Zaslal: pá září 15 2023, 9:50 Předmět: Datasheet Intel 8251
Už několik dní se marně snažím na netu najít datasheet k originál Intel 8251 (USART). Tedy bezÁčkové provedení. Datasheet Áčkového 8251A není problém nalézt. Snažím se po mnoha letech dokončit rozdílovou tabulku Áčka a bezÁčka (vím, že je to k hov..., ale chci to mít dodělané ). Mám sice katalogové listy naší Tesly MHB8251 a MHB8251A, ale rád bych nahlédl do originál Intelu.
Proto prosím ty, kteří by to mohli mít u sebe v archivu, nebo ty, kteří dokáží položit vyhledávačům vhodnější dotaz, a nebo ty, kteří mají více trpělivosti se prokousávat výsledky vyhledávačů o pomoc. Díky.
Pro "machry", co sem hodlají plácnout první odkaz z gůglu zdůrazňuji: hledám datasheet k bezÁčkovému typu originál Intel.
On V.B. je bohužel někdy nezbytnost, protože kačer prostě díky tomu, že tu není tak dlouho a nepoužívá šmírovací praktiky, nemá tak obsáhlou databázi... _________________ Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.
On V.B. je bohužel někdy nezbytnost, protože kačer prostě díky tomu, že tu není tak dlouho a nepoužívá šmírovací praktiky, nemá tak obsáhlou databázi...
Tak V.B. alias gůgla, jsem neměl puštěnýho snad roky. Donedávna jsem používal výhradně Startpage, ale ten pak přestal chodit na posledním ofiko lišákovi pro XP (52.9). A přestože na bazilíškovi jel dál, přešel jsem na kačera. Ale teď na to koukám a na tom FF 52.9 už Startpage zase jede. Ale má to nějakej divnej "nightdizajn". Na bazilíškovi je normálně bílej a ten odkaz na bezáčkové "intel 8251" pdf je dokonce čtvrtej!
A ohledně té vyhledávací databáze. Já myslel, že tyhle alternativní vyhledávače žádnou svou databázi nebudují, a že se prostě dotazy anonymně předávají V.B. A tudíž, že ty výsledky budou +/- stejný. Ono to tak není? Přece si nějakej malej a chudej anonymní vyhledávač nebude tvořit vlastní databázi a indexovat celej net. Nebo se pletu?
Zaslal: pá září 15 2023, 13:08 Předmět:
OT: DuckDuckGo Omlouvám se za invektivu, ale ten název mi připomíná spíš čistí prostředek na WC než internetový vyhledávač.
Běžně používám pouze Google v podstatě už cca 20 let a nemám s tím jediný problém. Reklamy mám filtrované a pokud tu a tam nějakou uvidím tak je to naprostá výjimka a jinak mi je to jestli šmíruje naprosto jedno.
Kým V.B. netrestal indexové vyhľadávanie, tak sa dalo na prvý krát nájsť všetko. Mňa vôbec netrápilo, či sa V.B. točili tisíce, alebo milióny počítačov. Dnes, keď potrebujem indexové vyhľadávanie, tak raz za dlhý čas sa mi podarí bez následkov. Ale posledných asi 6 rokov pri pokuse o nové opýtanie prvého odmietnutia V.B. odpovedať na dotaz príde ďalšie odmietnutie s výkričníkom v adresnom riadku, pri ďalšom dva výkričníky a pri ďalšom pokuse použiť napríklad cache veľkého brata prídu v adresnom riadku tri výkričníky a 24 hodinové utrum vyhľadávania V.B. Potom už môže pomôcť iba ruský vyhľadávač, ten však na našu interpunkciu je dosť necitlivý a ponúka kadečo iné.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.