Zaslal: po září 25 2023, 13:03 Předmět:
Mam 2x MP120. Jsou nepouzite, ale trochu poskrabane, byvaly majitel je mel volne hozene v krabici s jinymi vecmi. Nevim co je "rozumna" cena, nabidni ji v SZ.
Mozna mam i nejaky MP40, podivam se vecer.
Po pravde nevim, jestli ma smysl se tim zabyvat, kdyz fungl nove cinske meraky stoji par korun...
Založen: Feb 08, 2005 Příspěvky: 8390 Bydliště: rovina u Kolína
Zaslal: po září 25 2023, 16:32 Předmět:
Ne, to nebyl výkřik do tmy. Systémy zadrhávají, přesnost měření podle toho jaké bylo při výrobě počasí, mizerná odolnost proti nárazu-pádu..... _________________ ..to bude jen ňákej odpůrek
Ty čínské na linku níže nemají uživatelské seřízení nuly, jež je nastavena hmotností kapky cínu na ručce pod její osou. Měřák ukazuje nulu jakž takž jen ve svislé poloze, ve vodorovné je jinde. Navíc nelineární stupnice... Zlatý Blansko!
Asi každý chápeme trochu inak, čo je výkrik do tmy, ale snáď sme to nejako zvládli. Netreba to rozmazávať.
Ďakujem za tie ďaľšie informácie o čínskych meradlách. To som chcel vedieť.
->eleferner: môj záujem stále platí. Poslal som ti SZ.
Takže jeden MP120 100uA už mám, ale môj dopyt stále plati. Stále mám záujem o Metra MP40 100uA. Môže byť aj 60 uA alebo 40 uA. Ak niekto má na predaj aj použitý a plne funkčný, mám záujem.
Vďaka.
Zaslal: čt září 28 2023, 10:40 Předmět:
eleferner napsal(a):
nove cinske meraky stoji par korun...
Kdyby nic jiného, tak ty MP120 mají třídu přesnosti 1,5%, zatímco 69C9 má jen 2,5%. _________________ Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 19335 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: pá září 29 2023, 8:42 Předmět:
69C9 100uA jsem kupoval nedávno v AME. Co říct k měřáku se stupnicí 100uA, kterej potřebuje na plnou výchylku 122uA? Tak jsem si sehnal MP80 100uA a Hill mi pro něj poslal data na stupnici pro milivoltmetr, za což mu musím ještě jednou veřejně poděkovat.
Ty PRCy nejsou měřáky ale indikátory. _________________ Jirka
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.