Zaslal: so duben 30 2022, 8:10 Předmět: Jak zprovoznim Win7
Už to tady asi někde bylo, ale nemohu najít
Poté, co Microsoft vypnul podporu, nejdou aktualizace a pod.
Nemohu nainstalovat např. prohlížeč Chrome, objeví se mi hláška chybí digitální podpis.
Podobně při instalaci update na SP1 se ojeví hláška na neplatný certifikát.
Je možno tyto podmínky nějak obejít?
Win 7 mám aktivované.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 7880 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: so duben 30 2022, 8:47 Předmět:
Aktualizace by jít měly. Co přesně znamená "nejdou"? Že to půl dne hledá a nic nenajde? To se řeší manuální instalací myslím dvou aktualizací, pak to už normálně jede. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: so duben 30 2022, 8:52 Předmět:
Právě že nejede. Hlásí nedostupnost připojení, přitom ale stahování webů jede. Možná, že to souvisí s absencí prohlížečů kromě IE8, ty totiž také nelze nainstalovat.
Týká se to nové instalace. Dříve nainstalované sedmičky bezpečnostní aktualizace stahují.
Zaslal: so duben 30 2022, 9:15 Předmět:
Včera večer jsem tu měl stejný případ jako u tebe u velmi podobné krabičky. Nakonec jsem musel instalovat W7, na jiném PC stáhnout ovládače a vše potřebné na instalaci zbytku dát na flešku. Po té to šlo blbě jako u tebe, takže jsem rozdělil HDD na C: a D: a vše překopíroval na D: a od tama šlo vše normálně. I aktualizace SP1, instalačka FF atd.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.