Založen: Aug 17, 2010 Příspěvky: 2789 Bydliště: kousek od Zlína
Zaslal: st březen 08 2017, 14:21 Předmět: Jaký STB DVB-T2
Zdravím pánové, trochu jsem googlil a nabídkou i cenami jsem zklamaný.
Ještě to není úplně aktuální, ale mám ještě televizi CRT a zatím "placatku" nechci pořizovat. Zajímá mě spíš nějaký vhodný settobox za normální cenu. Mám teď Stronga 5220, celkem spokojenost, akorát jsem musel vyměnit kondy ve zdroji(nějaký šunt na 85°C) za kvalitnější 105°C(zjímavé, že v tuneru 105°C jsou). Ideální by byl zase 2tuner, bohužel jsem našel 1 a patřičně mastný. Poradíte? Děkuji předem.
Zaslal: st březen 08 2017, 18:13 Předmět:
A proč spěcháš?
ČRa mají zatím na stránkách http://dvbt2overeno.cz/overeni pouhých 8 modelů STB pro DVB-T2/HEVC (seznam TVP a STB v Excelu). A netuším ani který z nich má SCART, pro tvoji "skleněnku".
Přitom tuším, že ani jeden nemá CI slot pro příp. dekodér na kartu. To by mně zajímalo víc než nějaký dvojtuner.
Co když bude v budoucnu potřeba a budeš se tlouct do hlavy, žes nákup uspěchal?
(Mj. jsem taky ze zlínska)
Jeden z testovaných: Evolveo Omega T2 (včera zveřejněná recenze). _________________ Honza - kokúň
Zaslal: st březen 08 2017, 18:32 Předmět:
No, co si někdo zadal, to se vyrábí, hlavně, že všude musí být HDMI, na to kulové, co tam dávají?
Ještě valí lidem šrouby do hlavy, že nové uspořádání přinese vyšší kvalitu, čím, tou kompresí? Více programů a co na nich? Důležitý je nejrychlejší internet.
Záleží co si představit pod pojmem mastné. Montoval jsem např. Zircon ICE s cenou pod osm stovek, má HDMI i scart. Ale v podstatě totožné jsou i Zircon Fire či Alma 2800.
Horší bude když ti ten CRT střep za půl roku, rok klekne a ten box ti bude nanic.
Zaslal: čt březen 09 2017, 7:10 Předmět:
starecd napsal(a):
Ještě valí lidem šrouby do hlavy, že nové uspořádání přinese vyšší kvalitu, čím, tou kompresí?
No jeden prodavač říká lidem že jak vidí ty kostičky tak to je tou dokonalostí té televize, protože když měli "skleněnou báni" tak na ní byl tak rozmazaný obraz že to kostičkování které je tam vždy nebylo vidět. Minochodem já mám na dívání "skleněnou báni".
A do předmětu bys měl doplnit, že se jedná o STB !!! _________________ Honza - kokúň
Zaslal: út březen 21 2017, 18:33 Předmět:
starecd napsal(a):
Do 5000Kč, nevím na co tam bude HDMI, když to bude na staré televizi na prd. Prostě jsou tam zbytečnosti, co krám prodražují.
Protože HDMI je už dnes standard, kdežto SCART je už spíše kuriozita.
A co ta úprava názvu? Z dosavadního není vůbec zřejmé, že se jedná o STB _________________ Honza - kokúň
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.