Založen: Nov 17, 2011 Příspěvky: 6762 Bydliště: U Litomyšle.
Zaslal: út září 10 2013, 19:50 Předmět: Oscilační bruska
Náhodou jsem zahlédl reklamu na RENOVÁTOR. Moc tomu nevěřím, jako každé reklamě. Otázka: opravdu to funguje jak předvádějí? Stačí to na hobby? Dá se údajně sehnat i za méně. _________________ Spát je dobré. Být mrtev je lepší. Nikdy se nenarodit je nejlepší.
Založen: Feb 21, 2011 Příspěvky: 3530 Bydliště: Český Středozápad (JO70AD)
Zaslal: út září 10 2013, 20:29 Předmět:
Viděl jsem to v činnosti na vlastní voči. Fakt to funguje a docela dobře. Otázkou je, jak kvalitní je provedení a co vydrží nástroje Nedělám reklamu. _________________ Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Zaslal: st září 11 2013, 6:54 Předmět:
Přesně tak. Funguje to a není to nic nového, jen se k tomu dělá nová reklama kvůli prodejnosti. Důležitá je hlavně kvalita těch nástrojů, co se tam dávají (i mezi vidiovými vrtáky jsou velké rozdíly). A je to předražené (to hoby) na to jak často s tím kdo bude dělat doma.
Mam podobny pristroj a sice
Bosch PMF 180 E set
Asi se da sehnat o 2 stovky draz a ma min kusu prislusenstvi.
Ovsem v dobe predvanocni jsem ho kupoval dokonce levneji nez ten zmineny Renovator.
Ať nezakládám nové téma. Nemáte někdo zkušenost zda s bruskou jde udělat drážka do panelu. Potřeboval bych tak metr a půl pro kabel. Myslím,že by to nemuselo až zas tak moc prášit o co mi hlavně jde. Drážkovačka není problém půjčit,ale ta strašně práší.
drážku do panelu, ani náhodou - ještě tak sádrokarton - maximum je tak nějaká díra do obkladačky na vypínač nebo zásuvku, ale líp to jde flexou a tímhle jen doladit - samozřejmě diamantovým segmentem
navíc hodně záleží na nástrojích original Bosh na broušení s uchycením na suchej zip vydrží nesrovnatelně víc než nějaká náhrada, jak brusné papíry, tak trojúhelníkovej segment - brusný papír nedrží a zničej se háčky na unášecí desce
promiň, špatně jsem to napsal , tu flexu jsem myslel na otvory do dlaždiček pro elektroinstalaci
Naposledy upravil vladimir dne ne leden 15 2017, 11:52, celkově upraveno 1 krát.
Drážky do panelu se dělají, ale není to zrovna dobrá myšlenka z hlediska statiky, pokud jde podélně a je dlouhá. Zvlášť u tenčích panelů. V některých domech to mají rovnou zakázáno.
Založen: Nov 17, 2011 Příspěvky: 6762 Bydliště: U Litomyšle.
Zaslal: ne leden 15 2017, 14:29 Předmět:
Mně tahle věc zatím funguje v pohodě, ale ten trojúhelník se samolepem na šmirgl je už dost sjetý a jako ND to nevedou. _________________ Spát je dobré. Být mrtev je lepší. Nikdy se nenarodit je nejlepší.
Nevím jestli to je navazující téma, mám dotaz k vibrační brusce.
Při obnovování povrchu podrápaných a flekatých reprobeden dochází k zalepení brusných kotoučů (na "suchý zip" do vibrační brusky) odbroušeným lakem, v několika koncentrovaných tvrdých až sklovitých místech. Dá se takový kotouč nějak vyčistit? na webu existujou různé čističe brusných pláten a kotoučů od prachu, což je ale něco jiného.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.