Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: čt únor 13 2020, 16:13 Předmět:
Lépe řečeno chceš napsat, že po kontrolách mostních lávek a shnilých lan se začnou kontrolovat i betonové armované sloupy. No to bude veselo...
Jestli tahem ten beton praskne a dostane se tam voda, je to jak naříznutej buk. To dřevo se neštípe pomalu, to je najednou rána a je to dole. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Aug 12, 2012 Příspěvky: 1518 Bydliště: J H
Zaslal: čt únor 13 2020, 16:30 Předmět:
ZdenekHQ napsal(a):
Lépe řečeno chceš napsat, že po kontrolách mostních lávek a shnilých lan se začnou kontrolovat i betonové armované sloupy.....
Tak jsem to nemyslel,
jen že když byl už častečně namáhanej tahem, tak nemusela ta síla ke svalení být tak velká. A ještě do něj trochu tloukly ty větve, který by tam podle mě neměly vůbec být _________________ ........Nedůvěřuji velbloudům a obecně nikomu, kdo dokáže týden nepít........
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: čt únor 13 2020, 16:44 Předmět:
On ten tah drátů v zatáčce na patu sloupu je velmi slušnej. Vítr byl asi jen poslední kapka. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: pá únor 14 2020, 12:09 Předmět:
Já bych začal u těch příborů, protože je tady někde mám. Mezi tím dřevem a kovem se časem vytvoří mezera, která se krásně zanáší všemožným bordelem a jen tak to z toho nejde dostat. Ideální líheň pro bakterie. Takže dřevo+kov už nikdy. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: pá únor 14 2020, 12:18 Předmět:
Jinak rýže vypadá dobře, další kombinace surovin je naprosto nesmyslná a završená kydancem z flašky. Klasická minutka na bobek. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: pá únor 14 2020, 12:30 Předmět:
Samozřejmě. A hlavně je evidentně studená. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: pá únor 14 2020, 12:42 Předmět:
Jojo. Prsíčka jsou z principu suchý maso. Rýže je taky suchá. Houby to nezachrání. Potřebuje to pak dobrou omáčku, aby se člověku neprášilo od pusy, a ta nesmí být kvůli té "rejži" moc hustá.
Proč ty houby nejsou součástí omáčky? Proč je omáčka jak gel? K čemu to zelenisko kolem? Maliny a houby? Kde se v lese vezme portský víno a ředkvičky?
Jsem hnusný pomlouvač. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Nevidím důvod proč suroviny podmiňovat tím, co se najde v lese, nejsem divoké prase abych se omezoval na bukvice a lanýže. Mám rád barevnost na talíři, v tomto jsou nedostižní kuchaři okolo Středozemí.
Rýži čvachtající v řídké omáčce ponechám ve vzpomínkách na školní jídelny. Na stole jsou nápoje.
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: pá únor 14 2020, 13:04 Předmět:
Současná gastronomie preferuje lokální a sezónní suroviny. Má to svoji logiku.
Pokud jsi ten pokrm stvořil Ty, pak máš samozřejmě nějakej ten bod plus. A oceňuji Tvůj přístup ke kritice.
Já, protože se kolem sporáku motám už minimálně 30 let trpím příšernou sebekritikou a raději jídlo sním sám nebo ho vyhodím na terasu kocourům, než abych ho nabídl někomu jinýmu.
Rýže k opečenýmu masu je obecně blbost, to už je kupodivu lepší obyčejnej chleba. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 17907 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: pá únor 14 2020, 13:08 Předmět:
Já nevím, proč s tím děláte takový caráty, kdyť je to jen hmota obsahující živiny. Je vidět, že jste si již dlouho chlapsky neodflusli a nepamatujete si jak ta hmota vypadá po rozmělnění. No a nebo stačí pohled do mísy na zcela zpracovanou, zcela využitou hmotu. _________________ Jirka
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: pá únor 14 2020, 13:11 Předmět:
Takže si v hospodě dáváš knedlo-zelo-vepř protažený mixérem? Asi ne... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.