je to do Teacu,jeden kanál je fuč.Opravoval jsem tam regulaci chlazení a přitom zjistil ještě ten koncák.Proto se to tak hřálo.
Ted jsem v kontaktu se součástka.cz kde snad mají 2 ks.
Na avelmak jsem nekoukal,protože minule jsem něco objednal a po 3 dnech mi zavolala slovena,že do ČR neposílají
Zaslal: čt leden 18 2018, 13:01 Předmět:
Měli by je mít v AME, ale značkovej Ti dodají pouze v páru s komplementem.
Kusově nemusí být zaručenej původ a z toho plynoucí vše ostatní.
Krom toho si myslím, že pokud byl vyloženě nabořenej jeden konec z páru a ještě k tomu darlington, tak je výsostně vhodný po té proudové prdě vyměnit celej pár.
Vyplácí se to - na tomhle exponovaným místě se nevyplácí šetřit.
"Poprosime Vas o zverejnenie ospravedlnenia na danej stranke.
Objednavku ste poslali 11.04.2017 o 16:38 hod, co bolo uz po nasej pracovnej dobe.
Hned rano o 8:25 som Vam odpisala, zdovodnila ze nam to neumoznuju obchodne zmluvy a zaroven poradila kto Vam to doda.
Nezasluzime si taketo dezinformacie.
Dakujem za pochopenie."
Dobrý den, omlouvám se, přesné časy si nepamatuji,jen nějak nechápu, když si objednávám náhradní díly z celého světa, tak z jakého důvodu mi je nejste schopni dodat" zo Slovenska".
S pozdravem L.Kletečka
Zaslal: čt leden 18 2018, 17:27 Předmět:
Vina je to jen a jen Tvoje, že nečteš obchodní a dodací podmínky.
Každej, co někdy opravoval nějaký A/V a objednával díly tady na webu ví, že Avelmak neposílá do ČR a AME zase neposílá na Slovensko.
Zaslal: čt leden 18 2018, 18:58 Předmět:
Libuna zavolaj do AME, sú partnerom ASWO, tak nech ti objednajú tranzistor ASWO kód: 5440350
A za pár dní ho máš doma. _________________ „Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Zaslal: pá leden 19 2018, 12:24 Předmět:
Pokiaľ má niečo Avelmak a má pri tom uvedený kod ASWO, tak ti to AME objedná. _________________ „Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Zaslal: pá leden 19 2018, 16:13 Předmět:
Ne vždycky je pod ASWO kódem součástka, na danou pozici vhodná. U IO tomu tak být zpravidla může, ale taky ne vždycky.
U starších, diskrétních součástek, jako je zrovna tahle, bych byl opravdu opatrný.
V drtivé většině totiž pocházejí z druhovýroby, ne vždycky plně autorizované a regulérní.
Měl jsem např. velký problém s materiálem původu CDIL, přestože má oficiální ASWO kód - protože ho zrovna nikdo na lepší úrovni nedělá.
Znova připomínám, že tomu tak je u diskrétních součástek staršího typu, jejichž oficiální výroba skončila např. před 20 lety.
Solidní dodavatel Vás na původ či výrobce upozorní, nebo jej uvede v nabídce.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.