku, tak to vyšumělo do ztracena, že se na požadavku stále pracuje. trochu pomáhá mít zapnutou pouze 2G síť.
Jedná se o Vodafone. Vzhledem k tomu, že mám docela zajímavý pseudotarif nechce se mi k jinému operátorovi. Myslíte že by to nějaký posilovač signálu vyřešil?
Jo ještě perlička vím minimálně o jedné firmě z okolí která měla stejný problém a přešla k jinému operátorovi.
Jednoznačne VOWIFI.. barak pokryť kvalitnou mesh sieťou (napr. DECO od TP link) a máš po probléme. V rodine máme starý gazdovský dom ukrytý medzi dvomi vyššími susednými domami pod plechovou strechou. Mobilný signál použiteľný v jednej miestnosti. Po rozchodení mesh wifi sa dá luxusne telefonovať v celej chalupe cez vowifi. Ako internetové pripojenie je použité vDSL cez klasickú metaliku... behá to tuším 60/6MBit v špičke..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.