Založen: Nov 01, 2016 Příspěvky: 1012 Bydliště: Dřísy nedaleko Staré Boleslavi
Zaslal: pá srpen 11 2017, 6:24 Předmět:
Tak to zase asi "vylepšili" - pokud třeba na 10 stránce kliknete na nějakou nabídku a pak dáte v prohlížeči zpět, skočí vám to na začátek první stránky. Ještě včera se to tak nechovalo...
Založen: Aug 17, 2010 Příspěvky: 2763 Bydliště: kousek od Zlína
Zaslal: po srpen 21 2017, 11:06 Předmět:
Na blogu si dělají prču, píšou, že odstranili chybu, že nechodily oznamovací emaily o skončení aukce a mně včera skončily čtyři a doteď žádné oznámení nepřišlo. Stejně tak neodpověděli, proč se třeba po 10stránkách a prohlédnuté aukci vrací zpět na stranu první.
Založen: Nov 01, 2016 Příspěvky: 1012 Bydliště: Dřísy nedaleko Staré Boleslavi
Zaslal: po srpen 21 2017, 11:49 Předmět:
A jak to máte z obrázky? Na blogu tvrdí, že problém s obrázky je jen u aukcí konvertovaných ze starého systému. Vytvořil jsem několik aukcí s velkými foty, a stejně když pak v aukci obrázek rozkliknu, je tak malý, že z něho není nic pořádně poznat. Když dám pravým tlačítkem zobrazit obrázek, zobrazí se na další stránce sice o něco větší, ale pořád tak čtvrtinový oproti původnímu Aukru.
Přes kontaktní formulář na Aukru mi přišla jen automatická odpověď , že nemají čas to číst, ale že můžu sledovat blog. Přes blog jsem jim to tam napsal znovu (že obrázky jsou nepoužitelné), zatím žádná odpověď. Asi se budu muset naučit vkládat obrázky přímo přes html do textu...
Založen: Aug 17, 2010 Příspěvky: 2763 Bydliště: kousek od Zlína
Zaslal: po srpen 21 2017, 12:55 Předmět:
Je to asi jak se starým aukrem, když provedli změny(k horšímu) nikdo se tím nezabýval. Mně obrázky přes IE vůbec nefungují a pořád je to pomalé, každý jiný formát. Na Mozzile to sice jde, ale jak píše houmr, při vkládání musím ještě přes F5, jinak se vůbec nenačte.
Tak to dneska funguje se všema těma kriplama. Nějaký testování? Pche, my nepotřebujem žádný smradlavý testování (a i když náhodou jo a maj kilometr negativní odezvy, tak to nasaděj stejně)
Nepochopim jak můžou migrovat na polofunkční křáp, kde nefunguje nic. Faktury nejsou, editace nabídky nejde, oznámení chodí vadný, volba přepravy je vadná, adresy ani účty nechodí, reply-to není nastavený, výpisy nabídek sou vadný…já se na to asi vyseru, přihodím trochu víc než o co mě smetáci za takovej shit měsíčně obíraj a koupim za to nějakej ten dementní hromadnej shop, to bude furt lepší jak toto
Zaslal: ne srpen 27 2017, 21:18 Předmět:
Dnes jsem si všiml, že už při prohlížení detailu nějaký aukce, se již nevrací na začátek při návratu zpět, tak to by snad bylo jedno zlepšení. S těmi obrázky je to blbé, tak mají pořád co zlepšovat 😁 _________________ Když něco nevíte...klidně se zeptejte Co vás nezabije, to vás posílí Jenys
Průběžně se tam něco děje, ale je to bídně pomalý. Aspoň že budou ty poplatkový prázdniny, i když na začátku psali, že 30denní vystavení bude jako náhrada čehosi zrušenýho taky za dvacetník (komplet) a najednou je tam eště dvacetník příplatek…banda zlodějská
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.