A proč si myslíš, že ji má ing. Machulda ve výprodeji?
Taky si může řada zájemců (na nízkou cenu: 3490 Kč) dobře naběhnout - brzy z ní bude tak akorát "pěkný monitor", vhodný třeba k sat-boxu, iptv-boxu, částečně pro kabelovku, apod.
Nezvládá totiž nový kodek H.265/HEVC - není tudíž kompatibilní s "novým pozemákem"!
citace:
- DVB-T/T2/C MPEG2/MPEG4 AVC (H.264) tuner pro kabelovou TV nebo se satelitním přijímačem pro družicový příjem (nepodporuje HEVC/H.265!)
A navíc - dnes už je to "turek"! Stejně jako všechny ty "tvoje" Blaupunkty, apod.
Že ty jdeš zásadně "jen po nízké ceně" - to už můžeš raději "dál čučet" na tvého českého Paňasa TX21 AP
Když už nějaký levný(nější) televizor, tak to už raději "číňana" Hisense, který mmchdm (jako jeden z mála značek) zvládá i HbbTV v. 2.x _________________ Honza - kokúň
Zaslal: čt prosinec 06 2018, 9:39 Předmět:
No - konosuke tu "věší" jeden příspěvek za druhým a za ½ dne je zase maže. Kdyby mě dcera nevypla počítač z elektriky, tak jsem je tu mohl "odcitovat" (uložené je nemám)
Založen: Nov 17, 2011 Příspěvky: 6762 Bydliště: U Litomyšle.
Zaslal: čt prosinec 06 2018, 13:04 Předmět:
Syn se poohlíží po TV. Samozřejmě ne sony:-)) Na paňácovi mu vadí ta blokace harddisku, kdy nelze obsah přehrát na čímkoliv jiném. Ostatní značky to dělají také? A LG není nic moc, co?
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18477 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: čt prosinec 06 2018, 16:59 Předmět:
Lidi, existuje něco do 10 tisíc na DVB T2 H.265 jako byly dříve na starý DVB T rekordéry HDD/DVD?
Našel jsem jen Panasonic DMR-UBC70EGK a DMR-UBC90EGK ale to jsou strašný řachy. Stačilo by něco bez Blu-Ray. _________________ Jirka
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18477 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: čt prosinec 06 2018, 19:04 Předmět:
A tak mě řekni, jak v dnešní době nahrávat, když čumíš na něco jinýho a nebo nejseš doma? Dvoutunerový televize se už nedělaj skoro žádný. A i kdyby, pokud nastavíš nahrávání na flešku, tak ta televize musí běžet s obrazem a nebo to umí taky ve stand-by režimu?
Mě je to celkem vuřt, ale těžko se to vysvětluje příbuznejm, který jsou na to léta zvyklý a v jejich letech v podstatě "závislý". _________________ Jirka
Založen: Nov 17, 2011 Příspěvky: 6762 Bydliště: U Litomyšle.
Zaslal: po prosinec 10 2018, 19:50 Předmět:
Asi nic nemá na DVTB1 STB Lemon, který jsem měl. Dvoutunerový, harddisk a kombinace 2x nahrávání, přitom TV, nebo nahrávání a zároveň sledování z hardu a podobně. Jo a PIP PAP a PUP (nebo jak se to jmenuje) i když je to na hov...
Zaslal: út leden 01 2019, 19:45 Předmět:
Čau. Babička má od roku 2011 furt ten Sharp LC-32LE220E.
https://televize.heureka.cz/sharp-lc-32le220e/recenze/?s=6#reviews
Je s ním moc spokojená a často si nahrává pořady na 16GB USB disk. Bohužel TV neumí DVB-T2. Takže jakej novej TV koupit?
Jakej je Sharp dnes?? Není to nějakej převlečenej Turek vyrobenej na Slovensku?? S původním Sharpem to už mnoho společného nemá.
https://sharpconsumer.eu/tvs/
Jakej máte názor na tu firmu??
citace:
SKYTEC UMC Management s. r. o.
Pribinova 6,
811 09 Bratislava,
Slovak Republic
Panasonic bohužel pro nahrávání žere USB / HDD až od 160GB výše. To mě trochu odrazuje od koupě. _________________ 010203
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.