Zaslal: út září 11 2018, 18:48 Předmět:
A co odpověď na moji otázku? _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zaslal: út září 11 2018, 19:25 Předmět:
masar napsal(a):
Pokud máš na mysli význam mého podpisového smajlíka, ponechám to bez odpovědi. I tak dobře plní svou funkci.
Citace viz Pravidla 4f
Nezklamal jsi. Alespoň vím, že když se mně něco nezdá, tak je to pravda. Normální člověk by odpověděl jinak. Ale je to Tvoje věc. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Naposledy upravil ZdenekHQ dne út září 11 2018, 19:27, celkově upraveno 1 krát.
Zaslal: út září 11 2018, 19:28 Předmět:
Každopádně buď klidný, nic se nezmění. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: út září 11 2018, 19:41 Předmět:
Crifodo napsal(a):
termit256 napsal(a):
Prece nejsme mimibazar.
nevím co to je, ale stejně mi přeběhl mráz po zádech.
Aby ne, prodávaj se tam použitý děti. _________________ Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Zaslal: út září 11 2018, 19:50 Předmět:
ZdenekHQ napsal(a):
Horší je to s nadužíváním smajlíků za každou větou, speciálně To je 6 znaků - : w i n k :
Je to stejně tak dlouhý, jak to sám v nastavení fóra nadefinuješ. Takže místo :wink: může bejt :mrk:, nebo taky jen ;) (2 bajty; to, myslím, už funguje, jen nevím, jestli je to krátkou alternativou na :wink:, nebo se na :wink: překládá, nebo se naopak :wink: překládá na ;)).
Mimochodem - je tady letitá chyba, na :cry: () jsou namontovaný dva smajly, díky čemuž se použije jen ten první, ale ten druhej () je tím pádem nepoužitelnej. _________________ Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Zaslal: út září 11 2018, 19:54 Předmět:
Smajlíky jsou naimportovaný od tvůrce engine, stačilo jedno upozornění a dá se to opravit. Až budu za správu EB placenej, určitě se polepším. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
A Ty vážně neumíš číst? Já se na to pravidlo odkázal, Ty ne. Bohužel.
Ano. Na to pravidlo jsi skutečně odkázal. Paradoxně ihned poté, co jsi ho porušil:
A nebo můžeš tvrdit, že se mi to jen zdá. Ty můžeš.
Kolegovi se asi udělalo šoufl...
Naposledy upravil masar dne út září 11 2018, 20:05, celkově upraveno 1 krát.
Zaslal: út září 11 2018, 20:02 Předmět:
Neporušil. Jen jsem chtěl zálohovat Tvoji odpověď. Běžně se to dělalo třeba u TJJSN, Ty jsi vyhrál druhé kolo. Až z Tebe vypadne, proč nedokážeš odpovědět na tak jednoduchou otázku, možná to moderátor opravdu smázne. Do té doby určitě neeeee... Po adminech se pořád chce, aby všechno zdůvodnili, ale modrák se neumí vymáčknout, i kdyby ho ždímali...
@Metalgod: Vyřešeno. Teď se bude více plakat. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
To není tím, že bych se v odpovědi na tvou jednoduchou otázku "nedovedl vymáčknout". Věřil jsem, že, při tvém IQ, tu odpověď znáš.
edit: Ale rozhodl jsem se, že ti tu odpověď prozradím: VŽDYCKY se takhle ušklíbnu, než stisknu ENTER.
Naposledy upravil masar dne út září 11 2018, 20:12, celkově upraveno 1 krát.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5Další
Strana 3 z 5
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.