Zaslal: pá březen 18 2011, 15:26 Předmět:
Já jsem se pokusil na jedné I2C sběrnici honit 24C16 a FM24C64 a taky se to na mě vykomunikovalo. Ale zvysoka... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zaslal: pá březen 18 2011, 17:55 Předmět:
Což o to, ono mě to neignorovalo, ale navzájem to spolupracovalo tak, že mě po displeji lítaly nesmyslný znaky a já hledal problém tam, protože místo názvů parametrů z tabulky to díky nesmyslným údajům z EEPROM četlo kousky programu. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: so březen 19 2011, 14:51 Předmět:
Citace z psychologie ke slovu komunikovat : V instalaci komunikačního kanálu je určitá naděje kooperativního řešení konfliktu.
Čili použitím tohoto slova asi předpokládají, že jim za ten mail nenakopeš do pr****.
Možná, až řekneš manželce před hádkou, že se chystáš instalovat komunikační kanál, vyhodnotí situaci úplně jinak a přetransformuje svoje ego do nějaké pozitivnější laterální roviny..... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: po březen 28 2011, 17:26 Předmět:
Sytémová integrace
Systémová integrace je proces, jehož cílem je vytvoření a další rozvoj komplexního integrovaného informačního systému organizace. Tohoto cíle se dosahuje integrací technologických komponent (technologická integrace), integrací podnikových procesů s funkcemi IS – interní integrace, integrací informačního systému organizace s IS nadřízených i podřízených organizací – externí integrace, integrací vizí členů vrcholového managementu týkajících se role IS v organizaci a metodickou integrací (vzájemným sladěním metodik využívaných při vývoji a provozu IS, postupu prací a metodikou jednotlivých činností). Výsledkem systémové integrace je ucelené a koncepčně řešené rozhraní mezi dílčími částmi systému. Z toho vyplývající výhody pro zákazníka jsou zřejmé. Především se jedná o výhody ekonomické. Díky integraci se minimalizují ztráty související s koncepční či technologickou roztříštěností, prostředky jsou tak vynakládány efektivněji. Významné úspory lze dosáhnout v oblasti koordinace dodávek více subdodavatelů (produkty i služby). Z dalších přínosů existence systémového integrátora jmenujme např. možnost delegování části odpovědnosti (a pravomocí) za realizaci automatizované podpory procesů, zprůhlednění existujících vztahů, toků a procesů, rychlejší reakce na nové trendy v oblasti IT a jejich následné uplatnění v praxi, dostupnost všech požadovaných informací průřezově, tedy i z původně nesyntetických systémů, atd.
Aplikační integrací, což je pojem, který *** poprvé vydefinoval jako „Integrace metodikou a rozhraním“), se firma zabývá v podstatě od začátků své existence. Všechny programové aplikace se prolínaly rozhraními a nutně souvisejícími metodikami již iniciačních etapách svého vzniku. *** pro účely integrace třetích stran a pro vlastní kompozitní aplikace postavil a využívá vlastní integrační platformu – *** portál. Aplikace desítek konkurenčních firem jsou dnes přes webové služby tohoto portálu on-line propojovány u mnoha zákazníků. Poptávka mezi klienty především z oblasti veřejné správy vede v současnosti firmu k rozšíření komplexu služeb i o služby systémové integrace, které jsou obecnější, aplikacím vzdálenější, avšak výrazně ovlivňující kvalitu a funkčnost informačních systémů a v jejich důsledku i kvalitu a efektivitu vlastních organizací. Aktivity *** v oblasti systémové integrace jsou tak přirozené rozšíření rozsahu a komplexnosti jeho produktů a služeb. Následující příklady jsou dokladem schopnosti firmy zastávat řadu integračních rolí v podmínkách často nejednoduchých projektů veřejné správy.
A toto si třeba přečte TENTO člověk. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: út březen 29 2011, 17:43 Předmět:
Vydefinovat - no to je taky nářez. Definovat je něco konečně určit, ale tady se implicitně předpokládá trvalý nedokonavý proces definování. No a nakonec, po ukončení je věc vydefinovaná. Stejně jako kniha je dopřečtená, nádobí vyumyté dům vypostaven.
Založen: Oct 29, 2007 Příspěvky: 196 Bydliště: českobudějovicko
Zaslal: út březen 29 2011, 20:40 Předmět:
To je, protože když dokončíš proces sraní, jsi vysrán.
tomasjedno: v tescu měli skladníci ještě lepší paskvil - razítko "NEVYDODÁNO". _________________ ...A máte to zapojené v zásuvce?
V neděli jsem se chvíli díval na ten polední Moravcův politický paskvil, seděla tam skoro umučená koaliční trojkolka proti komoušům Sobotkovi a Kováčikovi a termín "komunikovat reformu" tam všichni ti prostituti použili snad padesátkrát za tu dobu, co jsem měl žaludek to sledovat. Specielně Tlučtchoř se tam kácel, jako by byl po dvou paralelních mrtvičkách.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.