Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Vkládání zajímavých obrázků II.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 98, 99, 100  Další
 
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Na vyzkoušení
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dobrman



Založen: Aug 12, 2012
Příspěvky: 1518
Bydliště: J H

PříspěvekZaslal: čt únor 13 2020, 16:09    Předmět: Citovat

on byl asi i dost "předšponovaný", je to v zatáčce
_________________
........Nedůvěřuji velbloudům a obecně nikomu, kdo dokáže týden nepít........
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZdenekHQ
Administrátor


Založen: Jul 21, 2006
Příspěvky: 25741
Bydliště: skoro Brno

PříspěvekZaslal: čt únor 13 2020, 16:13    Předmět: Citovat

Lépe řečeno chceš napsat, že po kontrolách mostních lávek a shnilých lan se začnou kontrolovat i betonové armované sloupy. No to bude veselo...

Jestli tahem ten beton praskne a dostane se tam voda, je to jak naříznutej buk. To dřevo se neštípe pomalu, to je najednou rána a je to dole.

_________________
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
dobrman



Založen: Aug 12, 2012
Příspěvky: 1518
Bydliště: J H

PříspěvekZaslal: čt únor 13 2020, 16:30    Předmět: Citovat

ZdenekHQ napsal(a):
Lépe řečeno chceš napsat, že po kontrolách mostních lávek a shnilých lan se začnou kontrolovat i betonové armované sloupy.....


Tak jsem to nemyslel,
jen že když byl už častečně namáhanej tahem, tak nemusela ta síla ke svalení být tak velká. A ještě do něj trochu tloukly ty větve, který by tam podle mě neměly vůbec být

_________________
........Nedůvěřuji velbloudům a obecně nikomu, kdo dokáže týden nepít........
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZdenekHQ
Administrátor


Založen: Jul 21, 2006
Příspěvky: 25741
Bydliště: skoro Brno

PříspěvekZaslal: čt únor 13 2020, 16:44    Předmět: Citovat

On ten tah drátů v zatáčce na patu sloupu je velmi slušnej. Vítr byl asi jen poslední kapka.
_________________
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Crifodo



Založen: Oct 11, 2005
Příspěvky: 15005

PříspěvekZaslal: čt únor 13 2020, 21:56    Předmět: Citovat

gastro


koroptvi prsicka s houbami.jpg
 Komentář:
 Velikost:  298.67 kB
 Zobrazeno:  63 krát

koroptvi prsicka s houbami.jpg


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZdenekHQ
Administrátor


Založen: Jul 21, 2006
Příspěvky: 25741
Bydliště: skoro Brno

PříspěvekZaslal: pá únor 14 2020, 12:09    Předmět: Citovat

Já bych začal u těch příborů, protože je tady někde mám. Mezi tím dřevem a kovem se časem vytvoří mezera, která se krásně zanáší všemožným bordelem a jen tak to z toho nejde dostat. Ideální líheň pro bakterie. Takže dřevo+kov už nikdy.
_________________
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ZdenekHQ
Administrátor


Založen: Jul 21, 2006
Příspěvky: 25741
Bydliště: skoro Brno

PříspěvekZaslal: pá únor 14 2020, 12:18    Předmět: Citovat

Jinak rýže vypadá dobře, další kombinace surovin je naprosto nesmyslná a završená kydancem z flašky. Klasická minutka na bobek.
_________________
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Crifodo



Založen: Oct 11, 2005
Příspěvky: 15005

PříspěvekZaslal: pá únor 14 2020, 12:27    Předmět: Citovat

Hnusný pomlouvači, omáčka je ručně dělaná od karamelu, přes brusinky a víno k tymiánu a nakonec plátek másla, to celé do vypečené š´távy z prsíček.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZdenekHQ
Administrátor


Založen: Jul 21, 2006
Příspěvky: 25741
Bydliště: skoro Brno

PříspěvekZaslal: pá únor 14 2020, 12:30    Předmět: Citovat

Samozřejmě. A hlavně je evidentně studená.
_________________
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Crifodo



Založen: Oct 11, 2005
Příspěvky: 15005

PříspěvekZaslal: pá únor 14 2020, 12:31    Předmět: Citovat

Variace na https://www.igurmet.cz/recepty/maso/zverina/grilovana-bazanti-prsa-s-malinovou-omackou-3468/
Jinak no comment Coool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZdenekHQ
Administrátor


Založen: Jul 21, 2006
Příspěvky: 25741
Bydliště: skoro Brno

PříspěvekZaslal: pá únor 14 2020, 12:42    Předmět: Citovat

Jojo. Prsíčka jsou z principu suchý maso. Rýže je taky suchá. Houby to nezachrání. Potřebuje to pak dobrou omáčku, aby se člověku neprášilo od pusy, a ta nesmí být kvůli té "rejži" moc hustá.

Proč ty houby nejsou součástí omáčky? Proč je omáčka jak gel? K čemu to zelenisko kolem? Maliny a houby? Kde se v lese vezme portský víno a ředkvičky?

Jsem hnusný pomlouvač. Very Happy

_________________
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Crifodo



Založen: Oct 11, 2005
Příspěvky: 15005

PříspěvekZaslal: pá únor 14 2020, 12:49    Předmět: Citovat

Nevidím důvod proč suroviny podmiňovat tím, co se najde v lese, nejsem divoké prase abych se omezoval na bukvice a lanýže. Mám rád barevnost na talíři, v tomto jsou nedostižní kuchaři okolo Středozemí.
Rýži čvachtající v řídké omáčce ponechám ve vzpomínkách na školní jídelny. Na stole jsou nápoje. Na zdarovie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZdenekHQ
Administrátor


Založen: Jul 21, 2006
Příspěvky: 25741
Bydliště: skoro Brno

PříspěvekZaslal: pá únor 14 2020, 13:04    Předmět: Citovat

Současná gastronomie preferuje lokální a sezónní suroviny. Má to svoji logiku.

Pokud jsi ten pokrm stvořil Ty, pak máš samozřejmě nějakej ten bod plus. A oceňuji Tvůj přístup ke kritice.

Já, protože se kolem sporáku motám už minimálně 30 let trpím příšernou sebekritikou a raději jídlo sním sám nebo ho vyhodím na terasu kocourům, než abych ho nabídl někomu jinýmu.

Rýže k opečenýmu masu je obecně blbost, to už je kupodivu lepší obyčejnej chleba.

_________________
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Celeron



Založen: Apr 02, 2011
Příspěvky: 17907
Bydliště: Nový Bydžov

PříspěvekZaslal: pá únor 14 2020, 13:08    Předmět: Citovat

Já nevím, proč s tím děláte takový caráty, kdyť je to jen hmota obsahující živiny. Je vidět, že jste si již dlouho chlapsky neodflusli a nepamatujete si jak ta hmota vypadá po rozmělnění. No a nebo stačí pohled do mísy na zcela zpracovanou, zcela využitou hmotu. Laughing
_________________
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZdenekHQ
Administrátor


Založen: Jul 21, 2006
Příspěvky: 25741
Bydliště: skoro Brno

PříspěvekZaslal: pá únor 14 2020, 13:11    Předmět: Citovat

Takže si v hospodě dáváš knedlo-zelo-vepř protažený mixérem? Asi ne... Cool
_________________
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Na vyzkoušení Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 98, 99, 100  Další
Strana 42 z 100

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.19 sekund