No, já třeba se ve psech moc nevyznám, tak bych nerad něco zvoral.
Až do patnácti jsem velociraptorovi na obrázku říkal "haf" a nabízel mu mrkev. Prej to je vrozená vada, podobně jako dyslexie. Ale aspoň mi to zapsali u odvodu a na vojně jsem nesměl dělat psovoda. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33875 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: út červen 03 2025, 19:52 Předmět:
Kdyż už jsme u těch na vojně něčemu vadících tělesnejch vad, já měl ve vojenský knížce "Ne strážní jednotka, ne obsluha tanku". Nosím brejle na dálku, ale nevím kvůli čemu jsem měl ty diskvalifikace v armádě. Jako obvykle armáda nikomu nic sama od sebe nezdůvodňuje ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Tank nevím. Ale s tou strážní službou to je myslím jasné.
Místo "stůj, kdo tam?" bys užil několik velmi dlouhých souvětí plných žargónu, zkomolenin a novotvarů, přičemž by narušitel nechápal, co se to vlastně snažíš říct.
Mně dali týž zápis (NE STRÁŽNÍ SLUŽBA), pro změnu kvůli diagnostikovaným psychózám v rodině. Asi abych se neodbachnul, kdyby mi hráblo. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Zaslal: út červen 03 2025, 23:49 Předmět:
Nj, asi znali moje výsledky ze SVAZARMu, já bych žádnou výzvu nedával, střílel bych bez vyzvání. Ale proč ne ten tank? _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: st červen 04 2025, 5:43 Předmět:
Tehdá vůbec nebylo vícero věcí, šáde favořiť byl horkou novinkou a po ulicích se rozlišovalo, co je favorit a co favoritka. Důvodem rozlišení byl ten kulatej znak tehdá ještě ne Schade Werke GmbH, Junge Bunclau - Tschechei, ale AZNP Mladá Boleslav, n.p., kterej byl na týhle novince zezačátku umístěnej na čumáku asymetricky bokem. Některý zapětiprsťáci totiž zjistili, že jde z masky snadno vypáčit a čórnout, takže se to začalo docela dost ztrácet - no a podle toho to byl buď favorit = měl vepředu "okřídlenej šíp", anebo to byla favoritka - ta měla vpředu jenom díru ... Tenkrát se ta příroda a přirozeniny prostě braly jinak ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Kdyż už jsme u těch na vojně něčemu vadících tělesnejch vad, já měl ve vojenský knížce "Ne strážní jednotka, ne obsluha tanku". Nosím brejle na dálku, ale nevím kvůli čemu jsem měl ty diskvalifikace v armádě. Jako obvykle armáda nikomu nic sama od sebe nezdůvodňuje ...
Ne strážní služba - neprošel jsi prvním kolem psychotestů.
Ne obsluha tanku - máš nadvýšku. Do tanků šli jenom prckové.
Zaslal: st červen 04 2025, 14:01 Předmět:
Přesně, žádný psychotesty jsem ani před vojnou, ani během ní nedělal. To NE strážní službě musejí teda bejt jedině ty brejle = krátkozrakost. Ale furt to nechápu s tou nadvýškou pro tank - kolik bych musel maximálně měřit, abych se vešel do ruSSácký "té-dvaasedmy" (v tu dobu u nás v aktivní sluužbě jiný MBT nebyly - a ani se tomu ještě neříkalo "MBT") ...???? _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8182 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: st červen 04 2025, 14:22 Předmět:
EKKAR napsal(a):
Přesně, žádný psychotesty jsem ani před vojnou, ani během ní nedělal.
A to byla od armády trestuhodná chyba! Takhle zůstal skryt tvůj nezměrný potenciál a talent. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Za mě T72 ještě nebyly. Jezdilo se v 55tkách. A byl tam jeden, co měřil 189, vážil 90, představoval se "vojin Balog nabjač tanki" a nasoukal se tam. A to byla jediná věta česky, kterou se za dva roky naučil.
Co se odvodů týče, tak to probíhalo jak za Švejka. Míra, váha, dřep, kuk do trenýrek, jestli seš chlap a tauglich.
Zaslal: st červen 04 2025, 16:35 Předmět:
HF_Tech napsal(a):
První velice jednoduchý psychotest byl už u odvodu. Jenom ti něřekli, že to je psychotest, aby ses neleknul
Do tanku T55 a T72 se vybírali přednostně lidi pod 170cm.
U odvodu se nikdo na nic neptal, tam bylo všecko na povel "branec XY, udělejte dřep!" Ten test by musel bejt telepatickej. Jediná otázka byla, jestli všecky údaje uvedený v předodvodovým dotazníku odpovídají pravdě a pak už jen výhrůžný sdělení "Můžete jít, pokud do data XYZ každý následující rok nedodáte potvrzení o pokračujícím studiu, můžete čekat povolávací rozkaz!"
Ta vejška by odpovídala, mám "vojenskou míru" přes 180cm ...
Hubert_79 napsal(a):
EKKAR napsal(a):
Přesně, žádný psychotesty jsem ani před vojnou, ani během ní nedělal.
A to byla od armády trestuhodná chyba! Takhle zůstal skryt tvůj nezměrný potenciál a talent.
Fskutku, zatímco u tebe by ti na základě takovýho testu rovnou vyfasovali uniformu s lampasama, ani bys nemusel do "dé-ešky", jaká ty jseš guma od přirození ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Ekkar: Já to furt nějak nechápu. Cejtíš se ošizenej, že jsi nemohl drandit tankem ani ve dvě v noci v mrazu klepat kosu na stráži? _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.